Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הונדה פרלוד 2.2 ויטק.

מה אתה שואל :?:

הוא שואל איך האוטו....

אבל דווקא על אחד כמו דניאל עם יותר מ 400 הודעות הייתי מצפה שהוא ידע איך לנסח הודעה בת'רד ולהגיד בדיוק מה הוא רוצה לדעת על האוטו....

Back to the original - NC again.

פורסם

טוב טוב סליחה אני עייף :lol::lol:

אני רוצה לדעת פרטים מכנים כמו לדוגמא - אמינות, טיב החומר, טיב המנוע, כוח המנוע, מספר שניות מאפס למאה, כמה כ"ס, איך הפנים של האוטו, הנדסת אנוש וכדומה...

כל מי שיודע פרטים כאלה או אחרים מוזמן לענות 8)

ומי שלא יודע לספור יש לי יותר מ700 הודעות :lol:

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

אני רוצה לדעת פרטים מכנים כמו לדוגמא - אמינות, טיב החומר, טיב המנוע, כוח המנוע, מספר שניות מאפס למאה, כמה כ"ס, איך הפנים של האוטו, הנדסת אנוש וכדומה...

במקרה עיינתי קודם בגיליון 174 של אוטו, הוא מאוגוסט 2000 ויש שם במחירון בסוף את הפרלוד עם קצת נתונים...

אז למנוע 2.0 יש 134 כ"ס והוא מאיץ ל-100 ב-10.8 שניות ומהירות מירבית של 201 קמ"ש.

למנוע 2.2 יש 185 כ"ס והוא מאיץ ל-100 תוך 8.5 שניות ומהירות מירבית של 228 קמ"ש.

על הרכב נרשם - בעד : מנוע, ביצועים נגד: לא ספורטיבית סיכום : מכבה את הדמיון.

חוץ מזה יש לה עיצוב מיוחד לדעתי, מושכת מבטים ובעלת פוזה מסויימת... יכולה להיות רכישה סבירה תלוי מה המחירון שלה ומה אתה מחפש ברכב...

ינון.

פורסם

במקרה עיינתי קודם בגיליון 174 של אוטו, הוא מאוגוסט 2000 ויש שם במחירון בסוף את הפרלוד עם קצת נתונים...

אז למנוע 2.0 יש 134 כ"ס והוא מאיץ ל-100 ב-10.8 שניות ומהירות מירבית של 201 קמ"ש.

למנוע 2.2 יש 185 כ"ס והוא מאיץ ל-100 תוך 8.5 שניות ומהירות מירבית של 228 קמ"ש.

על הרכב נרשם - בעד : מנוע, ביצועים נגד: לא ספורטיבית סיכום : מכבה את הדמיון.

חוץ מזה יש לה עיצוב מיוחד לדעתי, מושכת מבטים ובעלת פוזה מסויימת... יכולה להיות רכישה סבירה תלוי מה המחירון שלה ומה אתה מחפש ברכב...

ינון.

המכונית שנת 99 עולה 110K אילו מכוניות "מתחרות" או לא מתחרות (יותר טובות) יש במחיר הזה.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
אימפרזה טורבו GT שנת 99-98 תעלה לך בסיבות ה 100 אלף..

וכך גם 306GTI-6, רנו קליאו ספורט ועוד כהנה וכהנה מכוניות טובות יותר (גם סדרה-3 עם שישה צילינדרים אפשרית).

פג'ו 206 1.4 שנת 99

אל תדחה למחר, את מה שאפשר לדחות למחרתיים.

פורסם
קליאו ספורט

306 GTI

אימפרזה טורבו

כולן טובות יותר. :?::?:

טובות יותר במה?

בתיבה אוטומטית?

בעיצוב?

מהנות יותר לנהיגה. לא ידעתי שתיבה אוטומטית היא דבר חיובי...

העיצוב של הפרלוד נחמד למדי, כל עוד מסתכלים עליה מאחור ולא מלפנים.

(וזה ממילא סובייקטיבי)

היא בטח לא טובה יותר בעלויות אחזקה (פיג'ו, רנו) או בביצועים (אימפרזה) והנאה מנהיגה שלא על אוטובאן (שלושתן). ושלא לדבר בכלל על זמינות של דגם כזה במודעות מכירה. הפרלוד אחרי כל היתה כישלון חרוץ למדי בארץ, בעיקר בגלל מחיר גבוה מדי.

פג'ו 206 1.4 שנת 99

אל תדחה למחר, את מה שאפשר לדחות למחרתיים.

פורסם

ברור שהמכוניות שמנית יותר טובות בשבילך (ובשבילי) , אבל אל תשכח שמי שמחפש פרלוד מתלהב מהפוזה, מהמנוע הנהדר ומהתיבה הנוחה (טיפטרוניק, אגב).

כשלון חרוץ? אם אתה אומר ..

פורסם
קליאו ספורט

306 GTI

אימפרזה טורבו

כולן טובות יותר. :?::?:

טובות יותר במה?

בתיבה אוטומטית?

בעיצוב?

קודם כל, כל שלושת הדגמים שהזכרת יותר מהירים מהפרלוד, וגם פותחים יותר טוב... לא שזה הכי חשוב, אבל זה נראה כאילו אתה מזלזל בביצועים, אז יש לכל אלא ביצועים טובים יותר מלפרלוד.

כבר אמרתי שלדעתי העיצוב של הפרלוד מיוחד והוא בהחלט עם פוזה, וזה כל היתרון שיש לה, חוץ מזה אין... מנוע ? הוא לא רע, אבל בגלל משקל ותיבה אוטומטית הביצועים שלו מסורסים קצת ושוב פחות טובים מהאחרות שכאן, אז מנוע זה לא יתרון.

ינון.

פורסם

אני מסכים עם אביעד זה הכל תלוי מה הבן אדם מחפש

אם הוא מחפש רכב עם המון פוזה (לדעתי) והוא רוצה תיבהה אוט' וביצועים לא רעים בכלל

אז הפרלוד יכולה להתאים

אבל אם הוא מחפש יותר הנאה מנהיגה ולא מפריע לו הילוכים ואולי קצת פחות פוזה(על כאלה שלא ממש מבינים מול הקלאיו וה306)

שלושת האופציות שהוצעו יהיו הרבה יותר טובות

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם

הוא שאם אתה רוצה רכב אוטו' עם פוזה זה אופציה לא רעה. לדעתי הוא נראה

מעולה מאחורה ודי רע מלפנים.

אפשר גם להוסיף לרשימה גולף VR6 משנת 98-7 אם כי היא נופלת בסעיף

הפוזה...

אופציות נוספות אוטו' - ב.מ.וו סדרה 3 קופה.

במידה ורוצים רכב ידני יש הרבה יותר אפשרויות טובות יותר.

אגב בתור מישהו עם 766 הודעות אתה אמור לדעת שאם ראית שהכותרת שלך לא

תקינה יש לך את האפשרות לערוך אותה. :wink:

• תוכן חדש...