Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מצאתי סיאט איביזה שנת 93 בעלת מנוע בנפח 1400 סמ"ק אשר עשתה עד היום כ110 אלף קילומטר.

רציתי לשאול כמה דברים:

1. אם המנוע הינו של סיאט או של פולקסווגן אשר הבנתי שרכשו את סיאט?

2. במידה והמנוע אינו של פולקסווגן אלא של סיאט האם האחזקה של הרכב תהיה יותר יקרה?

3. האם הרכישה כדאית? (חשוב לציין שהרכב הינו יד ראשונה) המחיר המוצע הוא 10,000 ש"ח.

 

כמו כן במידה והרכישה הזו אינה כדאית האם יש לכם המלצה לרכב אחר בתקציב של עד 10 אלף ש"ח אשר חשוב שיהיה חסכוני יחסית בדלק (נסיעות בין עירוניות יום-יומיות) והחשוב יותר הוא אחזקה נמוכה.

 

תודה מראש

Maserati.

פורסם

בבעלותי רכב דומה, גם כן מודל 93.

במודל הזה אין מנוע 1400. או מנוע 1500 סמ"ק עם 90 כ"ס, או מנוע 1200 סמ"ק ו 60 כ"ס.

 

1. המנוע לא של פולסוואגן. המנוע הוא פרי פיתוח של סיאט בשיתוף עם חברת פורשה.

2. האחזקה לא יקרה. דומה מאוד לכל אחזקה של רכב מהמודל הנ"ל. החלקים, לפחות לפי מה שראיתי עד כה, לא יקרים משמעותית לרכבים אחרים.

3. באמת שקשה לי להגיד...

האיביזה דור 1 היא רכב מצויין לטעמי. נוחות הנסיעה טובה, תנוחת הישיבה נוחה וגבוהה יחסית והנדסת האנוש טובה יחסית.

המנוע, אצלי בגרסת ה90 כ"ס, חזק מאוד ומושך יפה, אבל חי בעיקר בסל"ד גבוה. מתחת ל2000 סל"ד הוא אנמי לחלוטין, ולא מורגש כלל. בין 2500 ל3500 סל"ד אפשר לנהוג בכיף, ומעבר זה בעיקר :twisted:.

 

הרכב שלי עבר עד כה כמעט 120K קילומטר. לא נצפו שום תקלות שלא סבירות לרכב בגילו ובקילומטראז'. מה שכן התקלקל זה דברים סבירים כמו קלאצ' או בולמי זעזועים קדמיים, והם לא עלו יקר במיוחד.

 

מחלות - אטם ראש שנוטה לנזול ולכלך את אזור המנוע.

תקלות חשמל קטנות ומעצבנות. לא משהו שאי אפשר לחיות איתו.

חלונות חשמל - שים לב, נוטים להתקלקל! לפחות אחת בשנה אני מחליף מנוע או מנגנון באחד החלונות שלי. אחד מהם מת לא מזמן, ואני צריך לתקן בהזדמנות. העלות - 300-600 ש"ח, תלוי אצל מי ומה הנזק.. בדוק אותם היטב. חלון שעולה לאט ימות תוך חודשים ספורים.

פלסטיקים שבירים - לא שבירים ברמה של פיג'ו, אבל בהחלט לא מחזיקים טוב את השנים. חפש רכב שעמד רוב הזמן בצל.

 

לדעתי מדובר ברכב מעולה לנסיעות בין עירוניות. סל"ד שיוט נמוך יחסית (2500 סל"ד=110 קמ"ש בהילוך חמישי) מאפשר צריכת דלק סבירה (כ1:13 אם הרכב מכוון היטב).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אחי , אם הסיאט בנפח של 1500 סמק

תברח מהרכב כמו מסופת צונמי .

 

אם הרכב בנפח 1200 זה כבר יותר נורמלי גם מבחינת עלויות התיקון .

 

מצד שני תנסה למצוא איזה פיאט אונו בנפח 1200 ומעלה ואז תהנה .

 

 

מכווה שעזרתי אייל .

פורסם
אחי , אם הסיאט בנפח של 1500 סמק

תברח מהרכב כמו מסופת צונמי .

אולי תוכל לפרט קצת בנושא?

אשמח לדעת על סמך מה אתה קובע עובדות כאלו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני רוצה להגיב לכול החכמים....היה לי איביזה שנת 93 1500,שלוש דלתות, היא הייתה אצלי יד ראשונה,נסעתי עליה עד שנת 98 זה 5 שנה, היא עשתה 180 אלף, וחוץ מטיפולים ודברים קטנים היא לא עשתה בעיות בכלל,אני מאוד אהבתי את האוטו...וגם לפני 4 חודש, אני ראיתי את האוטו שלי עומד במרכז קניות, וראיתי את הבעלים במקרה של האוטו שלי, האוטו עשה עד אז 290 אלף, ובעלים מרוצים מהאוטו חבל על הזמן!!! הם אומרים לי צפת הילוך 3 היא עולה כמו גדולה, ירושלים בלי בעיות...ורק לידע כללי האוטו הזה יותר מוצלח מאיביזה החדשה כלומר ה94 העגולות כבר!!

Peugeot Partner-II 2005 2.0HDI

×
×
  • תוכן חדש...