Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

יש ברשותי הונדה סיוויק שנת 2001 (אנגליה).

מדובר בגיר עם 4 הילוכים וישנה תקלה שמופיעה בעיקר בימים קרים.

כשאני מגיע למהירות רצויה ללא דרישה לכוח מהמנוע המחשב אמור לשלוח פקודה לגיר שיחבר את מה שהבנתי שנקרא "אובר-לוק". (over-lock) שתפקידו לחבר את המנוע והגיר ביחס 1:1.

אני לא יודע מה מקור הבעיה אבל הפקודה לא מגיעה לגיר וכך יוצא שאני נשאר בסל"ד מנוע גבוה כל הנסיעה ביחס חיבור של ההילוך האחרון.

הבעיה מופיעה גם במהירויות נמוכות 50-80 כאשר אין דרישה לכוח סל"ד המנוע לא יורד, שוב, יש הבדל בין ימים חמים וקרים.

בסה"כ מדובר בכ - 500 סל"ד יותר.

בימים חמים אין לי את הבעיה אלא רק בתחילת הנסיעה ולאחר כמה דק' הגיר עובד לא רע בכלל.

לא נדלקת נורת תקלה בלוח השעונים.

מה שעשיתי עד עכשיו:

1. החלפת שמן.

2. החלפת סולונאויד שמפעיל את ה over-lock.

3. השבוע שמתי תוסף לשמן גיר כדי לשלול לכלוך במעברי שמן או ברגשים. (מוצא אחרון, אל דאגה, אחליף שוב שמן בהקדם האפשרי)

כל הידע שלי הוא משיחות עם מוסכניקים בשלושה מוסכים מורשים של הונדה (שכבר הבנתי שהם לא כל כך מבינים מה קורה שם)

אז אם יש טעויות ראשית אני מצטער וכמובן שאשמח לתיקונים.

האם למישהו יש רעיון...

תודה מראש!!

פורסם

ממיר המומנט ננעל ביחס ישיר .

1. בממסרות האוטמטיות כאשר הרכב קר , אין נעילה של ממיר המומנט ב 5-8 דקות הראשונות לנסיעה .

(בהתאם למזג האויר ולדרך , עמידה נסיעה וכו') כאשר הממסרה מתחממת הממיר אמור להנעל .

2. בממסרות היפניות בד"כ - נעילת ממיר המומנט מתבצעת רק בהילוך העליון , רביעי/חמישי - ולא בהילוכים הנמוכים

ובד"כ מעל מהירות של כ 50 קמ"ש , אבל גם בהתאם לחום המנוע,ממסרה ,ללחץ על הדוושה , סיבובי מנוע ואופי הנסיעה .

3. סוג נוזל הממסרה גם חשוב - השתמש בנוזל ממסרה של הונדה , או סינטטי מקביל בתקן של הונדה

כגון דלקול סינטטי או פז סינטטי .

http://www.delkol.co.il/subs_info.asp?sid=623&sname=%D7%93%D7%9C%D7%A7%D7%95%D7%9C%20ATF%20%D7%90%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%91%D7%A8%D7%A1%D7%9C%D7%99%20%D7%A1%D7%99%D7%A0%D7%AA%D7%98%D7%99

http://www.pazlub.co.il/PDF/ZQV92bpaz_oil-pdf.pdf

4. החלפת נוזל הממסרה רצוי שתהיה אחת ל 3-4 שנים , ורק מחצית מנוזל הממסרה , כך הנוזל ישמר עדיין קצת צמיגי ולא יהיה חופשים . ( ריקון הנוזל באגן בלבד , ונשאר עדיין כמחצית מהנוזל הישן בממיר , והכנסת נוזל חדש )

מההודעה שלך נראה לי כי הממסרה שלך תקינה , ואם החלפתה לנוזל ממסרה תקין בתקן הונדה , לדעתי ,, מרחוק נראה בסדר .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...