Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עלויות גרירה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני שוקל גרירת רכב לחלפים ממיקומו הנוכחי אלי הביתה כדי שישכב בחצר ויהיה זמין (בעידן סוחרי הברזל הוא לא ישרוד במיקומו הנוכחי זמן רב).

אשמח לקבל הערכותיכם לגבי עלויות. מדובר בהובלת הרכב מת"א לאזור גדרה.

כמובן שאין לחץ זמנים כך שאין לי בעיה להמתין כך שהנסיעה תשתלב לנהג הגרר בהובלה אחרת בכיוון ההפוך, וכך לחסוך עלויות.

ולפני שתקפצו (ובצדק) מדוע הרכב יהפוך לתורם ולא ישופץ בעצמו - מצבו כלאחר יאוש מבחינת חלודות והוא נטול ניירות. גם לו היה מדובר ב E-TYPE היה מדובר במגה פרוייקט, והוא ממש לא קרוב לזה...

המלצות לגבי נהגי גרר ?

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

לא צריך מישהו מומלץ, תרים טלפון לכמה גררים מת"א וכמה גררים מגדרה, תבקש מהם הצעת מחיר לגרירה כאשר לא דחוף לך מתי תהיה הגרירה ושיקחו בחשבון ש"על הדרך" הם יכולים לקחת רכב אחר.

לפי דעתי 400 ש"ח זה מחיר סביר. אני הצלחתי להוזיל גרירה מאילת לת"א מ-2500 ש"ח שהגרריסט שאני עובד איתו רצה ל-800 ש"ח שבסוף שלמתי על הגרירה (בסוף גם קבלתי דפיקה עם האוטו אבל זה בגלל הגרריסט החאפר ולא בגלל המחיר).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
לא צריך מישהו מומלץ, תרים טלפון לכמה גררים מת"א וכמה גררים מגדרה, תבקש מהם הצעת מחיר לגרירה כאשר לא דחוף לך מתי תהיה הגרירה ושיקחו בחשבון ש"על הדרך" הם יכולים לקחת רכב אחר.

לפי דעתי 400 ש"ח זה מחיר סביר. אני הצלחתי להוזיל גרירה מאילת לת"א מ-2500 ש"ח שהגרריסט שאני עובד איתו רצה ל-800 ש"ח שבסוף שלמתי על הגרירה (בסוף גם קבלתי דפיקה עם האוטו אבל זה בגלל הגרריסט החאפר ולא בגלל המחיר).

לך גררו ב800 אבל במשאית קירור :wink: , אני זוכר שרשור עם תמונות.....

תכין משהו כמו 400 ש"ח אבל כל גרריסט ישמח לעשות את זה על הדרך גם בשביל תוספת של 200 ש"ח לכיס...

haters will hate

פורסם

הגרר שאני ממליץ עליו הוא "גרר לב".

מייד לאחר קניית הספרינט, כשהיא עדיין ללא טסט וביטוח, הוא גרר לי אותה מיבנה (קרוב לגדרה) ועד תל אביב ב-200 ש"ח.

זו הייתה גרירה מיוחדת (הזמנה מיידית).

במידה והגרירה היא מה שנקרא "על הדרך", ללא חשיבות לדחיפות בזמן (היום, מחר, מחרתיים...) אז המחיר יורד אפילו לחצי.

השבוע שמתי עיני על רכב בכרמיאל. צילצלתי אליו וביקשתי הצעת מחיר (כרמיאל - יבנה). הוא נקב ב-900 ש"ח.

לאחר שאמרתי לו שאני עוד מתלבט, ירד המחיר ל-800 ש"ח.

בסוף לא לקחתי את הרכב משיקולים אחרים. לאחר מספר שעות, חזר עלי הבחור ואמר שהוא יכול לבצע את הגרירה "על הדרך", כי יש לו גוררת באזור. המחיר ירד ל-600 ש"ח וזה לדעתי מחיר מציאה.

ניכר כי הם מקפידים על הטיפול ברכב וכי מה שקרה לאלעד (redrose), סביר שלא יקרה.

בכל אופן אני ממליץ.

המספר שלו הוא: 050-5375640

בהצלחה

ברק.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

חשוב לבברר קודם האם הם גוררים "בהרמה מלאה" וזה כדי שלא יגררו לך את האוטו כשהוא "ניגרר" אלא יעלו אותו על הרמפה וככה ימנעו מבעיות...

גרר מומלץ הוא "בני גרר"... (תעשה חיפוש)

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

מייד לאחר קניית הספרינט, כשהיא עדיין ללא טסט וביטוח, הוא גרר לי אותה מיבנה (קרוב לגדרה) ועד תל אביב ב-200 ש"ח.

במידה והגרירה היא מה שנקרא "על הדרך", ללא חשיבות לדחיפות בזמן (היום, מחר, מחרתיים...) אז המחיר יורד אפילו לחצי.

השבוע שמתי עיני על רכב בכרמיאל. צילצלתי אליו וביקשתי הצעת מחיר (כרמיאל - יבנה). הוא נקב ב-900 ש"ח.

בסוף לא לקחתי את הרכב משיקולים אחרים. לאחר מספר שעות, חזר עלי הבחור ואמר שהוא יכול לבצע את הגרירה "על הדרך", כי יש לו גוררת באזור. המחיר ירד ל-600 ש"ח וזה לדעתי מחיר מציאה.

בכל אופן אני ממליץ.

בהצלחה

ברק.

חשוב לבברר קודם האם הם גוררים "בהרמה מלאה" וזה כדי שלא יגררו לך את האוטו כשהוא "ניגרר" אלא יעלו אותו על הרמפה וככה ימנעו מבעיות...

בהרמה מלאה כמובן, גרירה בסגנון הישן (גם אם ממש משתדלים לעשות אותה נכון) הורסת רכבים.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

בכל אופן אני ממליץ.

בהצלחה

ברק.

גם אני ממליץ על גרר לב. והישתמשתי בשרותיו יותר מפעם אחת.

הטלפון הנוסף שלו: 052-473-55-05

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

• תוכן חדש...