Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

סוף פרק א-הנסיכה (להבדיל מהמלכה האם הלמברטה והמלך הגולה בשרות האל ההארלי) נילקחה מהבעלים הקודמים והוסעה אחר כבוד לביתי, שם הועלה לראשונה בחייה לקומה הרבעית...(אף הונדה בעולם לא עשתה זאת לפניה)

סט תמונות ראשון בבית (חלקן פורסמו, תמונות העירום לא פרסמו מתוך שמירה על צינעת הפרט).

ביקורת כללית ראשונה קובעת:

המנוע תפוס.

מכסה המגנטו חסר.

חלודה ברוב המקומת.

המגנטו מסתובב אבל מלא לכלוך.

הכיסא החזיר נישמתו לבוראו ומסתובב בשדות הציד הנצחיים של הכיסאות...(כל התושבת הברזל שלו חלודה מתפוררת).

פנס קידמי חסר.

חוסר בכל הכבלים והידיות.

קרבורטור סתום לחלוטין.

כנף קידמית חסרה.

רגלית קיק חסרה.

בצד החיובי

כידון גבוה.

סיסי באר.

רוב החלקים ניתנים לשיפוץ.

הספידומטר עובד.

יש ניירות.

אין רקבונות.

האופנוע יפה כמו שרק אמא מסגלת לראות.(תמונה שמראה מבט לעתיד בפרק הבא של עלילות הנסיכה)

הגשמתי חלום ילדות.

אז ככה, כל מי שיש לו מה לתרום לפרויקט, יתקבל בברכה. מי שמכיר, יודע, שמע אי פעם על מומחים לסוג זה של אופנוע, חלקים תואמים מדגמי הונדה אחרים, ספרות מקצועית, בקיצור... כל עזרה תתקבל

בברכה ואהבה וכמו שאירית אומרת... בחיבוק (המביא דברים בשם אומרם מביא גאולה לעולם)...

וזיכרו כל המציל רכב אספנות אחד כאילו הציל מוסך שלם-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תגובות 133
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סתם שאלה:

אם המנוע תפוס אז איך המגנטו מסתובב?

תתחדש.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם
סתם שאלה:

אם המנוע תפוס אז איך המגנטו מסתובב?

תתחדש.

גם אני שאלתי את עצמי את אותה שאלה, אין לי רגלית להתנעה כך שהאפשרות היחידה היא לנסות לשלב להילוך ולדחוף את האופנוע במצב הזה בגלגל ננעל ואין סיבוב של המנוע אז אחת מהשתים או שיש בעייה במגנטו או שאין לי כוח מספיק לדחוף אני אנסה שוב הלילה בשילוב להילוך רבעי-רן

פורסם

שמע עם המגנטו מסתובב אז המנוע לא תפוס.

אם אתה לא מצליח לסובב ע"י דחיפה המצב יכול להיות רע וזה מעיד יותר על בעיה בגיר.

יכול להיות שהשגם נגזר והמגנטו מסתובב על ריק?תוריד את הפלג ותבדוק אם המנוע מסתובב(אתה כבר תשמע את הרעש).

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

נו מה תשארי את כולם במתח עכשיו?!

עכשיו שראיתי את התמונות יש מצב שהשרשרת נתפסה ובגלל זה אתה לה מצליח לסובב את הגלגל.

:evil:

תהנה לך בפרג.

עמית

פורסם

"אונדה חצי"? תחדש... זה היה חלום שלי תקופה ארוכה, טוב, עדיין... :-D

פעם היו מדביקים סמל של BMW על הצד של המנוע...

אם אני לא טועה, המנוע הוא 4 פעימות, מנוע של CUB (לא המטוס :wink: ) מתאים, הגיר לא (4 הילוכים חצי אוטומט)...

אל תנסה להניע!!! נסה לשמן את הצילינד ע"י פתיחה של הפלג וטיפטוף שמן...

תשאיר את הפלג בחוץ ונסה לסובב אותו (מהמגנטור, או בדחיפה בהילוך 2-3). אם הוא לא מיסתובב אל תתעקש!!! אתה יכול לשבור משהו בפנים...

המנוע נראה כמו מנוע "מלגו מכאני"... החלקים קטנטנים וחמודים...

תתחדש! ותהנה!!!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

תתחדש. honda 50CD

היתה לי כזו בשנים 78-79, מספרה היה 677-589 - אולי זו זו?

פירקתי אז גם מנוע... אבל - הרבה ברגים זרמו מאז תחת ידי - ממש לא זוכר....

Image-001.jpg

ויליס 53

ויליס 58

פורסם

היי לכולם.

לדעתי אתם רואים תמונות שרן העלה לאתר, אני אינני מצליח.

מישהו יודע למה?

תודה - אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

dscf77037ry.jpg

אבי במיוחד בשבילך... תודה למשיבים ולמברכים תמונות ואתרים יתקבלו בברכה על מנת להצליח בשיפוץ-תודה ולהתראות בעוד שבוע - רן

פורסם

אבי במיוחד בשבילך... תודה למשיבים ולמברכים תמונות ואתרים יתקבלו בברכה על מנת להצליח בשיפוץ-תודה ולהתראות בעוד שבוע - רן

תודה רן.

לא ברור לי אילו תמונות היו קודם בשרשור, אך כעת סוף סוף אני רואה ונהנה.

אני מוכן לעשות אתך עיסקה (לא כספית) . . .

בהצלחה, אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
תודה רן.

לא ברור לי אילו תמונות היו קודם בשרשור, אך כעת סוף סוף אני רואה ונהנה.

אני מוכן לעשות אתך עיסקה (לא כספית) . . .

בהצלחה, אבי.

אבי

כסף זה לא הבעיה שלי-( פשוט אין לי) עסקים, דבר איתי... כסף בא כסף הולך, אצלי הוא רק הולך...

עמית

מצטער שאני משאיר אותך במתח, אבל אתה יודע טיול לחו"ל, נופש ...קשה, קשה, אבל מישהו מוכרח לעשות את זה, אין ברירה...ד"ש (המפתחות לדירה בארון חשמל אז אם אתה מעוניין אתה יכול להפתיע אותי ולשפץ את הנסיכה כשאני בפראג-רן)

פורסם

אני מקווה שאתה משאיר את הסמל של הBMW... מדובר באותנטיות לשמה :wink:

שיהיה המון בהצלחה! היא נראת ממש שלמה (יחסית)... מנוע של CUB יהלום אותה ויחסוך לך עלויות שיפוץ מנוע יקרות...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
אבי

כסף זה לא הבעיה שלי-( פשוט אין לי) עסקים, דבר איתי... כסף בא כסף הולך, אצלי הוא רק הולך...

עמית

מצטער שאני משאיר אותך במתח, אבל אתה יודע טיול לחו"ל, נופש ...קשה, קשה, אבל מישהו מוכרח לעשות את זה, אין ברירה...ד"ש (המפתחות לדירה בארון חשמל אז אם אתה מעוניין אתה יכול להפתיע אותי ולשפץ את הנסיכה כשאני בפראג-רן)

זה בסדר, מתח זה לא בהכרח דבר רע.

הרי כולנו אוהבים סרטי מתח,לא?!

וצריך יותר משבוע ע"מ שתהיה מופתע מהשיפוץ:wink:

פורסם

רן, תתחדש!

בקשר לבוכנה, הוצא את הפלאג ומלא את הצילינדר ותיבת ההילוכיםבשמן כלשהוא (שמן מכאני, לא לטיגון). שים סמרטוט מתחת למנוע לספוג את מה שמטפטף ונסה אחרי כמה שבועות להזיז את הבוכנה, לא עם יותר מידי כח.

• תוכן חדש...