Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום גבירותי ורבותי. אני מחפש מקום שיוכל לייצר לי שפיצים לגלגל אופנוע באזור המרכז. לייצר ולא לשפץ, משום שהישנים המקוריים הם טוטאל לוסט. שמעתי על בעל מלאכה 'של פעם' שמייצר אותם באזור ת"א. מי מכיר?

בתודה מראש.

פורסם

ירח, ייצור של שפיצים זה לא כ-ז-ה פשוט

אני לוקח את זה מעולם האופניים אמנם, אבל אני מניח שהרעיון דומה מלבד הכוחות שהם הרבה יותר גדולים באופנועים - עדיף לחפש קצת ולמצא מקוריים מאשר להתחיל לבצע התאמות.

לשפיצים יש תכונות אלסטיות מסויימות [מתיחה, כיפוף, לחיצה] שיהיה קשה לשחזר בלי לדעת מה בדיוק אתה צריך.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

בטח שמעת על אברהם מרחוב סלמה בת"א. הוא מכונה "אברהם שפיץ" והמקום שלו נמצא מול פאלפל

תדמור ברחוב סלמה בת"א.

אני מקווה מאוד שהוא עדיין בחיים ואחרי זה שהוא עדיין עובד שם.לפני 10 שנים הוא ייצר לי שפיצים חדשים לגלגל האופנוע שהיה ברשותי, המחיר היה גבוהה אבל התוצאה היתה שווה כל שקל.

בהצלחה.

שלום גבירותי ורבותי. אני מחפש מקום שיוכל לייצר לי שפיצים לגלגל אופנוע באזור המרכז. לייצר ולא לשפץ, משום שהישנים המקוריים הם טוטאל לוסט. שמעתי על בעל מלאכה 'של פעם' שמייצר אותם באזור ת"א. מי מכיר?

בתודה מראש.

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

פורסם

ולמי שלא יודע,

פלאפל תדמור (שהוא כמובן הכי הכי הכי טעים שקיים) ואברם שפיציק נמצאים ברח' סלמה,

בקטע שבין רח' צ'לנוב לשד' הר ציון.

בתיאבון - אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

אף אחד לא מייצר שפיצים בארץ ,ניתן להזמין בחו"למדובר בחלק בעל אופי בטיחותי.אףאחד לא יקח אחריות ליצר דבר שכזה.

פורסם

יש גם מנירוסטה !

כמובן המחיר בהתאם.

אם לא תסתדר עם אברם שלח לי ה"פ , יש לי עם מי לבדוק.

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

אברהם שפיץ כן מייצר ואני שמח לשמוע שהוא עדיין עובד.

לפני 10 שנים היתי בן 18 והיה לי אופנוע קאגי'בה W4 שטח סמ"ק 50 ומה שעשיתי לאופנוע הזה אני לא מאחל לאף אופנוע לעבור.

בקיצור אברהם שפיץ כן מייצר שפיצים בארץ בכל מיני מידות אורך \ עובי שונות ועל גלגל הקאגיבה שלי ביקשתי אז שפיצים יותר עבים שיעמדו בהתעללות שהאופנוע שלי יעבור והשפיצים אכן עמדו יפה בהתעללות ולא היו שמיניות בגלגל אפילו לא מילימטר אחד.

סופו של האופנוע היה שהוא נגנב לי (מהמרכז) ולאחר 5 שנים מצאו את השילדה שלו במגדל העמק.

אף אחד לא מייצר שפיצים בארץ ,ניתן להזמין בחו"למדובר בחלק בעל אופי בטיחותי.אףאחד לא יקח אחריות ליצר דבר שכזה.

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

פורסם

אתה ראיתה אותו מיצר בעצמו את השפיצים?,אני בטוח שלא!

הוא קונה שפיצים במידות שונות ומתאים אותם,לדעתי הוא כבר פרש לפנסיה.

פורסם

מייצר אותם בעצמו או קונה אותם בחו"ל זה באמת לא משנה.

אני ראיתי אצלו עשרות סוגים של שפיצים בעוביים שונים ישרים באורך של חצי מטר בערך, העבודה שלו זה להרכיב את השיחים האלה בדייקנות רבה שלא אתה ולא אני נצליח בחיים לעשות אותה וממה שהבנתי אז חוץ ממנו לא היה באותה תקופה אף אחד באיזור המרכז שעשה את העבודה הזאת.

אם את השפיצים הוא ייצר לבד????? אני באמת שלא יודע.

לדעתי הוא גם פרש מהתחום אבל שווה לבדוק בכל זאת.

אתה ראיתה אותו מיצר בעצמו את השפיצים?,אני בטוח שלא!

הוא קונה שפיצים במידות שונות ומתאים אותם,לדעתי הוא כבר פרש לפנסיה.

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

פורסם
מייצר אותם בעצמו או קונה אותם בחו"ל זה באמת לא משנה.

אני ראיתי אצלו עשרות סוגים של שפיצים בעוביים שונים ישרים באורך של חצי מטר בערך, העבודה שלו זה להרכיב את השיחים האלה בדייקנות רבה שלא אתה ולא אני נצליח בחיים לעשות אותה וממה שהבנתי אז חוץ ממנו לא היה באותה תקופה אף אחד באיזור המרכז שעשה את העבודה הזאת.

אם את השפיצים הוא ייצר לבד????? אני באמת שלא יודע.

לדעתי הוא גם פרש מהתחום אבל שווה לבדוק בכל זאת.

יצא לי להרכיב כמה גלגלים לבד ,אז אל תגיד לי שאני לא יכול.זה לא תורה מסובכת מאוד, באמצעים די פשוטים ניתן לעשות זאת.
פורסם
יצא לי להרכיב כמה גלגלים לבד ,אז אל תגיד לי שאני לא יכול.זה לא תורה מסובכת מאוד, באמצעים די פשוטים ניתן לעשות זאת.
בסדר .....למה אתה כל כך כועס?

כולם לדעת ..... ל frik יצא להרכיב כמה גלגלים לבד, אז עכשיו אני אומר לכולם שהוא כן יכול.זה לא תורה מסובכת מאוד, באמצעים די פשוטים ניתן לעשות זאת.

הלוואי וגם אני היתי יודע לעשות זאת כמוך , ככה לפני 10 שנים הייתי חוסך 400 ש"ח להחלפה של כל השפיצים בג'אנט של האופנוע שלי ועושה זאת לבד וכיום מציעה את עזרתי לירחמיאל שמחפש בעל מיקצוע להחלפה של שפיצים.

חג שבועות שמח ושוב מצטער שאמרתי שאתה לא יכל להרכיב שפיצים בהתחלה.

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

פורסם

חג שמח לכולם :wink:

ירחמיאל ! תעדכן אותנו מה עשית בסופו של דבר ובהצלחה בשיפוץ של הג'אנט.

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

• תוכן חדש...