Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הזמנתי פיצה לבנות לארוחת הערב מאחת הרשתות הגדולות (מפאת כבוד השליח לא אציין את שמה).

קיבלתי הודע שהשליח בדרך ואחרי כשתי דקות נשמע הצלצול המיוחל. א י פותח את הדלת ובפתח עומד בחור צעיר עם קסדה ביד ומדים של פיצריה ושואל אם הזמנו פיצה. אני עונה בחיוב ותוהה לאן השימה הזו מובילה. אחרי מספר שניות של שתיקה הוא מבקש סליחה ונעלם.

אחרי עוד כ10 דקות הוא חוזר אבל הפעם עם פיצה בידו ולחם שום כפיצוי והסביר שפשוט שכח את הפיצה בחנות.

אחרי שהבנות ואני נרגענו מהתקף הצחוק שתפסנו נתתי לו טיפ ושיחלתי אותו לדרכו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

חחחח גדול בטח סטלן גמור...:lol:

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

אופצייה שתיים, פיקפקו באמינותך ושלחו אותו לראות שהמשלוח לא מפוברק.

אהה?

אין מצב כזה!

בוא נניח שכן, הוא היה משאיר את הפיצה בקטנוע ולא בפיצריה. מה גם שב-10 דקות אין מצב שיספיק לחזור לפיצריה, לאשר את אמינותו של המזמין, להכין את הפיצה ולחזור ללקוח. בקיצור, השליח סטלן מת.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

לדעתי כדאי שתפרסם את הרשת, יש לה שירות מצויין:

1.נתת הזמנה.

2.כעבור 2 דקות כבר הגיע "נציג שירות" לאשר איתך את ההזמנה.

3.כעבור 10 דקות, קרי 12 דקות מביצוע ההזמנה, קיבלת פיצה חמה+לחם שום מתנה.

לא רע.

:lol:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
לדעתי כדאי שתפרסם את הרשת, יש לה שירות מצויין:

1.נתת הזמנה.

2.כעבור 2 דקות כבר הגיע "נציג שירות" לאשר איתך את ההזמנה. 2 דקות מה SMS. לא מההזמנה.

3.כעבור 10 דקות, קרי 12 דקות מביצוע ההזמנה, קיבלת פיצה חמה+לחם שום מתנה.

לא רע.

:lol:

12345

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
...

אחרי שהבנות ואני נרגענו מהתקף הצחוק שתפסנו נתתי לו טיפ ושיחלתי אותו לדרכו.

אני בדרך כלל, שולח את השליח לדרכו. אף פעם לא שיחלתי את השליח בטח שלא ליד ילדים קטינים ורכים בשנים.

פורסם
אהה?

אין מצב כזה!

בוא נניח שכן, הוא היה משאיר את הפיצה בקטנוע ולא בפיצריה. מה גם שב-10 דקות אין מצב שיספיק לחזור לפיצריה, לאשר את אמינותו של המזמין, להכין את הפיצה ולחזור ללקוח. בקיצור, השליח סטלן מת.

אם הוא היה משאיר את הפיצה בקטנוע, והמשלוח אכן מפוברק, הפיצרייה הפסידה.

כל הקטע זה לא להכין את הפיצה, השליח מגיע בודק שזה משלוח אמיתי (לרוב מדובר במשלוחי ענק במזומן או אנשים הזויים) יוצא מהלקוח נותן טלפון לסניף, עד שהוא מגיע לסניף זה מוכן.

לידיעתך, 5.5 דקות פיצה כבר מוכנה.

על כל מקרה, פה זה לא נראה לי העניין, סתם סטלן.

• תוכן חדש...