Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

מכיוון שמנסיון אני יודע שהדבר אפשרי - העברת הילוכים בגיר רגיל- ללא קלאץ'.

וכמובן שזה צריך להעשות בסל"ד המתאים, אבל הצלחתי רק להעלות הילוכים ולא להוריד.

עכשיו מה זה אומר? זה שאני יכול לעשות את זה- (לשחרר את ההילוך ולהכניס אותו בלי רעש בכלל.. כאילו עשיתי את זה עם קלאץ'), זה אומר שישנה בעיה במערכת ההילכוים או שזה אפשרי בכל אוטו? ואם כן אז האם זה שוחק את הגיר או משהו והאם ישנה שיטה גם להורדת הילוכים..?

Stand rigid for your next battle.

Peace means reloading your guns.

פורסם

תמשיך לנסות. ניתן גם, לאחר תירגול להוריד הילוכים בשיטה זו.

כשתחפש גיר חדש ותצטרך המלצה על מכון שיפוץ - העזר במנוע החיפוש שבפורום.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
והאם ישנה שיטה גם להורדת הילוכים..?

כן.

העברת הידית לניוטראל, לחיצה על דוושת הגז כדי להעלות את הסל"ד לסל"ד שיהיה אחרי שילוב ההילוך (צריך להכיר טוב את הרכב), ושילוב להילוך הרצוי.

אבל, כמו שרז אמר:

כשתחפש גיר חדש ותצטרך המלצה על מכון שיפוץ - העזר במנוע החיפוש שבפורום

בקיצור - לא מומלץ בכלל...

פורסם

היה בבעלותי רכב לכמה חודשים. גיר רגיל. לא משנה על מה ולמה.

העיקר הוא שאני יודע שזה לא בריא לאוטו ולתיבה, ולעתיד אני אדע אם יהיה בבעלותי רכב עם גיר רגיל, וגם אני אמליץ לכמה חברים שלי שעושים את זה- להפסיק.

תודה למי שעזר.

Stand rigid for your next battle.

Peace means reloading your guns.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...