Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר ל VW "ספורטיבית"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בילדותי (סוף שנות ה60 תחילת 70) ראיתי בארץ VW שבדיעבד נראתה כמו שירוקו אבל לא היו שירוקו.

אני זוכר שאבי הסביר לי שהן VW ברזילאיות, עשויות מפיבר והשם שלהן היה משהוא כמו P80, T60.

מישהוא מבין בכלל על מה אני מברבר?:-D

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סחטיין עליך, קבל ח"ח. זה בול האוטו. ניסיתי לעשות חיפוש בגוגל אבל זה קצת בעייתי כשאין לך מושג איך קוראים למה שאתה מחפש:-)

למען הרקורד. בזמנו כשראיתי אותן, הן היו במגרש מכוניות ביהוד, שתייים אחת ליד השניה, אחת צהובה ואחת אדומה.

אז הן מאוד הרשימו אותי, היום כבר פחות:?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אגב לפי מה שהבנתי הרכב חולק את המנועים של החיבושית

מנוע אחורי,קירור אויר חלוש...

מקווה שהוספתי קצת אינפורמציה

רועי.

פורסם
אגב לפי מה שהבנתי הרכב חולק את המנועים של החיבושית

מנוע אחורי,קירור אויר חלוש...

מקווה שהוספתי קצת אינפורמציה

רועי.

"קירור אויר" ו"חלוש" לא תמיד הולכים ביחד - פורשה 911 היתה מקוררת אויר עד לפני מספר לא רב של שנים ולא גרמה עיכובים ופקקי תנועה....

אגב, היה לי הכבוד (?) ליסוע על SP2 לפני כ-14 שנים, היתה אדומה ושייכת לבחור מבת-ים. ויתרתי על קנייתה ואין לי מושג מה עלה בגורלה אבל יש אחת בשיפוץ ששייכת לבחור מנצרת.

אמנם לא חורכת אספלט אבל גם לא "חלושה" כפי שתארת - מנוע 1700 כפול קרבורטורים ששימש גם את הריאו (VW411-412) הברזילאית עם 75 כ"ס על רכב קליל יחסית.

השירוקו נמכרה...עצוב, אבל נכון...

הגיע הזמן לעבוד על החיפושית!

פורסם

הפומה הזו אכן היתה שייכת לבחור מבת-ים שהתגורר ליד הרבנות,היא היתה אדומה ורקובה להפליא...

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

הייתי צריך לשים פסיק אחרי האויר: מנוע אחורי , קירור אויר, חלוש

ובטח לא התכוונתי למנוע 1700...לא ידעתי שלחיפושית יש מנוע 1700

רועי

פורסם
"קירור אויר" ו"חלוש" לא תמיד הולכים ביחד - פורשה 911 היתה מקוררת אויר עד לפני מספר לא רב של שנים ולא גרמה עיכובים ופקקי תנועה....

אגב, היה לי הכבוד (?) ליסוע על SP2 לפני כ-14 שנים, היתה אדומה ושייכת לבחור מבת-ים. ויתרתי על קנייתה ואין לי מושג מה עלה בגורלה אבל יש אחת בשיפוץ ששייכת לבחור מנצרת.

אמנם לא חורכת אספלט אבל גם לא "חלושה" כפי שתארת - מנוע 1700 כפול קרבורטורים ששימש גם את הריאו (VW411-412) הברזילאית עם 75 כ"ס על רכב קליל יחסית.

לא בדיוק,

המנוע של ה-SP2 היה פיתוח ברזילאי של ה-Type 3, ז"א של ה"ווריאנט" ושל האוטו שלי. הוא הוגדל ל-1700 סמ"ק והדינמו הוחלף באלטרנטור. היה גם SP1, עם מנוע Type 3 1600.

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם

ה 411 / 412 אינן "ריאו" אלא גרמניות למהדרין. לפני שנים רבות הגיע אחד מבעלי המכוניות הנ"ל למחסן החלפים של צ'מפיון שייצגו אז גם את האינטרסים של פורשה, וביקש חלקים ל"פורשה R10". כאשר לא הבינו את מבוקשו, יצאו לחניה וראו את האוטו הזה של על זנבו סמל יחיד "RIO".

פורסם
ה 411 / 412 אינן "ריאו" אלא גרמניות למהדרין. לפני שנים רבות הגיע אחד מבעלי המכוניות הנ"ל למחסן החלפים של צ'מפיון שייצגו אז גם את האינטרסים של פורשה, וביקש חלקים ל"פורשה R10". כאשר לא הבינו את מבוקשו, יצאו לחניה וראו את האוטו הזה של על זנבו סמל יחיד "RIO".

סיפור מצוין!

אני היו לי בזמנו ריו ברזיליה סטיישן מודל 75 עם מנוע 1600 שני קרבורטורים כמו של כל הTYPE3, שעשיתי לה תיקוני חלודה בלי צבע. אחותי שתחיה היתה משרתת באותם הימים כסמב"צית בחטיבת חאן יונס בלב הרצועה והיתה נוסעת עם הרכב לשם ובחזרה ונעצרת תמיד כי חשבו שזה רכב פלשתינאי ולא שלה...

כמו כן היתה לי 411 מודל 72 בהזרקת דלק שעדיין רשומה על שמי, אך אבוי, הפגר שלה איננו בנמצא, לו היה הייתי מחזיר אותה לכביש במהירות. רכב נפלא, מסיבי ונוח מאוד.

מצורפות תמונות של שני הרכבים.

ואם מישהו מכיר אחת כזאת 411 או 412 למכירה, שיגיד לי.

May24040.JPG

May24038.JPG

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

פורסם
סיפור מצוין!

אני היו לי בזמנו ריו ברזיליה סטיישן מודל 75 עם מנוע 1600 שני קרבורטורים כמו של כל הTYPE3, שעשיתי לה תיקוני חלודה בלי צבע. אחותי שתחיה היתה משרתת באותם הימים כסמב"צית בחטיבת חאן יונס בלב הרצועה והיתה נוסעת עם הרכב לשם ובחזרה ונעצרת תמיד כי חשבו שזה רכב פלשתינאי ולא שלה...

היום פשוט היו יורים עליה בלי לחשוב פעמיים........

בברכה,

גלעד

פורסם

צהובה, אדומה.... היתה כזו (SP2) חומה (עם פס צהוב עדין, אם איני טועה, לאורך החלק התחתון של המרכב) בשכונת דניה בחיפה בשנות השמונים המוקדמות (והעליזות...).

גם אני תהיתי בזמנו מה זה ה- VW הזה, עד שגיליתי לאחר כמה שנים (טוב, הייתי די צעיר אז).

והחלק הכי טוב של הסיפור? היא "נתנה" טרמפים-

זכור לי המאבק בחברי לטרמפיאדה על המקום הפנוי היחיד לצד הנהג, קושי הנפילה לתוך הרכב ויותר מכך היציאה ממנו - שחייבה שרירי בטן מפותחים.

טרטור המנוע מאחור אכן הזכיר את החיפושית של אמי וביצועים לא בדקתי לעומק כי הטרמפ היה בירידה החזקה בשכונה (וחוץ מזה חיוך הנצחון המרוח על פני מנע ממני כל יכולת ניתוח אנליטי).

אז יש/היו 3 כאלה בארץ ככל הנראה (או שזו עברה צביעה לצהוב?)

פורסם

ה SP2 היחיד שאני מכיר נראה ככה:

Honda-VTR-1000-SP2-002.jpg

אבל גם הגירסה הארבע-גלגלית נראית טוב.

אז מה נסגר, נשארו עדיין כאלה ?

איך היא נחשבת בעולם (נדירה, מיוחדת, אקזוטית, דרעק ?)

האם היא טומנת סגולות ספורטיביות כמו שהעיצוב שלה מרמז ?

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
אני לא יודע מה איתכם אבל אני נדלקתי עכשיו , אני מוכן עכשיו ללכת לבנק לקחת הלוואה בשביל אחת כזאת!!! איזה אוטו מגניבבב

יש למישהו אינפורמציה חדשה על איפה עומדת אחת כזאת?

כבר חודשים שאני מחפש אחת.... אני עוד אמצא, אני בטוח ;-)

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

• תוכן חדש...