Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מחפש מוסך אגזוזים מומלץ ומקצוען באזור תל-אביב,

שייצר ויתקין אגזוז חדש ומתאים(זה שמורכב כרגע הוא אוסף של חלקים שהצטבר עם השנים) לאופל קדט- 72 .

או אולי אמצא אצלו אחד אורגינלי???.

בתודה

ניר.

NIR .Y

פורסם

אני מכיר מישהו טוב אבל לא בתל אביב בצומת טמפו בחחולון את "סלינס אגזוזים" בחור טוב מחירים טובים והוא באמת עושה את האגזוזים כמו שצריך!!

גם אמין !!

יקי!!!

פורסם
אני מכיר מישהו טוב אבל לא בתל אביב בצומת טמפו בחחולון את "סלינס אגזוזים" בחור טוב מחירים טובים והוא באמת עושה את האגזוזים כמו שצריך!!

גם אמין !!

ממליץ מאוד!

לנשמה מיני 1979 -

קישור

לחוויה טנדר סובארו 4X4

פורסם
לקחתי את שלי למקום מצויין בנס ציונה. אם זה בא בחשבון תגיד לי ואני אחפש את הכתובת שלהם.
רדיאטורים ואגזוזים נס ציונה, יעקב זלקוביץ' ובניו.

רחוב המזמרה 4, נס ציונה

08-9301752

08-9407171

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שלום

הייתי ב"סלינס" וקיבלתי הצעת מחיר ל"אירגון מחדש" של האגזוז שכולל:

1.השארת הצינור הארוך מהסעפת ועד הדוד הקדמי .

2.פרוק הדוד הקדמי שהוחלף לפני כשלוש שנים ומצבו עדיין טוב אבל לא מורכב טוב.

3.צינור חדש מכופף מהדוד הקדמי שעובר מעל הסרן האחורי לדוד האחורי.

4.במקום דוד אחורי סטנדרטי הימליצו להרכיב אגזוז "נקניק" מיצור עצמי שלהם שעשוי מפח הרבה

יותר עבה מדוד סטנדרטי ואמור לשרוד יותר זמן-האם זה כדאי??? למישהו יש ניסיון עם דוד כזה???

5.הרכבת צינור סופי חדש.

העבודה כוללת החלפת כל התושבות לחדשות ומתאימות.

האם 500 ש"ח זה סכום סביר(מחליפים בעצם רק את הדוד האחורי+סידור צינורות חדשים והשארת דוד קדמי).

בתודה

ניר.

NIR .Y

פורסם

אם זה אותו הדוד שהוא שם לאבא שלי בוואנדורה אז כן זה דוד ממש טוב יש להם יצור עצמי טוב מאוד עבודה טובה בלי יותר מידי חיתוך בצינור עצמו והמחיר פצצה לא יקר !!

וסלינס בעיניים עצומות אני סומך עליו כי כבר אמרתי לך הוא יודע לעשות את העבודה והוא אמין!!

בהצלחה בסידור האגזוז :)

יקי!!!

• תוכן חדש...