Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במסגרת חיפושי אחרי חלפים עבור הסימקה, הגעתי היום ל"אוטו רפי", בדרך מנחם בגין 21 (דרך פתח-תקוה) בתל-אביב (פינת רחוב הרכבת, צמוד למגרש החניה).

המדובר בחנות מהסוג של "עולם הולך ונעלם"... לרפי יש מלאי מגוון של חלפים למכוניות ישנות, כולל פיאטים, אנגליות, צרפתיות, וויליסים ואפילו לארקים. ניתן למצוא אצלו חלקי מנוע, פנסים, חלקי ניקל, מגבים ישנים מניקל ומה לא. האיש חביב וסבלני, והמחירים סבירים בהחלט. רפי פותח את החנות מתי שבא לו, ולכן מומלץ להתקשר לפני שמגיעים, לטלפון 052-2591168.

אני יצאתי ממנו היום עם משאבת מים ובית-טרמוסטט חדשים-דנדשים עבור הסימקה, ורק מחוסר זמן לא נשארתי לחטט עוד. לא נורא, נחזור בשבוע הבא...

יתכן שכבר המליצו עליו בפורום בעבר. אם כן, אז לא נורא לתת תזכורת, ואם לא אז בוודאי טוב...

מומלץ ביותר.

חג שמח,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

אם אנחנו כבר ברוח ההמלצות אז אני גם אתן המלצה משלי על מוסך האחים רינגל ברחוב הרצל 134, לפנות למרדכי (הוא נמצא כל יום בין השעות 9 בבוקר ל-1 בצהריים).

אני מצאתי משאבת תאוצה וסט אטמים לקרבורטור הצרפתי המסריח (וסרג'ר) של המנטה החדשה (אסנטסיה). יש לו בעיקר אטמים, חלקים גדולים הוא זרק לפני כמה שנים ולא נשאר לא הרבה אבל אם אתם כבר באים אל תשכחו להביא דוגמא. בנוסף יש לו במחסן סטוק דיי רציני של גומיות, רובן במצב חדש, חלקן כבר יבשות, אני לא מצאתי את הדוגמא המדויקת למנטה שלי אבל מישהו מהמועדון הצליח למצוא גומיות לקדט B שלו. יש לו גם את כל ספרי הקטלוגים של אופל ככה שתוכלו גם למצוא את המספר הקטלוגי של החלק שלכם ולהזמין אותו מגרמניה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אלעד,הקרבורטור שלך לא צרפתי,לא מסריח ולא ניקרא וסרג'ר...

הקרבורטור במנטה שלך ניקרא וארג'ט(VARAJET),הוא מתוצרת רוצ'סטר האמריקאית ונחשב למוצלח למדי.

אופל נאלצו לעשות בו שימוש מסיבה פשוטה;מכירות המכוניות מתוצרת GM היו גרועות בתחילת שנות ה 80,וכושר הייצור של מיפעלי רוצ'סטר עלה בהרבה על הביקוש.

מאחר ואופל שייכת ל GM,הם נאלצו לקנות אותם במחיר גבוה יותר מתוצרת אירופאית.

משנת 85' עברו אופל לשימוש במאייד פירבורג כשאר היצרנים הגרמניים.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
אלעד,הקרבורטור שלך לא צרפתי,לא מסריח ולא ניקרא וסרג'ר...

הקרבורטור במנטה שלך ניקרא וארג'ט(VARAJET),הוא מתוצרת רוצ'סטר האמריקאית ונחשב למוצלח למדי.

אופל נאלצו לעשות בו שימוש מסיבה פשוטה;מכירות המכוניות מתוצרת GM היו גרועות בתחילת שנות ה 80,וכושר הייצור של מיפעלי רוצ'סטר עלה בהרבה על הביקוש.

מאחר ואופל שייכת ל GM,הם נאלצו לקנות אותם במחיר גבוה יותר מתוצרת אירופאית.

משנת 85' עברו אופל לשימוש במאייד פירבורג כשאר היצרנים הגרמניים.

זה עדיין לא משנה את העובדה שהוא סתם זבל. בכל מקרה, כבר הזמנתי סולקס כפול מגרמניה :yum:

פורסם
זה עדיין לא משנה את העובדה שהוא סתם זבל. בכל מקרה, כבר הזמנתי סולקס כפול מגרמניה :yum:
הוא לא זבל,אבל נניח.

בדוק רק הסולקס מתאים לסעפת יניקה שלך.

מה שכן,לורג'ט היה מחסך(אקונומייזר)משוכלל יחסית,ובאמת צריכת הדלק של האופלים היתה ידועה כטובה.

פורסם
הוא לא זבל,אבל נניח.

בדוק רק הסולקס מתאים לסעפת יניקה שלך.

מה שכן,לורג'ט היה מחסך(אקונומייזר)משוכלל יחסית,ובאמת צריכת הדלק של האופלים היתה ידועה כטובה.

מגיע עם סעפת, טיפה יקר אבל שווה כל שקל ...

פורסם

אלעד,לפני שאתה מייבא את המאייד+סעפת,בדוק שלא יהיו לך בעיות עם כבל הקיק-דאון,ותדגיש שזה מיועד למכונית אוטומטית.

פורסם

תגיד חן ,הקרבורטור של הרנו שלי מסוג סולקס 32 DIS דגם 854,נחשב נפוץ ופשוט יחסית?

כי אני רוצה לשפץ אותו ,השאלה אם אני עומד להיתקל בקשיים במציאת מישהו שיוכל לשפץ אותו עבורי.

תודה.

פורסם

לרנו 5 GT יש קרבורטור זהה לזה של ה GTL והאוטומטי,למעט דיזות גדולות יותר.

זהו קרבורטור קל מאד לשיפוץ,בעל צ'וק ידני פשוט.

קיט סתמים תוכל לקנות הכל-חלק בשדרות יהודית בתל-אביב(שכונת מונטיפיורי).

אגב,יש לך את המאוורר של הקרבורטור?

חשוב שהוא יהיה מותקן.הוא מסייע מאד להתנעה חמה ושומר שגוף הקרבורטור לא יתעוות מהחום.

פורסם

בדוק את החיישן שנימצא על גלגל התנופה,ייתכן והוא לא תקין.

לרנו 5 היתה הצתה אלקטרונית עם מודול פרימיטיבי יחסית,שהיה מקבל נתונים מהחיישן הזה.

בדרך כלל זה מיתבטא במנוע "מפוצץ" בסל"ד גבוה.

פורסם
אלעד,לפני שאתה מייבא את המאייד+סעפת,בדוק שלא יהיו לך בעיות עם כבל הקיק-דאון,ותדגיש שזה מיועד למכונית אוטומטית.

פן חרפי, חמוד אתה ...

נדבר על זה כבר ביום שישי. הרכב לא הולך להשאר אוטומט להרבה זמן, אני רק מחכה לתורם עם גיר ידני ...

פורסם

ממליץ בחום לבקר אצל רפי בחנות, הבעיה כמו שקובי ציין הוא פותח מתי שבא לו ורק לכמה שעות,

יש לו המון מציאות אבל קשה למצוא דברים בכל הבלאגן שיש לו, הוא גם לא זוכר איפה כל דבר,

בכל אופן הוא בחור חביב מאוד שמגיע למיפגשי פורד עם חלקים לפורדים, קניתי ממנו כבר 4 בולמים תושבות מנוע סעפת יניקה ועוד במחירים סבירים,

נא לא לשגע אותו יותר מדי.

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

• תוכן חדש...