Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באופן אישי אני חייב לציין שזה די מתיש שכל פוטס שני מוקדש ל "מחסני תאורה, נורות ולדים".:-(

אין לי דבר או חצי דבר נגד התחום ואני עצמי אוהב לראות פרויקטים טובים אבל זה מוציא את המהות של פורום דיטיילינג והופך את המקום הזה לפורום כולבוייניק. וגם אין לי דבר נגד המפרסמים של הפוסטים!

כולי תקווה שיום אחד יפתח תת פורום בתוך פורום דיטיילינג שיהיה רלוונטי עבור נושאים כגון נורות,לדים,פנסים,קסנון,ספויילר,כנף,לוח שעונים, פחחות לכל הרכב, צביעה של הרכב, הזמנת קיטים מחול, תיקון שבר בפגוש הקדמי, צביעת מגנים לרנו מגאן, רכב בצע אדום בעד או נגד, ערכה לפירוק פאנלים ללא שריטות, כיצד לקבע ספויילר ללא קדיחה, איזו אנטנטה מומלץ? כריש או לא כריש..

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

לדעתי אפשר להשאיר את כל השאלות שקשורות לניראות הרכב בפורום הזה.

אבל כל העניינים האלקטרוניים (מנורות\לדים\שעונים) אפשר להעביר לאאודיו.

פורסם
אין קשר בין לדים ומנורות לאודיו.

בוא נגיד שלדים ומנורות מותקנים באותם המקומות שבהם מתקינים מערכות אודיאו לרכב,לכן השאלות יהיו יותר רלוונטיות בפורום ההוא.

פורסם

פורום "אסתטיקה לרכב" נועד לתת מענה לכל השיפצורים הקטנים שאנשים עושים לרכב בכל מיני תחומים.

ועד לא מזמן אותם השרשורים מצאו עצמם בתוך פורום טכני או בתוך "רכב כללי"

הבקשה שלך להפריד בין דיטיילינג, תאורה, כיסויים למושבים ואנטנות כריש, היא כמו לבקש בפורום טכני תתי פורומים לתקלות חשמל, תקלות מנוע ותקלות רדיאטור.

כל עוד הפורום לא מפוצץ ברמה שכל העמוד הראשי מתחלף ארבע פעמים ביום, אני לא רואה סיבה ממשים להפריד שום דבר.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

אנטנת "כריש", קסנונים ולדים בכל פינה - זה לא בדיוק אסתטיקה. מקסימום אקסטרה פוזה והגדלת האגו...

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
אנטנת "כריש", קסנונים ולדים בכל פינה - זה לא בדיוק אסתטיקה. מקסימום אקסטרה פוזה והגדלת האגו...

איזו אקסטרה פוזה? איזה אגו? התכוונת אולי להפיכת הרכב לבדיחה על גלגלים? :wink:

בכול מקרה גם אני חושב שזה מציק ומעצבן, אבל אין מה לעשות.

פורסם

אני חושב שצריך להשאיר את הפורום כמו שהוא, יש גם לפעמים אחלה פרויקטים שחבל שיתפספסו.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

גם אני חושב ככה, לרוב מדובר בבני נוער שמעוניינים להפוך את הרכב ל"אכזרי" יותר. לא מדובר בדיונים שמפרים ומוסיפים ערך או ידע, מדובר בשאלות כמו "האם נורה X היא חוקית או לא? ולאחר מכן זה נגמר ב- "וואלה תודה" וזהו.. לפעמים יש כאלה שמפנקים בכמה תמונות וזה נחמד.

פורום "אסתטיקה לרכב" נועד לתת מענה לכל השיפצורים הקטנים שאנשים עושים לרכב בכל מיני תחומים.

ועד לא מזמן אותם השרשורים מצאו עצמם בתוך פורום טכני או בתוך "רכב כללי"

הבקשה שלך להפריד בין דיטיילינג, תאורה, כיסויים למושבים ואנטנות כריש, היא כמו לבקש בפורום טכני תתי פורומים לתקלות חשמל, תקלות מנוע ותקלות רדיאטור.

כל עוד הפורום לא מפוצץ ברמה שכל העמוד הראשי מתחלף ארבע פעמים ביום, אני לא רואה סיבה ממשים להפריד שום דבר.

על פי הדוגמא שלך מה שמאפיין את כולם זה תקלות.

אני לא מרגיש שבפורום כאן יש משהו שמאפיין את כולם. עמידות של אוטם צבע ומברשת של גאנטים לא נכנסות לאותה קטגוריה כמו הוספת לדים בניגוד לחוק, אנטנת כריש בשביל הפוזה או חצאיות חדשות.

ותאמין לי שלא צריך לחכות לרגע שבו הפורום יהיה מפוצץ כי לאחר מכן יהיה קשה להחזיר את הגלגל אחורה ואנשים יחפשו חלופות בשנייה.ולא חסר.. זאת באמת לא בעיה להקים קבוצת איכות בגוגל קבוצות או בפייסבוק (בלי ספונסרים, בלי יוזרים בעלי אינטרס ששורצים פה ודואגים להספים ולפרסם את עסק X ועסק Y, קבוצה טהורה באנשים שמעוניינים ללמוד ולשתף בתהליך הלמידה)

בסופו של דבר אם הקבוצה תהפוך תהפוך באמת לקבוצת שמרכזת שאלות כולובויינק אני אכן צופה שהרבה ינטשו..

הפורום הנ"ל נפתח בזמנו בגלל שישנו גרעין של אנשים שהכירו קצת את עולם הדיטיילינג ומשהו בעולם הזה קסם להם. הפורום הזה לא נפתח כי מבקשי הקסנונים חיפשו קורת גג...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=451796

אתה מוזמן לקרוא תגובה תגובה, מבטיח לך שלא תתמצא שם תגובות בנוסח, "גם אני הייתי שמח שיהיה פורום שמאחד שאלות בנושאים של לדים אנטנות והוספת פיבר לחצאיות" פשוט לא תמצא...

לדעתי כשלוקחים קהילה שיש לה מאפיין מסויים ואותו מאפיין מתבטל בעקבות אין ספור הודעות לא קשורות.. סופה של הקהילה להיות כמו פורום אדיו שלטעמי הוא פשוט נכשל ומפורום פורה ומעשיר בעבר שהיו בו דיונים היום יש בו רק שאלות ותשובות..

הרי הפחד של המנהלים מוצדק, צריך לחשוב פעמיים לפני שפותחים פורום או תת פורום כי לכל דבר יש השלכות. אבל אולי זה רעין טוב לעשות תת פורום לנושאים שלא קשורים לדיטיילינג בדיוק כמו שהפורום שלנו הוכיח הצלחה ולדעתי יש פה המון אנשים איכותיים בכל מיני גלאים שאני תמיד שמח ללמוד מהם דברים חדשים.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

נראה לי שחלק מהמשתמשים פה סתם נתפסים לקטנות.

התת פורום פה הוא לא דיטיילינג, התת פורום הוא "אסתטיקה לרכב" ומאגד בתוכו את ענייני הדיטיילינג וכל מה שקשור בויזואליות של הרכב.

זה שאתם לא אוהבים אנטנות כריש זה בסדר גמור, כנ"ל לגבי מדבקות "אין פחד", נורות לדים בשפריצרים ושאר דברים.

אבל זה גם בסדר גמור שיש כאלה שכן אוהבים את זה ומוצאים את תת הפורום הזה כמקום המתאים לשאלות האלה.

במאמר מוסגר, גם אני חושב שרוב אנטנות הכריש על רוב הרכבים יראו מטופשות, אני לא מת על לדים ונורות מיותרות באופן כללי, הפעם האחרונה שהיתה מדבקה על רכב במשפחתי היתה בשנת 89 עת אחי הדביקו מדבקה PIONEER על השמשה האחורית, מהלך שגרם לכך שכעבור שבועיים יכלו להסיר את המדבקה או לחילופין להוסיף את המילה NO לפני המדבקה המקורית.

ועדיין, זה המקום הנכון לדברים האלה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

עם האוכל, בא התאבון ! (ל"הגדיל" את פורום אסטתיקה, לכמה תתי פורומים)

ולחשוב שלפני כמה חודשים, לא היה גם הפורום הזה (כפורום ייעודי).

אני חושב שבשלב זה, המתכונת הנוכחית מספיקה.

alfa 156 2.5.

פורסם

ואז כל שבוע יעלו פה רק 2 פוסטים, אחד עם תמונות מתהליך דיטיילינג של אחד מחברי הפורום - והשני של מישהו ששואל איזה חומרים כדאי...

שם הפורום ארוך מאוד ולא סתם - אסתטיקה לרכב - דיטיילינג, שיפורים קוסמטים, מדבקות, חלונות כהים וכיו"ב, אי אפשר לפתוח קטגוריה לכל דבר ברכב - כי אם נפתח אחת למנורות אז בתוך הפורום הטכני יפתחו עוד אחד ששם ידברו על סוגי שמנים ובאחרת ידברו על בעיות בגיר ?

פורסם
איזו אקסטרה פוזה? איזה אגו? התכוונת אולי להפיכת הרכב לבדיחה על גלגלים? :wink:

בכול מקרה גם אני חושב שזה מציק ומעצבן, אבל אין מה לעשות.

אז נניח חברים יקרים שאני רוצה להגדיל פוזה,אגו ,להפוך את הרכב שלי לבדיחה ולאכזרי יותר,היכן אתייעץ בנושא ,הוד מלכותכם?

• תוכן חדש...