Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחר הולך כניראה לבדוק איזה רכב כדי לקנות אותו.

אם אפשר לכבל מימכם טיפים לגבי בדיקת פח של הרכב האם הוא ניצבע מחדש או שהוחלף

כי כנראה אין לי אף אחד מומחה לזה שיבוא איתי וליפני שאני לוכח רכב לבדיקה בתשלום הייתי

רוצה לבדוק באצמי כדי לדעת האם ביכלל כידי לכחת אותה לבדיקה ולשלם כסף כי לסמוך על אנשים אי

אפשר.

טיפים נוספים בנושאי בדיקה אחרים חוץ מפחחות יתקבלו בברכה

(למשל איך לבדוק אם השאסי לא ניפגה.עד כמה שזה אפשרי כמובן )

תודה מראש

בוריס

פורסם

אני לא מומחה, אבל כבר תפסתי כמה רכבים עם בעיות בפחחות, ונמנעה ממני עגמת הנפש של תשלום על בדיקה לשווא.

1. אם אתה רואה הבדלים מהותיים בברק ובצבע בין איזורים שונים ברכב (למעט הגג שנוטה להישרף יותר בשמש) זה סימן מחשיד לצביעה של החלק המבריק יותר.

2. לאורך רכבים יש מעין פיסולים בפח בצורת קו שזורם לאורך פח הרכב. אם אתה רואה כל מיני חריגות, הן יכולות לנבוע מעבודת פחחות לא מדוייקת.

3. לפתוח דלתות. כשצובעים את הרכב מבחוץ, הפחחים בדרך כלל לא צובעים את החלק הפנימי של דופן הדלת והמרכב, וניתן לשים לב להבדלים.

4. באותם אזורים, וגם מתחת למכסה המנוע ולתא המטען, להסתכל על תפרי ההלחמה. אם הם עקומים, או לא סימטריים בין שני צידי הרכב, יכול להיות שהרכב קיבל מכה שעיוותה אותו קצת.

5. אם יש איזור שאתה חושד לעבר עבודת פחחות רצינית של מילוי בבונדו (חומר פלסטי למילוי מכות בפח), אתה יכול לעבור עליו עם מגנט. מגנט נצמד לפח ולא נדבק לבונדו.

6. חשוב מאוד לעשות את כל הבדיקות כשהשמש זורחת. זה עוזר מאוד. בתאורה מלאכותית קשה לראות את הדברים האלו.

בהצלחה,

ליעד

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

עוד משהו, יש המון פחחים שצובעים גרוע.

מה זה אומר, אולי הצבע נראה טוב, אבל לרכב ששהה כמה שנים בשמש יש שינוי גוון, ולכן יהיו הבדלי גוונים בין צבע מקורי לבין צבע של תיקון. צבעי טוב יודע "לחשב" את ההבדל ולהכין צבע טוב (היה לי צבעי שהצבע שלו היה "דוהה" בגוון של הצבע של הרכב, אומן)...

עוד דבר, לפעמים צביעה של פחח (חאפר) תהיה גלית משהו, בשמש ניתן לראות את זה טוב, במיוחד בצבעים מטאליים שדורשים לכה (אם שמו)...

אתה יכול לראות תיקונים ע"י צבע על הגומיות, צבע על פלסטיקים, על ידיות וכו'...

רוב הפחחים לא מפרקים כלום וצובעים על הגומית. הם אמנם מכסים אותן בסרט דבר, אבל לרוב צבע חודר...

עוד סימן, לרוב תיקונים חדשים יותר יהיו חלקים ונטולי שריטות. חלקים שלא נגעו בהם יראו יותר שרוטים. גם אם מדובר בשריטות עדינות כמו של מכונות שטופה...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...