Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

בעת החלפת טיימינג בדייהו סופר רייסר דאבל קמשפט נתקלתי בבעיה קטנה : הטיימינג לא נכנס בקלות .

גם לאחר שהמותחן מתוח עד הסוף עם הצו'פציק חסר ממש פחות ממ"מ אחד בשביל שהיא תכנס .

האם מישהו פה כבר עשה פעם טיימינג באוטו הזה ויכול להגיד לי מה צריך לעשות בשביל שהיא תכנס בקלות ?

אולי צריך 128 שיניים במקום 127 ?

(בבקשה בלי הערות של : גש למוסך או תן לבעל מקצוע וכאלה - מצפה לתגובות שיעזרו ולא להפך ,תודה)

JDM :twisted:

פורסם

ככה זה אמור להיות. הרצועה במנועים האלה [של GM] אמורה לשבת מאוד מתוח.

כשאני עשיתי טיימינג למנוע כזה השתמשתי במעט סבון כלים על הקאמשפטים כדי שרצועה תעלה בקלות, ובמברג שטוח דק כדי לעזור לה - כמובן שצריך לעשות את זה מאוד בעדינות כי אתה לא רוצה לפצוע את הרצועה

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

דייהו שייכת לGM?! איך פלא שהם בקשיים כלכליים.

אם לא זרקת את הרצועה השינה תתחיל לספור כמה שיניים יש לה. קנית רצועה חדשה בלי לבדוק כמה שיניים צריכות להיות?

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
דייהו שייכת לGM?! איך פלא שהם בקשיים כלכליים.

אם לא זרקת את הרצועה השינה תתחיל לספור כמה שיניים יש לה. קנית רצועה חדשה בלי לבדוק כמה שיניים צריכות להיות?

אני לא רוצה להרוס לך איזה תדמית של יצרן כזה או אחר - אבל גם אופל לא בוחשת בשוקו כשזה מגיע לGM.

דייהו רייסר חולקת המון מכלולים - גם מנוע - עם אופלים ישנים.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

בישראל לא מעריכים את אופל. באירופה דווקא יש הרבה אופלים.ביחוד הדגמים החדשים שהם קפיצת מדרה

אני יודע שדייהו משתמשת בחלקים הישנים של אופל. במיוחד הדייהו שלובשת את אותה השמלה כמו הקדט הישנה

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
ככה זה אמור להיות. הרצועה במנועים האלה [של GM] אמורה לשבת מאוד מתוח.

כשאני עשיתי טיימינג למנוע כזה השתמשתי במעט סבון כלים על הקאמשפטים כדי שרצועה תעלה בקלות, ובמברג שטוח דק כדי לעזור לה - כמובן שצריך לעשות את זה מאוד בעדינות כי אתה לא רוצה לפצוע את הרצועה

רון.

ואיך החזקת את המותחן מתוח ?

פורסם

מה שמזכיר לי להציע לך להחליף את המותחנים יחד עם החגורה כי בשל המתח הגדול הם נוטים להשבר...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מה קרה CIVICNOS התחלת לבצע החלפות תיזמון ליד הבית????חסר מזומנים???

בדייהו הכוון הראשוני מתבצע על ידי משאבת המים האקצטרית.

דרוש לשחרר את שלושת הברגים של המשאבה מעט, ובעזרת מפתח יעודי לסובב אותה עד להשתחררות הלחץ מרצועת התיזמון , אח"כ להרכיב את הרצועה למקומה ולסובב לכוון הנגדי כדי לבצע מתיחה ראשונית לרצועה.

הבעייה...לרוב משאבות המים האלו תפוסות, ויש צורך לחלץ אותם בכח ממקומם כדי לאפשר את סיבובם- לרוב הם נשברות בתהליך הפירוק, ואז יש להתקין משאת מים חדשה.

פורסם

דניאל בשביל לשחרר את הברגים של המשאבה אני צריך לפרק את הפחית שצמודה לבלוק שזה אומר פירוק משאבת הגה כח ,קראנק גיר ,ועוד כמה ברגים שמחזיקים אותה . זה בלתי אפשרי מה שאתה אומר .

פורסם

שלום.

מצאתה בדיוק אם מה להתעסק לא פחות ולא יותר טימינג של סופר רייסר מנוע (100 כ"ס דבל קמשפט נבלה).

קודם כול חובה להחליף את שתי המיסבים ואת המיסב מותח כמו כן חובה להחליף משאבת מים כי היא בטוח חרה.

לגבי הרכבה מה שהנסיך כתב מתאים לרייסר ולא לסופר רייסר ברייסר הרגיל המתיחה באמת נעשת ע"י

סיבוב משאבת המים בבסיסה (יש כלי יעודי לכך והמשאבה אקצנטרית).

לגבי הסופר רייסר זה לא פשוט. יש לינעול את מיסב המתיחה במצב מקסימום אבל יש בעיה ביזמן ההרכבה

אחד הגלגלי שינים אוהב "ליקפוץ ולהפריעה" יש שתי אפשרויות או עזרה אם חבר שיחזיק אם רינג את הגלגל שקופץ (בגל הזיזים) או צריך מיומנות בהרכבה. להזהירך במנוע הזה פיספוס בטימינג משמעותו שסטומים עקומים ברייסר הרגיל לא קורה כלום. אני יודע צריך סבלנות המאבק לא קל ואסור להשתמש במברג או שבון או מישחת כלים.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

לשמוע שזה עסק חרא מבני נותן הרבה כח !! :-P

באמת אוטו חרא , בחיים שלי לא נתקלתי בטיימינג כל כך קשה להכנסה - פשוט לא יאומן .

שלא נדבר על הפולי של המשאבת הגה - שזה סיפור בפני עצמו .

בקיצור ,תודה רבה בני על התשובה המקצועית , נקווה שלא ישבר המותחן ויהיה בסדר !

פורסם

שלום רב

במנוע זה המתיחה מתבצעת ע"י משאבת המים וכן חובה להחליף את שני המותחים היות והם עשויים מפלסטיק

יש להרכיב מותחים מקוריים . כמו כן עדיף להחליף את משאבת המים ( היא נעכלת מבפנים והספיקה שלה יורדת ) המותחן השמאלי הוא מדיד מתיחה אחרי הלבשת הרצועה וסיבוב המנוע (פעמים )החץ על המותח צריך לכוון אל המגרעת המיועדת אים לא מכוונים אותו למקומו אז המותחן רועד בזמן העבודה ולבסוף ישבר

בברכה זיסו יוסי

• תוכן חדש...