Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה עדיף, מכון או מומחה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שברתי את יד ימין וזה דיי מתסכל לכתוב ביד שמאל אז אני אקצר.

עד היום לקחתי שני רכבים לבדיקה ושניהם היו במכון.

האם עדיף מומחה על מכון ( הכוונה לשרות המומחה שבא עד אלייך,בודק ומביא עצות)

אוטו-מאניה :-)

פורסם
מכון ללא ספק.

היו כמה תלונות בעבר על ה"מומחה" ותחשוב גם שאין להם את כל הציוד הרב שיש במכון.

יש בזה משהו , אבל המומחה אומר לך אם כדאי לקנות או לא , מה שהמכון לא עושה

ובכלל , זה יותר זול ב 200 שקל ... אבל אני מניח שבגדול עדיף מכון :) ... תודה

אוטו-מאניה :-)

פורסם

המומחה לא בודקים שלדה, לאחר ניסיון עם כמה מכוני בדיקה הייתי ממליץ

לקחת את הרכב למוסך שאתה סומך עליו לבדיקה ,לדעתי יותר מקצועי וגם יותר זול.

בנוסף יש הרבה דברים שאתה יכול לבדוק ולסנן על-פיהם לפני בדיקה בכלל

כמו התחייבות לשלדה נקייה לפני בדיקה + הסטוריית טיפולים מהמוסך המטפל.

ובכלל לראות אם המוכר נראה לך או לא זה יכול לפעמים להעיד לא מעט על מצב הרכב.

פורסם

אחרי שעברתי יום שישי את הבדיקה הראשונה שלי ב"מכון בדיקה" - נראה לי כמו שטות ובזבוז של 400-500 שקל..

הדף פשוט מפוצץ בכיסויי תחת.. דברים שפשוט לא נכונים נרשמו רק כדי לחסות את התחת של המכון..

עם כלכך הרבה כסת"חים ושטויות - נראה לי שהדבר היחיד שצריך בבדיקה זה בדיקה של השלדה, וגם במקרה הזה אפשר לקחת את הרכב למוסך וזהו ולא צריך בדיקה במאות שקלים.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
אחרי שעברתי יום שישי את הבדיקה הראשונה שלי ב"מכון בדיקה" - נראה לי כמו שטות ובזבוז של 400-500 שקל..

הדף פשוט מפוצץ בכיסויי תחת.. דברים שפשוט לא נכונים נרשמו רק כדי לחסות את התחת של המכון..

עם כלכך הרבה כסת"חים ושטויות - נראה לי שהדבר היחיד שצריך בבדיקה זה בדיקה של השלדה, וגם במקרה הזה אפשר לקחת את הרכב למוסך וזהו ולא צריך בדיקה במאות שקלים.

אתה טועה. יש הרבה כיסויי תחת, אבל צריך לדעת לקרוא. חלק גדול מהדברים נכון.

לקחתי שבוע שעבר יונדאי לנטרה לבדיקה, ודווקא לא היו כמעט כסתחים.

פורסם

לפי דעתי הכי טוב קודם כל לגשת עם הרכב למוסך (שמכירים וסומכים עליו) ולתת למכונאי לבדוק את המערכות המכניות של הרכב. אם המוסכניק נותן אור ירוק אז בשביל השקט הנפשי ניתן לגשת למכון בדיקה. אם המוסכניק פוסל את הרכב אז חסכתם עלות של בדיקה.

אסף

• תוכן חדש...