Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אקסנט 1500 גיר רגיל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחודשים האחרונים אני מחפש רכב ובודק הרבה רכבים , לא אלאה אותכם בכל התלאות שאני עובר עם סוחרי הרכב השונים. הסיבה להקדמה הזו היא שלא תציעו לי רכבים אחרים מפני שאני מודע לזה , רק שלא ניתן כרגע למצא ( אני ממשיך לחפש).

האקסנט לא היתה בתוכניות שלי אבל ,החלטתי לצרף גם אותה לאפשרויות שלי .קראתי את השירשורים בפורום אולם יש לי כמה שאלות שלא מצאתי להם תשובה.

אני מדבר על דגם 1500 esteem משנת 97 עד 99 :

1. מישהו שאל לגבי האקסנט לאחר 150000 ק"מ ,האם המנוע מתחיל להתעייף ולעשוות בעיות האם

זה נכון ? כלומר האם זה ייחודי לאקסנט הרי ברור שיש ירידה מסויימת בכל רכב.

2. אני רואה שמפרסמים שהדגם הוא esteem ,האם זה רשום ברישיון או שעלי להסתמך על המדבקה

מאחורה

3. כל כמה זמן צריך להחליף טיימינג וכמה זה עולה ? הרכב עשה בערך 155000 ק"מ

4. האם יש משהו מיוחד שיש לבדוק בדגם זה ?

פורסם

לבדוק כמו שצריך כל חלק מפלסטיק בתוך תא הנוסעים. איכות הפלסטיק ירודה מאוד והוא פשוט לא שורד את השימוש בו.

לבדוק ידיות פתיחה של הדלת (פנימית\חיצונית). אם הדלת לא נפתחת טוב, צפה לידית שבורה (גם עקב שימוש בכח מוגזם).

ידית פנימית עלותה - 35 שקל. חיצונית - 90.

לבדוק טוב מאוד את הדאשבורד. עם הוא לא הוחלף במסגרת האחריות כשאוטו היה חדש, הוא עלול להסדק מהשמש (במקרה הטוב), או פשוט להתפורר (במקרה הפחות טוב... :cry:)

לגבי כל השאר אני לא יכול להגיד לך, כיון שיש לי אקסנט 1300, שנת 96' והיא עוד לא הגיעה לקילומטרז' שציינת.

פורסם

תבדוק טוב את הגיר , בשימוש טיפה לא נכון הוא מתעייף(הגיר רגיש) , תיבדוק איך מעביר הילוכים אם אין קישיון או חריקה במיוחד בשני (השני עובד יחסית הכי קשה מבין שאר 4 ההילוכים, ככה זה בכל רכב) .

תבדוק שימוש במי קירור יעודיים , ואם יש סימני קורוזיה ברדיאטור , מיכל עיבוי , חיבורים של הצנרת(תחפש חלודה אבנית , או אבנית בצבע ירקרק) ,אם יש , סימן שהרכב אינו טופל כראוי ויהיו בעיות בעתיד.

החלפים יחסית מאוד זולים .

לגבי כל השאר חכה למומחים .

מאחל לכולם המון בריאות וטוב.

פורסם

בסה"כ יופי של רכב בייחס למחיר שאפשר לקנות אותו.

יש לי אחת ידנית בבית (אני לא נוסע עליה,אבל מכיר אותה טוב),מאד מאד אמינה וחסכונית

בגרסה הידנית זריזה וקלילה,מרווח פנים סביר ,תא מטען גדול ומספיק בהחלט ביחס לקטגוריה.

הגרסה האוטומטית מפגינה אמינות טובה ויכולה להתחרות במקבילות יפניות בלי שום רגשי נחיתות.

מצד שני אי אפשר לומר שהוא רכב בטיחותי,במהירות גבוהה מרגיש קליל מידי,ואיכות הפלסטיקה באמת מתחת לכל ביקורת, אבל בכל זאת אם רוצים למכור לא קשה למצוא קונה בזמן קצר מאד ובמחיר טוב.

אני מכיר באופן אישי מישהו שנוסע על אקסנט ידנית מודל 95 עם 280.000 ק"מ ולמעט טיפולים שוטפים אין בעיות מיוחדות.

לסיכום ,רכב בינוני ביותר אבל נותן תמורה מצויינת לכסף.

בהצלחה.

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם
2. אני רואה שמפרסמים שהדגם הוא esteem ,האם זה רשום ברישיון או שעלי להסתמך על המדבקה

מאחורה

לגבי הדגם - בד"כ מצוין ברישיון.

VW Jetta 2015 MK something :-)Kia Sportage 2017

פורסם

יש לי אקסנט 99' אוטומטית ESTEEM 1500.

מלבד איכות הפלסטיקה הירודה, כפי שציינו כבר + צריכת רכב גבוהה יחסית (1 ל10/11) בנסיעה משולבת, רכב מעולה. קשה למצוא, יש לו ביקוש ושוק גבוה בעיקר לגיר אוטומאטי.

הבלוג שלי - רעיונות עשה זאת בעצמך שמשתף בנייה וחידוש של רהיטים, בניית צעצועים, וטיפים נוספים.

הפרוייקטים שלי בפורום : בניית משענת יד :idea:צביעת טאסות

פורסם
יש לך מושג כמה צריכת הדלק של הגיר הרגיל ?

בעיר 1:10-12 ומחוץ לעיר 1:14-16 .

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם
לבדוק כמו שצריך כל חלק מפלסטיק בתוך תא הנוסעים. איכות הפלסטיק ירודה מאוד והוא פשוט לא שורד את השימוש בו.

.

רגע, זה יונדאי - הרכב האמין, או שזה סיטרואן AX ?

:-P :-P

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

יש לבדוק היטב את הרכב:

(1)הרכבים הללו מעשנים בטירוף = שורפים שמן בכמויות מסחריות, בדר"כ דרך גומיות שסתומים.

(2)לבדוק שהרכב אינו מהסדרה המושמצת של 95-96 אשר עברה תיקון/חיזוק בשלדות עקב סדקים והינתקות בברכי השלדה ליד פח-האש.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
יש לבדוק היטב את הרכב:

(1)הרכבים הללו מעשנים בטירוף = שורפים שמן בכמויות מסחריות, בדר"כ דרך גומיות שסתומים.

(2)לבדוק שהרכב אינו מהסדרה המושמצת של 95-96 אשר עברה תיקון/חיזוק בשלדות עקב סדקים והינתקות בברכי השלדה ליד פח-האש.

(2) לא זכור לי ששמעתי משהו לגבי השנים הללו ,אז משנת 97 הרכב יותר טוב ?

(1) אם מחליפים גומיות אז זה מסתדר ? כמה עולים גומיות ?

• תוכן חדש...