Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין קשר בין שעון החורף להדלקת אורות הרכב בחורף.

יש להדליק אורות בכל שעות היום בכבישים בינעירוניים מהתאריך 1.11.06 וזאת עד לתאריך 31.3.07.

Xbox12341

פורסם

את התקופה בה חובה להדליק אורות ביום קובע משרד התחבורה.

את התקופה בה מתבטל שעון קיץ קבעה ש"ס.

מכאן ההבדל.

ובאופן כללי - אני אישית נוהג עם אורות ביום בכל ימות השנה בלי קשר לתקנה. שווה לי לבזבז עוד 10 ש"ח לשנה על נורות ולאבד רבע כ"ס מהאלטרנטור בשביל שיראו אותי טוב יותר.

וכן, לדעתי גם באמצע אוגוסט באור יום מלא רואים טוב יותר במראות רכבים עם אורות דולקים.

פורסם

מה, ולבזבז את הקסנונים? :)

אישפוז צודק ב 100%. גם ביום רואים אותך יותר טוב עם אורות דולקים. האור הדלוק שובר את המתאר הכללי של הנוף והעין מבחינה בזה.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

אישפוז צודק.

וזה מה שאני עושה, אני מדליק אורות כל הזמן.

כשחם מאוד ויש אדים מהכביש, בקושי רואים את האוטו. אבל אם אתה עם אורות? רואים אותך הרבה יותר טוב.

וככה גם לא שוכחים להדליק ומקבלים דו"ח. האורות פשוט לא נכבים אצלי, אין טעם לכבות אותם.

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

בצבא ערכו בדיקות וסקרים כבר לפני יותר מעשרים שנה ומצאו שהדלקת אורות ביום מפחיתה את

מספר התאונות ושכלי הרכב נראים טוב יותר ומוקדם יותר.

לכן חייבו בצבא להדליק אורות ביום כל השנה כבר מזמן.

הרגל טוב הוא להדליק אורות בכל נסיעה כל השנה.

קיה פיקנטו 2015,סיאט לאון 2002 ,פיג'ו 206 2002 (אופל אסטרה 1995 ,פיאט אונו 1985 ,פורד אסקורט 1974 )

אדם כילה יומו, איגרת נכתבה

פורסם
בצבא ערכו בדיקות וסקרים כבר לפני יותר מעשרים שנה ומצאו שהדלקת אורות ביום מפחיתה את

מספר התאונות ושכלי הרכב נראים טוב יותר ומוקדם יותר.

לכן חייבו בצבא להדליק אורות ביום כל השנה כבר מזמן.

הרגל טוב הוא להדליק אורות בכל נסיעה כל השנה.

כן. זה באמת נכון. כדאי לאמץ את זה..!

Xbox12341

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3234305,00.html

ולמי שהתעצל לקרא את הכל:

"אופנועים ומשאיות המחויבים להדליק אורות בכל דרך ובכל ימות השנה."

"חובת הדלקת אורות ביום למכוניות פרטיות תשוב לתוקפה הרשמי ב-1 בנובמבר 2006."

ynet

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

עידכון קטן

חובת הדלקת אורות הינה בתקופה בין ה 1 לנובמבר עד ל 31 למרס בכל שנה.

(לא רק לגבי 2006).

אוטובוס,מונית, ומשאיות מעל 14999 ק"ג חייבים להדליק אורות בכל דרך.(עירונית ובין עירונית )

רכב פרטי ומסחרי עד 14999 חייבים להדליק את האורות רק בדרך בין עירונית (באותה תקופה).

אופנועים חייבים להדליק את האוארות בכל ימות השנה, בכל שעה ובכל דרך.

ירון מאיר

• תוכן חדש...