Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי ראוטר של לינקסיס מדגם WRT54GL. תומך בתקן G.

עכשיו אני גר בבית פרטי דו קומתי. הראוטר ממוקם בקומה השנייה בקצה הבית.

ישנה קליטה חלשה מאוד עד לא קיימת בקצה השני של הבית בקומה הראשונה.

הייתי רוצה להשתמש שם עם מחשב נייד בעל תקן G (אין לו תמיכה בתקן N).

האם ניתן עם הציוד הקיים לשפר את הקליטה הקיימת. דבר שיאפשר לי לגלוש גם בקומה הראשונה באיזורים המרוחקים בבית?

האם רפיטר הוא הפתרון והאם ניתן להתאים אחד כזה לראוטר הקיים? יש המלצות לרפיטר ספציפי או לפתרון אחר?

פורסם

אפשר לשרשר נתבים. ראה כאן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שלום,

יש אופציה לרשת על בסיס חשמל ,זה שני יחידות אחד שמתחבר לחשמל ולראוטר ויחידה נוספת אלחוטית שאתה מחבר לאחד השקעים למעלה וזה עובד כמו רפיטר (היתרון רשת חשמל למעשה משמשת ככבל רשת)

קח בחשבון שאם יש לך חשמל תלת פאזי בבית לא בטוח שזה יעבוד .

m3forever

פורסם

בבית קיים חיבור תלת פאזי. עדיף כבר במחיר של המתאמים לרכוש עוד ראוטר. השאלה, האם רפיטר יכול לסייע או שהעדיפות היא בכל זאת, לראוטר נוסף?

פורסם

מה זה רפיטר לדעתך?

רפיטר זה ראוטר שמוגדר למוד מסויים של קליטת השידור האלחוטי (מהראוטר הראשי) וחזרה עליו לטובת קליינטים מרוחקים יותר.

זה גרוע מבחינת מהירות.

הפתרונות היותר טובים הם:

1. העברת הראוטר הקיים למקום יותר מרכזי בבית.

או

2. הצבת ראוטר נוסף בקומה הראשונה (במוד Access Point) שמחובר בכבל רשת לראוטר הראשי.

יש היום ראוטרים ב 98 שקל.

כבל רשת עולה שקלים בודדים למטר.

השחלה (דרך צנרת ריקה שמיועדת לכך, או אם אין כזו אז דרך צנרת הטלפון ו/או הטלויזיה) אפשר לעשות לבד.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אם היה ניתן לבצע השחלה של כבל רשת מהראוטר הראשי לנקודה אסטרטגית בבית והצבה שם של ראוטר שני זה היה מושלם. אבל אני בספק רב אם זה ניתן לביצוע :(

האם קניית מתאם לתקן N לנייד והחלפת הראוטר הראשי, לראוטר חדש התומך בתקן N והשארתו במקומו יכול לשפר בצורה ניכרת את קליטת הרשת?

פורסם

גם לי הייתה הבעיה הזאת, קליטה ממש גרועה (הראוטר היה באותה קומה עם הרפיטר).

אחרי אלף ואחת בדיקות, והחלפות שונות, הכי טוב והכי יעיל זה להעביר כבל רשת.

90 קמ"ש זו רק המלצה (:roll:)

פורסם

יש גם מעין "כובע" ששמים על הראוטר והוא מגביר את הקליטה בצורה מדהימה.

הוא אבל עולה מאוד יקר, 250 שקלים, אני בהזדמנות אבדוק איך קוראים לו.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

יש 3 אופציות:

1. חשמל - לא ממליץ

2. תקן HPNA

3. להעביר כבל רשת- מומלץ מאוד

אישית השתמשתי משך מספר שנים ב-hPNA והייתי מרוצה מאוד, הבעיה היתה שהמערכת שהיתה לי לא תמכה בויסטה\7 ולא הצלחתי להשיג רכיבים מתאימים למערכות אלה. לכם השתמשתי בנתב ה-hPNA זמן מה כמודם ושרשרתי אותו (ע"י כבל רשת) לנתב אלחוטי כ-AP עד שהמודם נגמר והחלפתי אותו למודם סטנדרטי. הבעיה היא שמודם ה-hPNA שהיה לי היה בעל יציאת רשת בודדת, כך שלמעשה יכולתי לחבר אליו רק נתב אלחוטי אחד. בשעתי לא הכרתי דרך לחבר נתב אלחוטי למתאם ה-hPNA אשר מתאם בין שקע הטלפון למחשב, אם כי יתכן שבגרסאות היותר חדישות האפשרות קיימת, יש צורך לברר זאת.

כמוכן - נושא ה-hPNA רלוונטי רק אם אתה משתמש בתשתית ADSL, ולא אם אתה מחובר לרשת על ידי הוט.

אם בכל זאת תצליח להשיג מודם\נתב hPNA תוכל להשתמש בו כבסיס לרשת הביתית, ובמידת הצורך לשרשר אליו נתבים אלחוטיים כפי שהוסבר בלינק שנתתי קודם (למשל - עבור טלפונים ניידים או מחשבים שמנויידים בבית).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

האם ניסית לשים את הראוטר במקום מרכזי בבית (סתם כדוגמא: סמוך לאיזור המדרגות בין הקומה הראשונה לשניה) ?

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...