Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

באחד השירשורים ניתקלתי לראשונה במושג איזון גלגלים דינמי, הבנתי שבניגוד לאיזון הסטטי הוא מתבצע כשהגלגל מורכב לאוטו אבל אשמח לקבל עוד מידע כמו איך זה מתבצע ומה היעילות וכו'.

הנושא הזה מענין אותי במיוחד כי אני סובל (כלומר הלנטרה שלי סובלת :wink: ) מרעידות בהגה כאשר אני מגיע למהירות של 110 עד 120 קמ"ש.

אחת לכמה חודשים אני עושה איזון גלגלים רגיל - (כל פעם אצל מישהו אחר) וזה עוזר רק לכמה שבועות.

יש לי בלנטרה ג'נטים ממגנזיום זה משנה?

ולסיום, משהו מכיר מקום טוב שניתן לעשות את זה באזור רחובות?

תודה

אריאל

יונדאי ix35 + i10 שנת 2011

פורסם

עד כמה שאני יודע, איזון גלגלים דינמי מבצעים רק במצב שאין ברירה.

כלומר, יש מס' רכבים עם ג'נטים מקוריים של היצרן שלא ניתן להרכיבם על מכשיר האיזון משום שאין להם חור במרכז כמו לג'נטים רגילים. לכן מבצעים את האיזון על האוטו.

אין לך סיבה לעשות איזון גלגלים על הרכב אם אתה לא חייב.

בדוק מה הסיבה שהאיזון לא מחזיק הרבה זמן.

אולי אתה עולה/יורד מדרכות במהירות? אולי אתה חונה צמוד למדרכה ומעוות את הצמיג?

הדברים האלו יוצרים עיוותים בצמיג. הם מסוכנים, ובנוסף, יכולים לפגום האיזון גלגלים.

יובל.

פורסם

זה לא מדוייק ...

אצלי אין שום בעיה לשים על מכשיר איזון רגיל ,ועדיין היתה בעיה באזור ה110-120.

איזון דינמי פתר אותה, כי איזון דינמי לאו דווקא מבוצע ע"י משקולות.

לפעמים מוצאים שם בעיות שלא היו עולים עליהן בחיים ע"י איזון רגיל כגון : התאמה לא טובה של הג'נט לרכב ( התאמה של 90 אחוז ולא 100 אחוז) שגורמת לו לרוץ בחופשיות לכל הכיוונים ....

לדעתי זה מומלץ. אצלי זה פתר את הבעיה אחת ולתמיד (עברה שנה וחצי מאז)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

איזון דינמי מבוצע בעזרת מכשיר הנקרא במכון "וספה".

אני עשיתי איזון כזה ברכבי ב"צמיגי זוארץ" באחד הרחובות באזור המסגר בת"א. (חפש בפורום, באחת ההודעות ישנו מס' הטלפון והכתובת שלהם).

שרות אדיב, מהיר ומחיר סביר.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

שים לב שאמרת שיש לך ג'נטים מגנזיום, לרוב אין עליהם משקולות רגילות כמו בג'נט רגיל אלא משקולת שהיא בצורת מדבקה וזה נוטה לעוף מהג'נט לפעמים ולכן יוצא מצב שהגלגל יוצא מאיזון מן הסתם.

מה שאני מציע לך זה בפעם הבאה שקורה שהגלגל יוצא מאיזון, בדוק בפנצ'ריה אם יש בכלל משקולת לפני שהם מאזנים מחדש וככה תדע לשלול את עניין המשקולות.

אם אני לא טועה ינון היה מתלונן על הבעיה הזאת (משקולות שנופלות) בוולוו שלו

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תודה רבה לעונים.

עד כמה שאני רואה המשקולות (מדבקות למגנזיום) דווקא במקום.

מאחר ואני חושב שהאיזון הרגיל - עבור הרכב שלי הוא לא ממש יעיל אני אנסה את האיזון הדינמי.

כנראה שאחד הג'נטים שלי קצת מעוות ומאחר שזה מגנזיום מדגם ישן שמאוד קשה למצוא, מה שנשאר לי זה או להחליף ג'נטים (הפעם לרגילים!!!) או לתת צ'אנס לאיזון הדינמי.

מישהו יודע עלויות ויכול להמליץ על מקום באזור רחובות\ראשל"צ?

תודה

אריאל

פורסם
תודה רבה לעונים.

עד כמה שאני רואה המשקולות (מדבקות למגנזיום) דווקא במקום.

מאחר ואני חושב שהאיזון הרגיל - עבור הרכב שלי הוא לא ממש יעיל אני אנסה את האיזון הדינמי.

כנראה שאחד הג'נטים שלי קצת מעוות ומאחר שזה מגנזיום מדגם ישן שמאוד קשה למצוא, מה שנשאר לי זה או להחליף ג'נטים (הפעם לרגילים!!!) או לתת צ'אנס לאיזון הדינמי.

קח בחשבון כי חישוקי סגסוגת נוטים לצאת מאיזון מהר יותר עקב רגישותם הרבה לפגיעות, כך שיתכן שאין כל אשמה בצורת האיזון.

מישהו יודע עלויות ויכול להמליץ על מקום באזור רחובות\ראשל"צ?

תודה

אריאל

"צמיגי-כחלון" באזור, יתכן כי גם לסניף בת. הדלק ליד כפר-חב"ד יש את המכשור(שווה לברר).

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

שוב תודה :p

באחד מימי השישי הקרובים (לצערי אין לי זמן אחר :cry: ) אני אכנס לצמיגי כחלון באזור ולאחר מכן אעדכן לגבי התוצאות.

אריאל

פורסם

זו בעיה מוכרת בג'נטים מגנזיום.

כשסוגרים את הגוז'ונים נוצר לחץ על הג'נט שהוא מחומר רך ונוצר עיוות .

יש כאלה ג'נטים שרגישים יותר לזה.

הוספה הינה מכשיר שבאמת דומה לוספה ויש לו עין אלקטרונית שמציבים מן העבר השני של הג'נט (מול הוספה).

באמצעות צג דיגיטלי מי ש"יושב" על הוספה מקבל קריאה כמה הג'נט שלך "זורק" וכך מתקן עם משקולות בהתאם.

קצת רחוק אבל אם לא תמצא- צומת כ"ס- רעננה - צמיגי ליס משה.

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

• 11 שנים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...