Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השתמשתי בפונקציית החיפוש עד שאיבדתי את הצפון.... :confused: אז אני פשוט אתאר את המצב שלי ואבקש המלצות.

ברכב (VR6) אין רמקולים מקדימה היום, אני מעוניין להתחיל לשפר את המערכת עם סט קומפוננט משובח ולהמשיך בהדרגה. יש לי מגבר שיושב היום על הרמקולים האחוריים - המגבר מסוג פיוניר 2X70.

איזה קומפוננט יעשה את העבודה? אני שומע כמעט הכל - ראפ, אלקטרוני, וגם רוק. חשבתי שסרווין ווגה הכי מתאים לי, מה דעתכם?

(ולאילו שיציעו לי ללכת לשמוע לבד ולהחליט - זה שונה מרכב לרכב ומכיוון לכיוון, אז אני מעדיף לשמוע גם המלצות מדי פעם)

פורסם

קודם כול אל תיקנה קומפוננט בלי לישמוע אותו לפני! כול ההמלצות פה זה לפי האוזן שלנו ושלא שלך לכן הרב לא קובע!

תעשה סבב מתקינים ותחזור עם הצעות לקומפוננט ב1000שקל

אני חושב שרוקפורד ,סרווין,MBQ ישמעו ממש טוב!

לי אישית יש עכשיו FNQ של רוקפורד הוא נישמע מדהים ברוק ואלקטרוני וראפ(אבל הוא יקר יותר)

אם זאת שמעתי את הFNP של רוקפורד הדגם הכי פשוט שלהם ומאוד מאוד אהבתי אותו מיד צלול טוויטר טיפה מתכתי(מצויין לאלקטרוני) עולה באיזור ה600-900שקל!

שמעתי גם את הDSD 216 של MBQ המיד שלו לא רעה בכלל אבל הטוויטר צורם מאוד לדעתי...

שמעתי גם את הHED של סרווין קומפוננט לא מרשים בכלל המגנאט שזול מימנו פי2 נישמעה יותר טוב

שמעתי גם את הקומפוננט של לטנייג אודיו( LA BOLT ניראה לי) קומפוננט לא רעה טוב יותר מגנאט..

לפי האוזן שלי

1-FNQ יקר יחסית

2- FNP 900-600

3-MBQ 1000-800

4-לטנייג 700-500

5-HED באיזור ה800

**** כמובן שיש לך בשוק את הדוטק אבל אני לא חושב שהוא ממש יתאים לך!

פורסם
ידוע לך אם יש מגבלות של גודל?

אתה מתכוון גודל פיזי? בהכנסת הרמקול למקום שלו? לא ממש.... יש אפשרות להכניס בדלתות בצדדים, אם אני לא טועה זה מה שנקרא "6.5 לא? והטוויטרים יכולים להיכנס במקום מתאים בדש-בורד או בדלתות בצדדים למעלה (בצורת משולש כזה).

אני בתחום האודיו הרבה פחות מבין מתחומים אחרים, אז אם אני שואל שאלה מפגרת - סליחה מראש.... :wink:

פורסם

לפי סגנונות המוזיקה שאתה אוהב, הMBQ יהיה טוב בשבילך...

לך תשמע אותו ואז תבין

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

גם אם רשמתי את זה מאה פעמים, אחזור שוב:

אל תקנה לפי המלצות של אנשים...

כל אדם והשמיעה (גם הסלקטיבית) שלו...

תנסה בשבוע שבועיים הבאים להאזין למספר סטים, ותחליט איזה מהם נשמע לך טוב מספיק בכדי לרכוש...

גל

פורסם

שמעתי גם את הDSD 216 של MBQ המיד שלו לא רעה בכלל אבל הטוויטר צורם מאוד לדעתי...

אדי,

הטוויטר של MBQ ניתן להחלשה, בקרוס שלהם יש אופציה של -3 או -6....או 0 ...

ואם אתה שם על מינוס 6 אז הוא לא צורם בכלל...

ניסית את זה ועדיין היה צורם??

:roll:

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

פורסם

וואלה את החלק הזה אני לא ממש זוכר

אבל אני יגיד לחבר שלי לעשות זאת!

גל, זה בידיוק מה שאני אמרתי בראש ההודעה!

פורסם

אכן יש לי ניסיון עם ה MBQ DSD216, לא ... הוא לא צורם ...., גם לא הטוויטר שלו ..

אדי, יש לך בעיה עם הENTER ? :) , דרך אגב, מה עלותו של הFNQ ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

חח, אדי כשאני חושב על זה.

אם היית מוסיף לאחר ה"שי" , "!!" , זה היה סוגר את העיניין :)

בכל אופן לא ממש קיבלתי תשובה, מה עלותו של הFNQ בארץ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
גם אם רשמתי את זה מאה פעמים, אחזור שוב:

אל תקנה לפי המלצות של אנשים...

כל אדם והשמיעה (גם הסלקטיבית) שלו...

תנסה בשבוע שבועיים הבאים להאזין למספר סטים, ותחליט איזה מהם נשמע לך טוב מספיק בכדי לרכוש...

גל

סבבה, אני מסכים שזו הדרך הכי טובה אבל איך אפשר? ניסיתי לבדוק אצל מתקין או שניים ואין להם סטים מורכבים לשמיעה.

הרי לא הגיוני לבקש להתקין לי באוטו ואז לפרק ואז להתקין אחר ואז לפרק ואז.....

פורסם

את האמת גל, בעולם מושלם אתה היית צודק.

אבל העולם שלנו לא מושלם, והמכוניות שלנו לא זהות, והכיוונונים שלנו לא זהים, והאוזניים שלנו לא מדוייקות, וההתקנות שלנו לא זהות, והקליפינג של המגברים שלנו לא זהים, והחומר שאנו שומעים לא זהה, ושאר הרכיבים ברכב לא זהים, ואני יכול להמשיך ולהמשיך ולהמשיך ...

בשורה התחתונה, אני כבר לא יודע מה עדיף, לשמוע קומפוננט "סתם" בלי לדעת מה אני באמת שומע, או לקבל המלצה מאנשים שאולי יש להם ניסיון יותר "בריא" שיותר קולע למצב ..

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...