Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש מקום אמין שיהיה מוכן לעשות

ציפויי ניקל לטמבונים

עדיף באזור חיפה והקריות

וולוו 122, שנת 68 2 דלתות מדהימה!!

וולוו 240, שנת 83

פורסם

חפש מפעלי ציפויים באיזור קריית אתא (יש שם המון כאלה).

שניים שעולים לי בראש:

"כרום ניקל" (סמוך לצומת קריית אתא)

"כרמו כרום" (ליד מאפיית דוידוביץ')

אם תרצה, יום ראשון בעבודה אוכל למצוא עוד כמה....

יניב

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
אמנם זה במרכז, אבל זה גם משהו...לא שמעתי על ציפוי ניקל באיזור הצפון ואם יש כזה אשמח להתעדכן..

http://classiccar.msn.co.il/services/service.asp?SER_ID=49

ליאור.

ליאור אמנם גלוונמטה הוא אולי הטוב ביותר במרכז אבל גם העבודה שלו טעונה שיפור.

אני פשוט חייב להגיב כי אני רואה שממליצים עליו המון, אני אישית, למעט הטמבונים שיצאו מדהים מאחר ולא היו צריכים הרבה עבודה, הידיות ושאר פסי הניקל יצאו די גרוע.

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם

לא יודע מה איתך...אבל אני לא הייתי מוותר..אם משהו לא יצא טוב לא הייתי נותן לבן-אדם לישון עד שהיה יוצא מושלם....

אני באמת אשמח לשמוע על עוד כאלה שעושים ניקל בכל איזור בארץ.

ביננו....אישית....אני מעדיף לייבא הכל, חדש...מוותר על התענוגות האלה בארץ, אבל זאת השקפתי האישית...

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

הטמבונים שלי במצב מושלם מבחינת הפח

אבל הם דהויים לגמרי.

לכן אני חושב שציפוי יספיק, לא?

וולוו 240, שנת 83

פורסם

יש לי וולבו 2 דלתות אוטומט. לא במצב נסיעה וכמעט מפורקת לחלוטין. המון חלקים. קניתי לפני מספר שנים כפרוייקט לשיפוץ (בודי לא רע בכלל). בקיצור כואב לי הלב שהמידלע שוכבת ולא נוסעת. אני מעוניין למכור.

אם נשמע רלוונטי ניתן ליצור קשר ב 068-620208 ערן.

פורסם

ביררתי היום...

כרמו כרום נמצאים בכרמיאל ולא בחיפה, אבל הם היחידים (לפחות ממה שאני יודע) שיש להם אמבטיית כרום מספיק גדולה.

האיכות שלהם מאוד מומלצת, המחירים פחות... :?

כרמוכרום: 04-9988887

יניב

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

כדאי להקפיד בציפוי ניקל של חלקים בעייתיים שעוברים מאמצי פיתול מיכניים או מעברי חימום/ קירור קיצוניים (כגון חלקים שיושבים על המנוע) - לצפות במתכל אל-ברזלית כמו נחושת, לפני הניקל. (כמו מעין שכבת ביניים של צבע יסוד בין הברזל לצבע העליון).

לחלקים כמו ידיות, טמבונים וכו' - אפשר להסתפק בציפוי ניקל ישירות על המתכת כמו שרפי עושה. הבעיה שזה לא מחזיק הרבה זמן בעיקר עקב מקדמי התפשטות שונים בין המתכת לבין הציפוי (טמפ' הטמבון בלילה קר 5° , ביום חם 50° וההפרש גדול מספיק בשביל התפשטות / התכווצות שתגרום לשכבת הציפוי להישבר על גבי המתכת הנושאת). הנחושת כשכבת ביניים מאפשרת קישור כימי טוב יותר לשני הצדדים וכן משמשת כ "בלם" גמיש להתפשטויות, עד סף מסויים, כמובן.

T

No trees were harmed in the sending of this message, however a large number of electrons were terribly inconvenienced...

פורסם

כרמוכרום אכן בכרמיאל- המפעל בעל הסמכה לציפויים תעופתיים ומיוחדים.

בהתחשב באיכות- המחירים ממש סבירים

המפעל איננו מצפה מוצרים בכמויות לא תעשיתיות (המחיר לטמבון בודד או שתי ידיות לדלת-

באמת יהיה לא כדאי)

בכל מקרה התהליך לציפוי עמיד ואסטטי בכרום/ניקל הוא מורכב ויקר.

מרבית הציפוי התעשייתי עובר היום לאלקטרולס ניקל- כאן האיכות מדהימה (הפריטים יחסית קטנים) אבל הגימור איננו נראה כמו ה'ניקלים", של פעם.

לצרכי הגנה נגד קורוזיה מומלץ לצפות באבץ בתנאים מסוימים הוא עמיד יותר חזול יותר מניקל

:evil:

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

לאחר שהשכלנו רבות בענין ציפויי הניקל,לשאלתך המקורית,ציפויי ניקל בחיפה ניתן לעשות אצל מרון בסמטת פליק,זוהי הסמטה הלפני אחרונה ברחוב מעלה השחרור,אחרי מוסך חיפה רדיו. האיכות סבירה,המחיר פחות. אגב אתה חיפאי? מרמת חן אולי??

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
לאחר שהשכלנו רבות בענין ציפויי הניקל,לשאלתך המקורית,ציפויי ניקל בחיפה ניתן לעשות אצל מרון בסמטת פליק,זוהי הסמטה הלפני אחרונה ברחוב מעלה השחרור,אחרי מוסך חיפה רדיו. האיכות סבירה,המחיר פחות. אגב אתה חיפאי? מרמת חן אולי??

אני באמת מרמת חן

מה זאת אומרת מחיר לא סביר?? :lol:

וולוו 240, שנת 83

פורסם

חבר'ה - לא נעים לי למנוע עבודה מבעלי מקצוע טובים אם יש כאלו (והוא לא...), אבל מרון הוא פשוט ג-נ-ב!!!

תשמעו סיפור קצר: כשקניתי את הקרמן גיאה שלי (שאגב מסיימת בימים אלו שיפוץ ונראית ממש מ-ד-ה-י-ם, אבל זה כבר סיפור אחר), היה חסר חלק קטן מהטמבון - הפינה, באורך של 30-40 ס"מ. בעל הרכב סיפר שהחלק אצל מרון, לציפוי מחדש.

ואכן, כשהתייצבתי אצל הנ"ל התברר שהחלק שוכב אצלו לאחר ציפוי, אבל יש כאן טוויסט קטן: העבודה היתה מתחת לכל ביקורת, החלק מלא שקעים ומכות שפגעו באיכות הציפוי (ולא היו שם קודם לכן - ככה זה כשהכל זרוק לו בערימות) והמחיר - רק 500 ש"ח, וזה עוד עם המשפט הידוע "רק בשבילך, בלי קבלות, ותאמין לי שאני מפסיד על העבודה..." ממש לבכות מרחמים.

מכיוון שסחבק אינו פראייר לגמרי, נכנסתי ל-EBAY וקניתי שלושה חלקים כאלו, במצב טוב ועם עוד חלקי טמבון ספייר, ב-25 דולר...

המסקנה - לכל סיר יש מכסה ולכל פראייר את המניאק שלו, אבל אני עם מרון - גמרתי!

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

• תוכן חדש...