Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכיוון שלא מצאתי פה תשובה שמתאימה או מקצועית מספיק, אני מעלה ת'רד זה.

אם ברצוני לחבר אייפוד למערכת הרכב ולא בתצורת שידור ל Fm (אשר יש ברשותי וקיים רעש סטטי לא קטן)

האם קיים חיבור מקורי של החברה, האם חיבור כזה יכנס לחיבור Aux של הפאנל, או שיש פאנלים מותאמים לאייפוד?

בפימפ מי רייד יצא לי לראות כמה פעמים איי פוד מחובר לכל המערכת, רק חבל שאת החיבור עצמו לא פירטו...

"Everybody loves house music, its a spirtual thing, a body thing, a soul thing"

פורסם

במכשירים של אלפיין אפשר לקנות מתאם לאייפוד שמטעין אותו ונותן שליטה מלאה מההד יוניט.

אם אין כסף להשקיע בכל זה, ניתן לקנות מכשיר עם כניסת AUX ולחבר והשליטה תיהיה מהאייפוד.

אם אין כסף גם לזה, ניתן לחבר ישירות למגבר. בין אם דרך סוג של קרוס אקווליזר או ליין דריבר ובין לחבר RCA ישירות מהמכשיר למגבר.

אגב, אני מתחילת ההתקנה שלי עבדתי עם אייריבר H120 בהתחלה ישירות למגבר, אחר כך דרך קרוס שהגביר את המתח ואחרכך דרך מכשיר .

הכל עבד כמובן בלי בעיות.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

אוקי, אני רואה ש9853 ו 9855 תומכים בענין הנ"ל

והחיבור עצמו עולה גם לא מעט..

איזשהן חברות אחרות שתומכות בזה, או שרק אלפיין תומכות בכך מתוך הפאנל עצמו?

אגב, איך איכות השמע משתלבת במערכת? יש הפרעות/ רעשים סטטים/ שומעים את המוח של המכשיר עובד (ככה זה לפחות באיפוד, לפעמים המחשב מפיק רעש קליל ביותר, אבל עדיין שמיע בשידור Fm)?

תודה על התגובה המהירה אגב..

פורסם

סליחה שאני מתערכב....

האייפוד יכול להתחבר לכל סוג של מכונית או רק לכמה ספציפיות?

וכמה עולה הכבל הזה ואיפה משיגים אותו

סאאב לגוף לנפש לנשמה

פורסם

גם בפיוניר אפשר לחבר את האי פוד עם מתאם מיוחד של פיוניר ולשלוט בו מהרדיו דיסק עצמו וזה אפשרי בכל דגם שהאות p מופיע לדוגמא deh-p7700

ואפשר גם לחבר אי פוד להרבה רדיו דיסקים אבל לא יהיה ניתן לשלוט באי פוד דרך הרדיו דיסק

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

איזשהן חברות אחרות שתומכות בזה, או שרק אלפיין תומכות בכך מתוך הפאנל עצמו?

אגב, איך איכות השמע משתלבת במערכת? יש הפרעות/ רעשים סטטים/ שומעים את המוח של המכשיר עובד (ככה זה לפחות באיפוד, לפעמים המחשב מפיק רעש קליל ביותר, אבל עדיין שמיע בשידור Fm)?

מתאם כזה יש גם לפיוניר וקנווד.

לי יש מתאם כזה של אלפיין. אין הפרעות ושומעים מעולה. לגביי משדרי ה FM כתבתי בפורום זה כמה פעמים שלהשתמש במשדר כזה זה לזרוק כסף לפח!!!

סליחה שאני מתערכב....

האייפוד יכול להתחבר לכל סוג של מכונית או רק לכמה ספציפיות?

וכמה עולה הכבל הזה ואיפה משיגים אותו

כמובן שיכול להתחבר לכל סוג של מכונית אבל לא לכל סוג של HU.

בנוגע למחיר אני לא יודע כמה עולה בארץ אני יודע שבארה"ב מתאם שמתאים לאלפיין עולה 100$ ומתא לפיוניר 120$. אני מניח שבארץ זה בסביבות 1000 ש"ח

פורסם

אחרי קצת בירורים, אכן בפיוניר יש מתאם לכך וכל סדרת הp מאפשרת הזרמת מידע מהאייפוד לפאנל

המחיר בארה"ב 90$ למתאם.. בארץ 950 שקל.. מצוין.. כמו כל שאר הציוד שמע לרכב, מחיר של פי 2 ומעלה..

אני כבר אשקול את זה, תודה על העזרה:wave:

פורסם

כמו שאתה יכול לראות בחתימה שלי אני מחבר פיוניר 750MP לאייפוד. החיבור מתבצע בעזרת מתאם שמתחבר לחיבור הצ'נג'ר מאחור.... ועולה 150 שקל. מהקישור הזה בלבד: http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^2238,'normal_sales')

אצלי גם הוספתי חיבור לא הכרחי (אבל מאוד נוח) שהופך אותו כמעט לחלק אינטגרלי מהמערכת וכולל חיבור למצת: http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1987&scat=298&tcat=33

האיכות מעולה והחיבור עובד מצוין

אם אתה מעוניין בחיבור למצת הרבה יותר זול תפנה אליי בפרטי אני מוכר כזה.

חתימה עד שלוש שורות. תודה.

פורסם

אבל דרך החיבור הזה שלך אי אפשר לשלוט באי פוד מהרדיו דיסק או שאני טועה ותתקן אותי....

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

לא... אי אפשר.....

אבל לפחות באוטו שלי המכשיר יושב ממש סמוך לנגן וזה מאוד אינטואטיבי להחליף שירים....

חתימה עד שלוש שורות. תודה.

פורסם

יש לפיוניר וגם לקנווד....

אם תשתמש במתאם FM איכותי ותתקין אותו טוב לא יהיו לך שום בעיות של רעשים..

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

תבדוק מכשירים של בלאופונקט. יש להם מתאם (לחלק מהדגמים) שמאפשר שליטה דרך ה HU

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...