Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גנבי טסות - מה אפשר לעשות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים !

כולם כבר יודעים וכולם כבר חוו את זה על בשרם.

בוקר אחד אתה קם ורואה שנעלמו לך ה"טסות" של גלגלי הרכב.

יש כאלו שהספיקו לגנוב להם רק אחד, ויש כאלה שאת כל ה-4.

מה לא ניסנו, קשרנו, חיזקנו , הדבקנו , אבל הגנבים עדיין במתכונתם הרגילה....

עוד לא הספקתי לסיים את המשפט וגם לי גנבו 4 טסות של פולקסווגן בורה, כל היום הייתי בדיכאון.

טלפנתי למוסך המרכזי שיזמינו לי והם רוצים 200 - 250 ש"ח ליחידה , כך שבסה"כ המחיר נע בין 800 - 1000 ש"ח ל - 4 טסות מקוריות.

חברים - אני לא יודע איך אבל צריך לשים לזה סוף, כי הרי זה לא נגמר בזה , זה גם סמל ומראות וכו' וכו'...

מקווה שלא עייפי אתכם יותר מדיי, אבל אני לא יודע מה לעשות .... לקנות סתם טסות ב-100 ש"ח , ולחכות שיגנבו לי אותם , או לקנות מקורי שזה הרבה יותר יפה ונותן לי שקט נפשי וגם אז לחכות שיגנבו לי אותם....

אז מה אתם אומרים ?

:mm_cool:
פורסם

אין הרבה מה לעשות עם טסות.

אולי תדביק להב של סכין יפנית בדפנות הפנימיות, בשביל מי שימשוך אותן.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

שים ציאניד או נבגים של אנטרקס.

בבוקר תקום, תבעט את הגופה, ותלך לעיסוקים שלך.

יום נעים.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

תקנה רבעייה ב50 ש"ח וסוגר עניין. חבל על הכסף.

ישנן טסות מקוריות שנתפסות על בורג אחד. אני ממליץ לך לקנות רבעייה של נועלים ולשים בכל גלגל.

אולי זה ימנע מלגנוב אותן.

או לעבור לגלגלי סגסוגת קלה.

פורסם

תקנה רבעייה ב50 ש"ח וסוגר עניין. חבל על הכסף.

ישנן טסות מקוריות שנתפסות על בורג אחד. אני ממליץ לך לקנות רבעייה של נועלים ולשים בכל גלגל.

אולי זה ימנע מלגנוב אותן.

או לעבור לגלגי סגסוגת קלה.

גלגלים.

גללים הן צואה של חיות.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

תודה חברים .

תחילה - עודדתם אותי מאוד מאוד....

שנית אני באמת חושב על הכיוון של מגנזיום אבל שאלתי היא : האם נשארים עם הצמיגים הרגילים כך שצריך לקנות רק את הג'נט או שמחליפים הכל ( ז"א גם צמיג וגם ג'נט) ?

ושוב תודה

:mm_cool:
פורסם
זה הזמן לעבור לג'אנטים

1000 שקל רביעיית טסות ? תוסיף עוד 500 יש לך מגנזיום

אז יגנבו לו את הג'אנטים....

היום אין סוף לחוצפה של אנשים.

אפשר להשיג היום סט טאסות חלופיות שנראות בידיוק כמו הסט המקורי של פולקסווגן בכ-200 שקל(באזור ירושלים-ואדי ג'וז)

בכל מקרה לענייני הג'אנטים- יש אפשרות לקנות סט ג'אנטים חדש לפי מידת הצמיג(14"\15"\16"), ככה שלא תצטרך לקנות רביעיית צמיגים חדשים.

פורסם
תודה חברים .

תחילה - עודדתם אותי מאוד מאוד....

שנית אני באמת חושב על הכיוון של מגנזיום אבל שאלתי היא : האם נשארים עם הצמיגים הרגילים כך שצריך לקנות רק את הג'נט או שמחליפים הכל ( ז"א גם צמיג וגם ג'נט) ?

ושוב תודה

לא חייב להחליף צמיגים

וכמו שכולם אומרים אפשר לגנוב ג'אנטים אבל אני קניתי ב 150 שקל מפתח כזה לג'אנטים נגד גנבים

זה בורג שיש לכל גאנט שרק לך יש תמפתח שלו זה הפיתרון הכי טוב בשבילך

פורסם
לא חייב להחליף צמיגים

וכמו שכולם אומרים אפשר לגנוב ג'אנטים אבל אני קניתי ב 150 שקל מפתח כזה לג'אנטים נגד גנבים

גם זה לא תמיד עוזר, זה רק מקשה על מי שלא יודע את העבודה.
פורסם
גם זה לא תמיד עוזר, זה רק מקשה על מי שלא יודע את העבודה.

מקשה ולרוב עוזר כי יש כמה צורות למפתח והגנב לא יתחיל לנסות אחד אחד תאמין לי וגם אני לא מאמין שיש לו לגנב את כל המפתחות

פורסם
מקשה ולרוב עוזר כי יש כמה צורות למפתח והגנב לא יתחיל לנסות אחד אחד תאמין לי וגם אני לא מאמין שיש לו לגנב את כל המפתחות
לא צריך את כל המפתחות... :neutral:

צריך רק אחד, והוא מתאים לכולם....

אגב, לטסות, לאבא שלי היו אזיקוני מתכת, דומים לרצועות שקושרים בהם מישטחי תחמושת בצבא, עשויים נירוסטה. עם קאטר רגיל אי אפשר היה לחתוך אותם, היית צריך כלי יותר חזק "טיפה"... הם ניבלעים בצבע של הטאסה, וממש קלים להשמה מחדש.

2 בעיות עיקריות, אם יש לך פאנצ'ר ואין לך את הקאטר הטוב באוטו, "חייך, אכלת אותה", אם אין לך את המכשיר הנועל, אחרי שהורדת את הטאסה לטיפול בגלגל, אתה נישאר "חשוף"...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
לא חייב להחליף צמיגים

כן כן... סיפורי סבתא.

זה כמו שאי אפשר לפרוץ פלדלת.

כל האביזרים האלה טובים רק לאנשים הגונים.

לי היה סט נועלים יותר טוב משלך (מבטיח לך בלי לדעת אפילו איזה סט יש לך).

המפתח אבד.

ו-? תוך 30 שניות במוסך פירקו לי את כולם בלי מפתח (מפתח היה צריך להזמין מחו"ל במיוחד ע"פ קוד).

בקיצור - תצאו מהסרט - אתם לא מוגנים, לא משנה כמה "אבטחה" תשימו. לא הרכב, לא הבית, לא הילדים, לא אתם. אחרי כמה שנים במשטרה אני עכשיו יוכל לומר איזה תמים הייתי ואיזה תמימים רוב האנשים.

הפתרון הכי טוב - ללכת לגנוב ממישהו אחר. אבל, מכיוון שאנחנו לא עושים את זה, אני ממליץ לך לחפש סט משומש - יעלה לך כ-200-400 ש"ח.

אם המידה שלך היא 16" לא תוכל לקנות סט אוניברסלי מכיוון שממש קשה למצוא במידה הזו ואם תמצא תשלם ביוקר.

לקנות סט חדש מהחברה - הימור, יכול להיות שעכשיו האוטו יישב 30 שנה בלי שייגעו בטאסות ויכול להיות שתקום מחר בבוקר ושוב ייגנבו - אי אפשר לדעת.

ג'אנטים - אפשרי, אבל יקר. גם אותם אפשר לגנוב, אבל מצד שני גם את כל האוטו כך שזה לא ממש משנה.

נסה לחפש קצת, מדיי פעם צצים ג'אנטים מקוריים שפורקו מכל מיני רכבים שהושבתו - לא פעם במחירי מציאה.

גם הרבה פנצ'ריות מחזיקות טאסות משומשות וג'אנטים משומשים - שווה לבדוק!

• תוכן חדש...