Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, זה זמן מה אני חושב לפתוח שרשור כזה, אך חיכיתי לפתיחת השנה החדשה 2006.

אז ככה, יש הרבה תאגידים/יצרנים שפועלים בתחום הזה, מידי שנה יוצאות סדרות חדשות של מוצרים וכן גם כל מיני שינויים בחברות ובתאגידים השונים בתחום.

חשבתי שזה יהיה רעיון טוב להעלות לפה קצת קישורים לסדרות החדשות לקראת השנה החדשה וקצת עידכונים על מגוון המוצרים והשינויים בחברות השונות.

אפשר גם להעלות את זה כדביק על מנת להמשיך ולעדכן באופן שוטף את המתנהל בתחום.

אז...מה היה לנו שם?

PIONEER, מוציאה לנו לקראת השנה החדשה מס' מכשירים חדשים עם מתיחת פנים מרעננת ושינויים קלים:

2850 המחליף של ה2700

3850 המחליף של ה3700

4850 המחליף של ה4700

5850 המחליף של ה5700

6850 המחליף של ה6700

ניתן לראות את המכשירים בקישור הבא, וכמו שדני כבר המליץ, זה הזמן לרכוש מוצרים מהליין הקודם

http://www.pioneer.com.sg

PHOENIX GOLD

פיניקס גולד מציגה לנו לקראת 2006 את סדרת הRADIAL SD סדרה חדשה שבעקרון אמורה להחליף את הOCTANE R הקודמת אך היא קצת יותר מעניינת.

מה בסדרה?

3 מגברי מונו חדשים:

1200.1 - 775 וואט ב4 אוהם,1200 וואט ב2 אוהם.

600.1 - 425 וואט ב4 אוהם, 650 וואט ב2 אוהם.

300.1 - 200 וואט ב4 אוהם , 310 וואט ב2 אוהם

2 מגברי 4 ערוצים חדשים:

500.4- 85 וואט לערוץ ב4 אוהם, 134 וואט לערוץ ב2 אוהם

300.4 - 53 וואט לערוץ ב4 אוהם, 80 וואט לערוץ ב2 אוהם

ומגבר 2 ערוצים חדש:

250.2 - 87 וואט לערוץ 42 אוהם, 130 וואט לערוץ ב2 אוהם

קישור לאתר היצרן כאן לסדרת המגברים

מה עוד?

רמקולים:

3 סטים של קומפוננטים חדשים, במידות 6.5",6" ו5.25"

8 דגמים של רמקולים קואקסלים, במידות 6.5 ",6 ",5.25",4",3.5",7*5",6*4",

קצת שינויים במידות בגלל כל הרכבים החדשים עם מידות לא סטנדרטיות...לכל שואלי ה"האם XXX יכנס בדלתות של YYYY?"

קישור לליין של הרמקולים כאן

אז מה עוד מצפה לנו?

מס' עדכונים:

1.חברת MBQUART, נרכשה מ"רוקפורד" ע"י מאקסוניקס

שזהו התאגיד שכיום מחזיק את החברות הבאות:

1. HIFONICS

2.MBQUART

3.CRUNCH

4.AUTOTEK

הרכישה של MBQUART, ו AUTOTEK הגרמנית, מחזק, את מיקומו של התאגיד בשוק העולמי.

מה עוד היה לנו?

JBL, אחת המחברות היותר וותיקות בשוק,פועלת בשיתוף על אחת החברות הטובות בעולם למגברים הלא היא: CROWN

ומשיקה לנו מגברים חדשים !:

1. A6000GTI- מגבר 2 ערוצים אחד מהיותר חזקים שנראו...

2600 וואט RMS לערוץ ב4 אוהם!

8110 וואט RMS בגישור 4 אוהם!

7400 וואט RMS בגישור 1 אוהם!.

(כמובן שהכל נמדד תחת ספק מתח יציב על 14.4V)

אך המגבר הנ"ל מתאים רק לסאבים עקב הספקטרום שלו שעובד רק עד 270HZ.

מחיר MSRP:

"רק" 6000 $

קישור למגבר כאן

2. A3000GTI - מגבר 2 ערוצים FULL RANGE, פועל מ10HZ-21KHZ.

1670 וואט RMSלערוץ ב4 אוהם!.

3129 וואט RMS בגישור 4 אוהם!.

3078 וואט RMS בגישור 1 אוהם!.

(כמובן ששוב הכל מדוד כאן ע"י חיבור לספק מתח יציב על 14.4V).

מחיר MSRP:

"רק" 4600 $

קישור למגבר כאן

מה עוד היה לנו?

CLARION, עובדת בשיתוף פעולה עם יצרנית ההיי-אנד המפורסמת MCINTOSH

על מכשירים חדשים בדומה ל DRZ9255, וכן גם על מגברים בהתאם, שילוב מאוד מעניין, נראה למה הוא יוביל...

זהו לבנתיים, אני ימשיך לעדכן מידי פעם, כמוכן אם יש למישהו משהו להוסיף הרי זה משובך!

(כל המידע נלקח מהאתרים של היצרנים השונים וכך גם הקישורים בהתאם)

under construction..

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איזו סקירה - יפה יפה

עכשיו רק צריך שתעבור לי הנפילת סוכר ויהיה לי כוח להתרכז...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

swiftoren, אכן אתה צודק הRSD היא סדרה נמוכה יותר מהXENON שהיא סדרה בעלת מגברי ספקי מתח מיוצבים.

הRSD היא סדרה אומנם חדשה שנועדה להחליף בסופו של דבר את סדרת הOCTAN R, אך כרגע הם ממשיכים בייצור סדרתי של שלושת הסדרות במקביל, אני מאמין שרק אחרי שתצא סדרה חדשה יותר, האוקטן R תעלם מהמדפים, אגב שימו לב, שכרגע יש ירידת מחירים משמעותית בארה"ב, במיוחד על מוצרי HIFONICS ו הליין האחרון של PHOENIX GOLD, כמוכן, אני רק אציין עוד פרט ששכחתי להוסיף לגבי השיתופי פעולה בין חברות , סדרת הTITANIUM ELITE של פיניקס גולד היא בעצם ייצור של מורל למעט הקרוסים שמיצרים ע"י PG, ולמעשה מדובר על אלייט של מורל רק עם קרוסים של PG, עוד שיתוף פעולה מעניין, כמוכן כידוע כבר נראה לי לכולם, שמורל היא יצרנית דרייברים לחברת ETANT וכמוכן, לחברת MACROM , אך נכון להיום הם הפסיקו את הייצור לחברה זו, והיום יש להם סטים שונים לגמרי.

under construction..

פורסם

עדכון חם חם מהלילה!

אני מכבד את חברי הפורום בהצגה ראשונית של הליין החדש של ALPINE

אז מה יש לנו שם?

HU:

1. 9965, הנגן החדש של אלפיין, שוב לא ויתרו על הגלייד טאצ' , אך הוא תומך גם בDVD ומותאם לשימוש בI-POD. תומך בלו-טוט, 3 יציאות של 4V, חיתוכים דיגיטלים 6 ערוצים,טיים קורשיין ל6 ערוצים,קרוס 3WAY דיגיטלי.SNR 115

2. 9961, נגן תומך DVD, ללא הגלייד טאץ', 24 ביט, 3 יציאות 4V, תומך בבלו-טוט DTS, DOLBY2, יציאה אופטית. SNR115

3. 9860 , עוד נגן DVD, ללא פאנל נופל, שוב מולטי DAC,24 ביט רלוזצייה ב96KHZ, 3 יציאות למגברים 2V, DTS,DOLBY2, תומך בI-POD.SNR115

4. 9857, נגן MP3\WMA, 3 יציאות 2V, תומך בבלו-טוט, רגולטור 1 BIT, SNR105, לא תומך בטיים קורקשיין, ללא קרוס .

5. 9820 , נגן CD, לא תומך MP3, ללא אופציות חיתוך ואיקולצייה, 2 יציאות למגברים 2V, SNR 65,על פניו נראה מכשיר מאוד עצוב ביחס לחבריו האחרים בסדרה..

6. 9856 , נגן MP3\WMA, 3 יציאות למגברים 2V, SNR 105, רגולטור 1 ביט, תומך בלו-טוט, ללא שליטה על חיתוכים\קרוס\איקולצייה, בעל שליטה על סאב.

7. 9852 , עוד מכשיר "עצוב", נגן MP3\WMA, יציאה אחת למגבר 2V, שליטה על סאב , לא תומך בבלו-טוט, אייפוד , ללא קרוס, ללא אפשרות שליטה על חיתוכים.

8. 9846, , שוב נגן MP3, SNR 105, יציאה אחת למגבר 2V, ללא אופציות שליטה, לא תומך בבלו-טוט ואייפוד, רגולטור 1 ביט, שליטה על סאב , לא תומך בWMA.

קודם כל תודה לאלפיין על החידושים, מעניין , נראה כי על פניו אלפיין מתייעדת לתחום של יותר DVD ברכב ופחות לסטריאו, כנראה שהמכשירים החדשים הולכים לעלות בכ30-50% יותר מהקודמים עפ"י הערכות התמחור, כנראה שאלפיין שוב תפנה רק לקהל היוקרה במערכות לרכב, חבל שהקהל הפחות אמיד כנראה לא יוכל להרשות לעצמו את המכשרים הבאמת שווים כמו ה9965/61/60, שזה אמור להחליף את ה9855/53/51, אבל שוב, אכן אלפיין פונה לכיוון איכותי יותר עם נגני DVD בעלי DAC של 24 ביט, ואופציות שליטה\חיתוך מצויינות, וכמוכן המפענחי DTS, ודולבי דיגיטל 2, כמובן במכשירים המתקדמים את אופציית הטיים קורקשיין.

יהיה מעניין לראות, אגב שוב גם ב2006, אין ממש שינוי מהותי בחזות המכשירים ולא ניכרת עבודה מעניינת על העיצוב.

זה העדכון האחרון מהלילה, אני אוסיף ואמשיך לעדכן כפי שכבר הבטחתי בתחילת התרד'.

בוקר טוב שבת שלום, ו...נתראה מחר!.

under construction..

פורסם

בוקר טוב.

אכן עידכון מרענן לכלל המכשירים, רק הבעיה שהמכשירים הנוכחיים שלהם גם ככה לא זולים אז מה כבר להגיד על תוספת של 30% בנוסף... חבל, הכל בגלל המיסוי הגבוה.

פורסם

סוף סוף עדכון מעניין :wink:

כל הכבוד :mm_yeah:

אני חייב לומר שדיי התאכזבתי מהליין החדש, אני לא רואה שום מחליף ישיר ל-35/55, מלבד ה-9965 שהוא באמת חידוש מרענן, כל השאר באמת דלים בפונקציונאליות ובעיצוב.

איציק.

פורסם
. 9820 , נגן CD, לא תומך MP3, ללא אופציות חיתוך ואיקולצייה, 2 יציאות למגברים 2V, SNR 65,על פניו נראה מכשיר מאוד עצוב ביחס לחבריו האחרים בסדרה..

.

כל הכבוד על הסקירה!!

לגבי ה-9820 המכשיר אכן נראה "עצוב" וגמלוני אבל הוא נמכר בכמויות בארהב לאור העובדה שהוא היחידי שיש לו מפענח פנימי לקליטת רדיו דיגיטלי אמריקאי ("Built-In XM Tuner") ולא רק הכנה לרדיו הדיגיטלי כמו שיש בשאר מכשירי אלפיין,כלומר בעלות של דולרים בודדים לחודש ניתן לקלוט מאות תחנות רדיו דיגיטליות באיכות מדהימה.

פורסם

טוב , אחרי העדכון בוקר לגבי אלפיין, אז המתחרה העיקרית של אלפיין לא מניחה את יוקרתה בצד וCLARION פותחת עם ליין חדש ומרשים!.

וזה מה שיש לנו שם:

1. 9255, כמובן מכשיר ספינת הדגל של קלריון, נגן CD מהאיכותיים שיש, DUAL 24 ביט, 4 יציאות למגברים 4V, אקולייזר פרמטרי 5 ערוצים,2 כניסות AUX. יציאות RCA מצופות כסף!.שליטה על זמנים(TIME ALIGNMENT)

2. 865MP, מכשיר בעל מסך מגע 4.2 אינטש, 3 יציאות למגברים 4V, 2 כניסות AUX,אקולייזר פרמטרי 2 ערוצים, 24 ביט.שליטה על IPOD

3. 765MP, כמובן 24 ביט, 3 יציאות למגברים 4V, 2 כניסות AUX,מכשיר מדהים.שליטה על IPOD.

4. 665MP , מכשיר בעל 3 יציאות למגברים, 2 כניסות AUX, שליטה על באס, ספקטרום אנלייזר+שומרי מסך.

5. 365USB, מכשיר קורא מלבד MP3\WMA גם בעל כניסת USB בחזית המכשיר,2 יציאות למגברים, 2 כניסות AUX,פאנל נשלף בלבד(לא נופל), שליטה על באס .

6. 465MP ,מכשיר פשוט יותר בעל 2 יציאות למגברים, 2 כניסות AUX, שליטה על סאב, IDTAG לשירי MP3,שומרי מסך.

7. 365MP , מכשיר פשוט מאוד, בעל 2 יציאות למגברים, קורא MP3\WMA עם IDTAG, ללא אופציות חיתוך ואקולציה, שומרי מסך, פשוט אך נראה טוב.

8. 265, פאנל נשלף ונופל, 2 יציאות למגברים, שליטה על באס, ללא איקולציה וחיתוכים, לא תומך בMP3.

9. 265MP , מכשיר מאוד פשוט, קורא MP3, לא תומך בWMA, יציאה אחת למגבר.ללא חיתוכים ואיקולציה. מכשיר מאוד מאוד פשוט. מתחרה לJVC בעיצובו ותפיסתו...

10. 165DB, מכשיר "רדיו-דיסק" סטנדרטי, מהפשוטים ביותר, לא קורא MP3,WMA, ללא חיתוכים ואיקולציה, יציאה בודדת למגבר, קניית HU פשוט אך עם השם, והיוקרה של קלריון,שוב, עפ"י עיצובו, הוא עתיד להתחרות בHU הפשוטים של JVC ודומיהם.

זה הכל בנתיים לגבי קלריון, סה"כ המתחרה הכי רצינית לאלפיין בשוק העולמי, למרות שהכיוון של קלריון הוא יותר לכיוון הסטריאו ופחות לDVD, ועל פניו נראה שאלפיין דווקא היא המתחרה של קלריון, ואת זה ניתן ללמוד שגם המכשירים הפחות מתקדמים של קלריון גם בסדרות הישנות יותר כמו 745MP, הם בעלי קונברטור של 24 ביט, והמכשירים המתקדמים של קלריון בעלי קונברטור דואלי של 24 ביט!.

בכל אופן, יפה לראות את העיצוב מחדש של קלריון, לא שינויים משמעותיים, אך עדיין עיצוב עדין פשוט וקלאסי, למעט ה865, שהוא מעוצב בצורה מאוד מיוחדת, בדומה ל955MC, הקודם לא, שאותו הוא בעצם מחליף.

אז זהו אני אמשיך לעדכן מידי פעם, כפי שאני כרגע עושה, תהנו, בקרוב אצלנו, בגרסאות האירופאיות כמובן...

שבת שלום.

under construction..

• תוכן חדש...