Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרבה אנשים שואלים איך אפשר לחבר נגן חיצוני לרכב עם מערכת שמע מקורית, שאין לה כניסת AUX.

הפתרונות המקובלים:

- משדר FM (כ-100 עד 500 ש"ח), פתרון סביר אבל לא מושלם - צריך להחליף תדרים בזמן נסיעה, וזה די מטריד.

- חיבור של חוט לכניסת השמע במעגל ההגברה (במקביל לשמע מה-CD), עם או בלי מפסק. למי שלא מסוגל לבד - יעלה כ-600 ש"ח אצל מתקין.

 

לרכבי מאזדה יש 2 פתרונות נוספים :

 

- מתאם (ממיר אקטיבי) שמתחבר ליציאת הצ'יינג'ר ומספק כניסה של RCA. עולה כ-500 ש"ח, אפשר להשיג בארץ.

- יש חברה בארה"ב שבנתה מעגל תיאום מיוחד לרכבי מאזדה. מסתבר שלמערכת במאזדה יש אופציה לחיבור של עוד חלק - טייפ, מתחת ל-CD. ישנו קונקטור מיוחד בתחתית המערכת.

המעגל מתחבר לקונקטור הזה ומדמה טייפ עבור המערכת, ואת אות השמע הוא מקבל ממחבר PL רגיל.

ההרכבה לוקחת 2 דקות בדיוק - פירוק של פס קישוט, 2 ברגים, שליפה של המערכת ונעיצה של המעגל בקונקטור. הזמנתי מהאתר של החברה,70$ כולל משלוח (+50 ש"ח מכס בגלל ששכחתי לבקש שיכתבו ערך נמוך של החבילה..). הגיע תוך שבועיים, הרכבתי ועובד מדהים (מאזדה 3).

הם מתכננים דגם מתקדם יותר, שיאפשר גם שליטה מההגה על איפוד.

 

http://www.sylfex.com/products/AuxMod/

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

×
×
  • תוכן חדש...