Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנוע מרעיש . . . (שאלה)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא דייהו רייסר 94 1500 סמ"ק אוטומטית...

בזמן נסיעה ברכב יש את הרעש של המנוע שהוא דיי חזק... ומתחיל להציק משתיים וחצי אלף סל"ד ומעלה שזה אומר שממהירות של 80 90 זה מתחיל להיות דיי חזק ומעיק..

השאלה שלי היא האם החלפה של תושבות מנוע קשורות איך שהוא לרעש מנוע ???

אני חושב על תושבות מכמה סיבות .. קודם כל בעמידה בדרייב האוטו דיי רוטט ... שנית בהחלפה מפרקינג לדרייב או מרוורס לדרייב או מניוטרל לדרייב וכו' יש מן מכה כזו בקק כלונר נכנס! (מעמידה במקום נניח ברמזור לדוגמא או בהמתנה קצרה במקום פרקינג אני שם על ניוטרל הרטט הזה משגע! ואז כשאני חוזר לדרייב עם רגל על הבלם כמובן .. המכה מגיעה...)

בנוסף אצל אמא שלי התחילו רעשים מאוד מוזרים ברכב שלה אונו 93 מצד ימן בתא הנוסעיים פחות או יותר איפה שהרצועות אני הייתי בטוח שאחד מהגלגלים או הרצועות לא יושבות טוב ורופפות מה שהתברר שתושבת הייתה קרוע בלויה או משהו בסגנון...

אז שוב..

השאלה שלי היא האם החלפה של תושבות מנוע קשורות איך שהוא לרעש מנוע ???

מוכר את המערכת רמה גבוהה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2685354#post2685354

פורסם

בדיהו יש מחלה אחת עם רעשים ורעידות וזה תושבת גיר שמיתבלה שם מהר,עכשיו בדרך כלל עם זו תושבת מנוע קרועה ישנה תופעה ,שאתה פונה פניה חדה ימינה /שמאלה הרעשים מפסיקים ,המלצה שלי תיבדוק את כל התושבות ואם הם יבשות או קרועות תחליף זה לא סיפור כלכך יקר.

פורסם

אז אתה ממליץ להחליף את התושבות גיר ותושבות מנוע...

כמה תושבות כאלו יש לגיש זוג ולמנוע זוג..? ואם יש עוד כי בזה אני לא ממש מבין.. לצערי..

ואם יש לך הערכה כמה זה לא יקר +-

מוכר את המערכת רמה גבוהה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2685354#post2685354

פורסם

אל תחליף דבר ללא בדיקה במוסך.

אי אפשר לאתר מקור של רעש מבלי לשומעו.

לתת אבחון דרך המקלדת והמסך, לבעיות של רעשים, זה לא רציני, אתה סתם עלול לזרוק כסף לשווא.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

שלום רב

לגבי רעשים . כול סוג רעש מצביע על תקלה שונה ולכן חייבים לשמוע את הרעש

רעש ברכב שלך יכול לבוא מהמנוע (לגרים.מיסבים.מרימי שסתומים רצועות משאבת מים סדק או בריחת אוויר מהסעפת\גיר\ מיסבי גלגלים

\מותח רצועת מזגן דבר נפוץ בדייהו

על תחליף שום דבר על בערך זה זריקת כסף לפח רק כאשר יודעים מהיכן הרעש

בברכה זיסו

דואל לעזרה [email protected]

• תוכן חדש...