Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיבור לדים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

עבר לי רעיון בראש לחבר בבגאג' 25 לדים קטנים כחולים בשביל היופי.

עכשיו אין לי מושג איך לעשות את זה.

מה אני עוד צריך לקנות בשביל הפרוייקט הזה (נגדים, פיוזים, מפסק) אני לא מבין בזה בגרוש..

עכשיו איך אני מחבר את כל העסק הזה לאוטו, לא מהמצט יעני..

תודה רבה מראש

E46 330CI

פורסם

אם אתה רוצה שידלקו קבוע (או לפי מפסק)

תקנה חוט חשמל 2 גידים כמובן , נגדים - האום יישתנה בכמות הלדים שתחבר אילו (ואפילו כדאי להוסיף פיוז קטן לדעתי)

Suzuki Jimny

פורסם

מומלץ לחבר נגד בטור לכל לד בניפרד, הערך של הנגד ייקבע עפ"י צריכת הזרם של הלד. להערכתי משהו שבין 1K - 3K. אם תרצה עזרה והדרכה נוספת צור קשר בפרטי. שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

המצבר באוטו זה 12 וולט

לד אחד זה 3 וולט, אז אני יכול לחבר בשורה 4 לדים

ובתור לחבר עוד 4 ועוד 4 וכך הלאה..

ככה זה עובד?

את הפיוז אני יחבר ליד המצבר

מה עם הנגדים? חובה להשתמש בהם? אם אני לא ישתמש בנגד הלדים ישרפו?

E46 330CI

פורסם

לד כחול - בד"כ 3V על 50 mA

אתה באמת יכול לחבר לעשות 5 "טורים, כל אחד 4 לדים ולחבר את הטורים האלה במקביל.

ככה גם לא תצטרך נגדים.

שים לב לפלוס ומינוס.

מספיק שלד אחד יהיה הפוך - וכל ה4 לא ידלקו.

כל הציוד למכירה!

Clarion | Morel | JL Audio | Helix | Custom Crossovers | Custom Silver RCAs

<< FF

פורסם

יש הרבה סוגי שיטות חיבור.:.

* זאת שידידנו למעלה הציעה.....חלוקת מתח. 12V כשהרכב מכובה לחלק ל4 לידים .3V כול לד.

וכאשר רכב דלוק 14V כול לד 3.5V יקבל.

בשיטה הזו אם לד אחת הפוכה השאר לא יעבדו כמו שנאמר, או אחת נשרפה וכתוצאה מכך יש בה נתק השאר לא יעבדו או שנשרפה וכתוצאה מכך יש בה קצר אז השאר עלולות להישרף.

* שיטה 2. באיור 1. לחבר לכול לד......נגד...... כ500-600 OHM בהספק של חצי וואט לנגד.

אם אתה רוצה 20 לדים זה הרבה הלחמות. קצת מסורבל. כול לד תלויה בנגד שלה. ולא קשורה לשאר.

* שיטה 3 שבה אני משתמש ברכב שלי. לבנות מייצב קטן, מה שאיירתי מסוגל להפעיל עד 20 לדים של 25mA (רובן בין 25-30). עם 5 דיודות שהמתח עלייהן לא יעבור את ה3.5V רכב מכובה\דלוק.

וכול הלדים יחוברו במקביל ואף אחת לא תלויה בשניה.

תמיר

פורסם

לא הבנתי למה חיברת 5 דיודות? זה כולה לד הסיכוי שיקרה משו בגללו אפסי.

אני מציע שתחבר את הלדים במקביל ככה שלא יהיה לך תלות בלד שנשרף.

פורסם

אם הייתה מבין אלקטרוניקה אז היית מבין, אבל העובדה שאתה שואל על זה אין לך מושג בדיוק מה זה.

מתח ההולכה של של כול דיודה כ0.7V לכן 5 דיודות בטור = 3.5V לכן לא משנה כמה לדים יחוברו במעגל תמיד המתח לא יעבור את ה3.5V ואם לא היה את הדיודות המתח היה עובר את ה3.5V והם היו נשרפות

תמיר

פורסם
אם הייתה מבין אלקטרוניקה אז היית מבין, אבל העובדה שאתה שואל על זה אין לך מושג בדיוק מה זה.

מתח ההולכה של של כול דיודה כ0.7V לכן 5 דיודות בטור = 3.5V לכן לא משנה כמה לדים יחוברו במעגל תמיד המתח לא יעבור את ה3.5V ואם לא היה את הדיודות המתח היה עובר את ה3.5V והם היו נשרפות

תמיר

אמת ויציב

"רוצה מסאג'? - שב לי על הבגאז" :-P

למכירה סאב לאוהבי SPL ו SQ http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=750709#post750709

• תוכן חדש...