Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בשנתיים האחרונות עובדים בעיר שלי על קניון חדש, בכמה חודשים האחרונים

הם שוברים כבישים שהם הדרך היחידה להגיע ליעד שאתה מעוניין (איזור תעשיה) ולא איכפת להם שהם לא במצב לנסיעה

לרכבים שהם לא ג'יפים.

הרכב אלפא רומיאו 159, סופר נמוכה יושבת על ג'אנט 19" מקורי.

בדרך למכון הכושר שאני מגיע אליו 4 פעמים בשבוע הרכב חוטף מכות איומות במיגון התחתון

מביובים בגובה של עשרה סנטימטר מגובה הכביש, כי "ככה זה יישאר עד שנעשה עוד שכבת אספלט ולא יודע מתי נעשה"

ובורות מחרידים שאני לא יכול לעבור בהם מבלי לדפוק את האוטו

תוצאה, נשבר חלק במיגון התחתון, לי זה לא מתאים. מה עושים הלאה? הציעו לי לדבר עם מנהל האתר בניה

אני לא כל כך מבין בזה אז אשמח לשמוע מה ניתן לעשות.

תמונות כרגע אין לי של המפגע אם יהיה צורך אצלם ואצלם גם את המקום

תודה.

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם

צריך לבדוק האם זה שטח באחריות מע"צ או העירייה , ואתה בהחלט יכול לתבוע את הנזק שנגרם לרכב שלך אך עליך להציג תמונות של מקום המפגע כולל צילום של מכסה הביוב שציינת אם סרגל או סרט מדידה על גובה הבליטה שלו מפני הכביש.

בנוסף לכך אם הרכב שלך נמוך מהרגיל עקב המבנה שלו זה משהוא אחד ואם הוא נמוך כתוצאה ממערכת בולמים / מתלים לא תקינים זה משהוא אחר, הייתי מצרף אישור תקינות ממוסך מורשה על תקינות מערכת הבולמים / המתלים, וכן הערכת נזק מהמוסך על הנזק שנגרם לך ברך מהמפגע, את כל זה תגיש למי שהשטח באחריותו במכתב רשום עם כל התיעוד שציינתי, אם לא יענו לך במועד סביר אתה יכול לתבוע נזק בתביעות קטנות.

בהצלחה

פורסם

הרכב תקין, אלו הבולמים המקוריים של האוטו, מדובר בגרסא הכי ספורטיבית שככה הגיעה במקור

אין שום בולמים קאסטום או קפיצי הנמכה לא מקוריים על הרכב, הכל מקורי, גם הג'אנט ומידת הצמיגים.

הציעו לי לפנות למנהל אתר הבניה בשיחה ולהסביר לו את המקרה.

אגב, גם ביציאה מן המתחם המצב זהה, בכניסה יש את הביובים הגבוהים בהגזמה, ובכביש יציאה

ישנם בורות מאד עמוקים שאני פשוט לא יכול לעבור בהם מבלי לדפוק את המיגון למטה, גם במהירות אפס

אין דרך אחרת להכנס או לצאת, עשו שם חד סטרי את כל הכביש.

Arcticat DVX400 2008

פורסם

הדבר שהכי חשוב לעשותו ללא דיחוי, וכשאני כותב "ללא דיחוי" אני מתכוון שאחרי שאתה מסיים לקרוא את הפוסט הזה אתה קם מהמחשב והולך לעשות את זה, זה לצלם את המפגע, וכמה שיותר.

אם יש לך אפשרות להביא איתך סרגל או איזה סרט מדידה כך שבתצלום יהיה אפשר לראות במדויק מה גובהו של פתח הביוב ביחס לכביש - עוד יותר טוב.

ברגע שהם שמים שם שכבת אספלט התביעה שלך הלכה לקיבינימאט ולכן אתה חייב לצלם את זה לפני שזה קורה.

אתה עוד יושב? יאללה, זוז!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

נתיבי ישראל (מעצ לשעבר) מטפלת בעיקר בכבישים בין עירוניים.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

ברגע שהם שמים שם שכבת אספלט התביעה שלך הלכה לקיבינימאט ולכן אתה חייב לצלם את זה לפני שזה קורה.

אתה עוד יושב? יאללה, זוז!

תוכל בבקשה לציין באיזו עיר מדובר?

האם בטבריה?

הוא לא נמצא, הוא הלך לצלם...

ארז רונן

פורסם

מדובר ברמת ישי

אוקי עדכון קצרצר,

היות ואני סוג של חם מזג היום בדרך למכון זה קרה שוב, לא היה חניה אז נאלצתי לצאת ולעשות את הסיבוב שוב פעם

ביציאה הראשונה חטפתי מכה אדירה מאחד הבורות שם, משהו שהרגיש לי כאילו השארתי שם בולם.

זה היה מול מנהל האתר בניה יצאתי מהרכב כשהוא עומד באמצע הכביש והתחלתי לצעוק עליו שהכביש לא תקין

ושנגרם לי נזק לרכב כבר והוא מבחינתו אמר לי תחליף רכב :shock: אמרתי לו מצטער לא היה לי כסף למשהו אחר

זה מה שהכסף שלי קנה, אתה תסדר את הכביש לא אני אחליף רכב, ובטח ובטח שאני לא אחנה מחוץ למתחם הליכה של 500 מטר

אמרתי לו שהוא ראה ושמע איזו מכה חטפתי לפני 2 דקות ממש מטרים ספורים ממנו ושאם קרה נזק ותהיה עלות תיקון באשר היא

אני לא מתכוון להוציא שקל. הוא הבין שלא מדובר ברכב סוג ז' כלשהו ואם נגרם נזק עלויות התיקון לא יהיו סבירות בעליל

הוא גם הוסיף "תיסע לאט" ו - "תטפס עם הגלגל על הביוב"

אמרתי לו יותר לאט ממה שאינ נוסע אני לא יכול, אני אעמוד במקום, אתה ראית באיזו מהירות אפסים הגעתי לבור

אפילו ג'יפים לא יכולים לנסוע שם מהר

ובקשר לנתיב מצד שני עם הביובים הגבוהיים הוא אמר לי שאני יעלה עם אחד הגלגלים על הביוב, ממש.

עליתי למכון הכושר, כשניגשתי למכשיר הראשון שלי באימון שהוא נמצא בעצם מול החלון שמשקיף לכביש המשובש

ראיתי טרקטור מגיע וסוגר את כל הבורות עם אדמה :shock: זבנג אין יותר אפשרות לצלם את הבורות

מה שכן, ניתן עדיין לצלם את הביובים הפתוחים, כי אותם אין לו דרך לסגור עד שהוא יעשה שם שכבת אספלט

- בכביש כניסה למקום נמצאים הביובים הגבוהים

- ביציאה מהמקום הנ"ל היו הבורות העמוקים עם הכביש המשובש, מכל ה 7 בורות שהיו

נסגרו כ 5 בורות עם אדמה או משהו כזה ז"א שיש עדין 2 בורות שדופקים לי את האוטו אבל בעדינות יותר

עשיתי סרטוט קטן

zmnmkkdwgzxw.jpg

Arcticat DVX400 2008

• תוכן חדש...