Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כפי ששמתם לב אני די חדש בפורום,אבל חובב גדול מאד של מכוניות קלאסיות.בעיסקי אני יצרן מוצריי גומי,בעיקר לרכב,ובכיף מוכן לעזור לכל מי שייפנה אליי המפורום ללא כוונה מסחרית כמובן,כי העזרה ההדדית היא אחד הכייפים הכי גדולים של התחביב נזה.יש לי ליין ענק של מוצרים שפשוט "ייצאו מהשירות" ברבות השנים,וכיום יכולים לסייע מאד למשפצים,שלפעמים נתקעים חודשים במהלך השיפוץ בגלל גומייה פשוטה,שאפשר לייצר החצי שעה...אני חוזר ומדגיש שאני מוכן לעזור ללא שום כוונת רווח.ניתן תמיד לפנות אליי בהודעה פרטית או בדואר אלקטרוני ואני ייעזור בכיף.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

משמח לשמוע את אשר אמרת,עזרה ללא כוונת רווח ,בקרב משפצי מכוניות ענתיקות היא משהוא ששיך לעבר הרחוק או לפחות נדיר הרבה יותר מאשר בתחילת דרכו של מועדון החמש.

הלואי וירבו כמוך בכל המדינה ,בכל תחום ויחליפו את כל הסוחרים החובבים שמרגישים צורך להרוויח משהוא מכל מחווה או אפילו חיוך שהם מתאמצים להוציא.

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

פורסם

אני התחלתי בשיפוץ ויליס סטיישן סאדן דליברי 56 . אני מחליף ברכב כל אביזר הבנוי מגומי,

כל התומכים למינהם,צנרת,וכן גומיות לכל החלונות.

אשמח אם נהיה בקשר להמשך טיפול בשיפוץ.סלולאר שלי 058985930 שחר משה

פורסם

כאחד שעומד משני צדדי המיתרס(יצרן ומשפץ),אני חייב לציין שמתן שירותים ועזרה למשפצים ,בדרך כלל לא מניב רווחים גדולים ואפשר לנסות להבין את הפחח שלא כלכלי עבורו לשפץ מכונית רקובה,מאחר ולעבוד עם חברות הביטוח משתלם בהרבה,ואת המכונאי שפעמים רבות מבזבז ימים שלמים על ניסיונות וכולי.אבל-בתחום הזה של שיפוץ קלאסיות חשוב מאד "ליפול" על סוחר או בעל מקצוע שאוהב את התחביב הממכר הזה,אחרת נגרמת הרבה עוגמת נפש ואי-נעימויות,החל בסוחרי חלפים ש"קורעים" במחירים ומנצלים את הנדירות של החלפים שבידם,עבור בפחחים שיבטיחו לכם שמיים,ובפועל האוטו יהיה זרוק במוסך חודשים...נכון שלפני 10 שנים אמנם היה הרבה יותר קשה להשיג חלפים לפני עידן האינטרנט,וכל התיקשורת היתה בפקסים ומכתבים,אבל הנכונות של בעלי מקצוע וסוחרים לעזור היתה הרבה יותר גדולה.נקווה שיחזרו הימים האלה,כי כסף זה לא הכל בחיים,ולהוציא אדם מרוצה שווה זהב...

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

תן טלפון

משהוא

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

אין לי ספק כי הינך יצרן גומי אבל לא כל כך ברור לי מדוע אינך מפרסם כיצד ניתן להגיע אלייך .

נראה לי כי על אף רצונך הטוב ל"עזור" לאנשים הרי שאינך אומר הכל .

על מנת לייצר גומיה מסוימת נדרשת תבנית או כלי עזר כלשהו - תבניות אלו עולות המון

כסף ואינני בטוח שיש ברשותך אפילו אחוזון קטנטן משלל הפריטים הקיימים בענף הרכב.

הייתי מעוניין לדעת האם העזרה שאתה מציע היא ללא תמורה או "מחיר סימלי"???

פיזוcc 204 שנת 69

פורסם
אין לי ספק כי הינך יצרן גומי אבל לא כל כך ברור לי מדוע אינך מפרסם כיצד ניתן להגיע אלייך .

נראה לי כי על אף רצונך הטוב ל"עזור" לאנשים הרי שאינך אומר הכל .

על מנת לייצר גומיה מסוימת נדרשת תבנית או כלי עזר כלשהו - תבניות אלו עולות המון

כסף ואינני בטוח שיש ברשותך אפילו אחוזון קטנטן משלל הפריטים הקיימים בענף הרכב.

הייתי מעוניין לדעת האם העזרה שאתה מציע היא ללא תמורה או "מחיר סימלי"???

גם אם יש מחיר סימלי למה לאחר כמה וכמה הודעות הבחור לא משאיר טלפון\מיקום??

די מוזר אם הוא כל כך רוצה לעזור? :shock:

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

• תוכן חדש...