Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובכן אני טס לאמסטרדם בעוד כשבועיים לגיחה קצרה של שלושה ימים.

עכשיו אני רוצה מקומות בילוי מומלצים ברשותכם.

פרט לזונות שאני בטוח יבקר ( :) ).

אני צריך עוד מקומות. מועדונים טובים שיש וכו' .

בתודה מראש.

נ.ב

בילוי בשעות הערב בלבד.

כמו כן , מקומות עם זונות ברמה גם כן יתקבל כאן בברכה (שם של מקום , לא יקר מידי בבקשה, אבל שיהיה איכותי עד כמה שניתן).

הא כן... קופי שופ, מחיר ממוצע שם לג'יונט ? .

ת'רד לא הכי חוקי שיש , אבל שם הכל חוקי אז זה מתקבל אני משער :) .

פורסם

קופי שופ מעולה: Baba coffeeshop

http://www.babashops.nl/

נמצא ברחוב WARMOESSTRAAT, אחלה מוזיקה, החומר אצלם נמכר במין דלפק צדדי כזה שיש מעליו שלט "office" מקום חמוד לאללה. יש להם space cookie ו herbal tea שגרמו לנו לילה שלם לשכב כמו הומלסים על המיטה במלון ולהאכיל אחד את השני סרטים.

יש עוד הרבה קופי שופס טובים אבל את זה הכי אהבתי.

גראס שם יחסית יקר אבל האיכות שווה את המחיר, ג'וינט יעלה בערך יורו וחצי או שניים, אבל הכי כיף זה לקנות בתפזורת בשקיות קטנות ולעשות בעצמך.

מועדונים טובים יש באיזור כיכר leidsplein

מסיבות טובות תלויות כמובן בזמנים ספציפיים, פשוט לבדוק כשאתם שם

זונות :smile:

כל היופי באמסטרדם זה שאתה לא הולך על עיוור ולכן אתה לא צריך שום המלצות. אתה פשוט מטייל לך ברחוב החלונות האדומים ומה שבא לך בא.

תהנה, עיר מדהימה

פורסם

חבר שלי סיפר לי על ירוק שנמכר שם בקופי-שופס ונקרא White widow

בקצרה - המשהו הכי מפחלץ שהוא עישן בחיים שלו (והוא עישן...)

אחחחח מתי יגיע היום שלי גם להיות באמסטרדם?

No worries 8)

פורסם
חבר שלי סיפר לי על ירוק שנמכר שם בקופי-שופס ונקרא White widow

בקצרה - המשהו הכי מפחלץ שהוא עישן בחיים שלו (והוא עישן...)

אחחחח מתי יגיע היום שלי גם להיות באמסטרדם?

אין ספק שה white widow נחשב לחזק... אבל ממש לא מומלץ למתחילים :wink: ...

באמסטרדם יש גרס טוב. (נקודה)... זה כי הם מבינים בזה, לא מוכרים לך קש ותבן, כמו במקומות אחרים במיזרח התיכון...

מומלץ ללכת למקומות של המקומיים. גם הרבה יותר זול, וגם האווירה יותר נחמדה (תשתדל לא להתנהג כמו ישראלי :wink:, כשאני היית שם "העיפו" איזה יווני שהתחיל לצעוק ולעשות באלגן) .

יש שם מקום שמגדלים גרס לצורכי תצוגה, גש לשם, זה עולה כמה גרושים, אבל שווה... אגב, לשאלת השאלות, אין "טעימות"... אבל אם תתידד עם הבחורה שבכניסה היא תוכל להמליץ לך על מקומות העישון הטובים (של המקומיים).

כמו כן, הבארים המקומיים הם משהו שלא רואים בארץ. הגעתי לאיזה באר אחד, עמד מאחורי הדלפק הבארמן. לא טיפוס קופצני עם ג'ל בשער, אלא בחור בן 40 בערך, עם עניבה וסינור. ששאלתי אותו איזה בירות יש להם אז הוא התחיל להסביר לי שיש לו בעיקר בירות מקומיות מהחבית, שאלתי אם יש משהו שדומה ל"לף" אז הוא מזג לי שליש של איזו בירה, לטעום, לפני שהספקתי לזוז ראיתי עוד כוס "בשביל הגברת"...

אחרי שהוא המטיר עלי עוד 2 כוסות (וגם לגברת), ביקשתי ממנו "טוב, תן לי בבקשה ליטר מהאחרון" :roll:

בקר במוזאון הסקס. שווה...

יש אזורים באמסטרדם שלא ממש סימפטי להיסתובב בהם. אנחנו הלכנו לקנות פירות וניכנסנו לאיזו שכונה של בני דודים... אין לי מושג איך זיהו אותנו, לא דיברנו בעיברית, לבשנו כובעי צמר ומעילים... בקיצור, לא כיף...

כמו כן , מקומות עם זונות ברמה גם כן יתקבל כאן בברכה (שם של מקום , לא יקר מידי בבקשה, אבל שיהיה איכותי עד כמה שניתן).

יש כזה מיבחר ב.ח.י.נ.ם, וגם לא צריך להתאמץ... צריך להיתידד עם איזה מקומי או איזה זר אחר שמחובר לחבורה של פרגיות...

יותר מאוחר אני יחפש את המפה עם כל בתי הקפה הטובים שם...

אהה, וכדי שזה יהיה קשור לרכבים אז מצורפת תמונה של רכב מוזר...

גילי

I_smallMG_0426.jpg

IMG_0404.jpg

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

באמת שלא צריך זונות ,רצויי להיות כהה עור ועדיף ממוצא צנעאני/עדני ,זה מספיק שם.

אם אתה ורוד,אתה בצרות .

.I'm a blocked user

פורסם

חזרתי מאמסטרדם לפני חודש, מטיול מכוניות פרגיות וסמים. כל מה שצריך בחיים. והיה גם אלכוהול.

מבחינת קופי שופס יש את רשת Bulldog שהיא מצויינת (שלטים בולטים, אי אפשר לפספס), הכל בתפריט עולה 12 אירו.

אפשר לקנות מגולגל, אבל יותר משתלם לקנות שקיות ולגלגל בעצמך. אם קונים מגולגל מקבלים 4 ג'וינטים, הכמות בלא מגוגלגל מספיקה ל6-7 חזקים במיוחד. אם אתה לא יודע לגלגל, תסתכל קצת על המקומיים ותנסה ללמוד. לא ילך לך, אבל לפחות תיהנה מהמיומנות שלהם.

הWhite-Widdow הוא אכן אחד החומרים היותר טובים שיש, זה היידרו כמדומני. בכל מקרה, אם אתה לא רגיל לשימוש, תתחיל בכמויות קטנות ושאיפות קטנות.

ולגבי הספייס קוקיס, קח את הזמן בין אחת לאחת. לוקח לזה שעה להשפיע. אידיוט אחד אכל שתיים תוך רבע שעה ויש לנו צילומים שיאפשרו לנו לסחוט אותו עד סוף ימיו.

בענייני סקס, אכן יש שם הכל, כולל אחת במשקל מעל 150 קילו שבקושי נכנסה לחלון, אם זה מה שאתה אוהב. נקודה מעניינת היא שישנם עוד רבעים חוץ מהרובע התיירותי. אלה החלונות של המקומיים. הם פעילים יותר במהלך היום והם לטובת אנשי עסקים וכו', כך שהבנות שם יפות מאוד. יש חלונות לאורך תעלת הסינגל באיזורים שמחוץ למרכז, אם אני אזכור את השמות של המקומות הנוספים, אני אודיע. הזיכרון לא משהו מאז אמסטרדם.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אתר מומלץ, מידע על מועדונים (לא של מוזיקה)

http://www.ignatzmice.com/Adam/clubs.htm

כמן-כן הייתי ממליץ לך להירשם לאתר של המטייל, ולהיכנס לאזור הטיפים של המטיילים.

אני הייתי עם חבר בטיול בפראג וינה ובודפשט (בסילבסטר האחרון), מה שעשינו זה פשוט להיסתכל שם בטיפים והמלצות של אנשים, רשמנו על דף וזהו... היה ממש אדיר, בהחלט אפשר לבנות טיול ככה, לא פתחנו ספר אחד. זה בהנחה שאתה לא מחפש טיול מוזיאונים :).

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אם אתה הולך לזונות, אל תשכח לכתוב התרשמות מנסיעת המבחן כשאתה חוזר.

אגב, אם תהיה דרישה רצינית מצד המשתמשים נשקול פתיחת פורום ייעוץ והמלצה על זונות וסמים.

פורסם
אם אתה הולך לזונות, אל תשכח לכתוב התרשמות מנסיעת המבחן כשאתה חוזר.

ותמונות כמובן!!!......:-P (לא שלך, של הז'ונה)

אמיר.

• תוכן חדש...