Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

כהרגלי מידי שבועיים ניגשתי היום לבדוק אויר בצמיגים ולמלא את מה שבורח.

ניגשתי לעמדה בתחנת מחלף הסירה לכיוון צפון (איפה שבית הפנקייק) ומילאתי אויר בצמיגים.

בהתחלה זה בלבל אותי כי במקום להוסיף אויר המשאבה טענה שיש יותר מידי ורוקנה לי אויר מהצמיגים.

בנסיעה חזרה הביתה הרכב הרגיש מאוד כבד ומסורבל וביציאות מהמקום המנוע נכבה בשיחרור הקלאצ׳ מכיוון שבלחיצת גז הרגילה שלי לא היה די כוח על-מנת להתחיל את התנועה..

ניגשתי לתחנת דלק אחרת ובדקתי שוב את האויר בצמיגים ולתדהמתי גיליתי מחסור של 12 psi בדיוק בכל צמיג.

בגלל שהצמיגים הם בחתך מאוד נמוך היה קשה ויזואלית לראות שחסר כל-כך הרבה אויר אבל למזלי עליתי על הבעיה בזמן לפני התאונה. אחרי המילוי וידאתי את עצמי בתחנת דלק נוספת ותגובות הרכב אכן חזרו לקדמותם.

יש בעיה רצינית בעמדה בתחנת הדלק ההיא ואני ממליץ לכולם להימנע ממילוי שם.

נסיעה בטוחה,

ניר.

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

לא כי גיליתי על הבעיה רק אחרי שעזבתי את התחנה אבל למען האמת אני לא יודע כמה זה מעניין אותם, זה לא שמשלמים על זה כסף...

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

זה היה אחרי נסיעה ארוכה? שהמד הראה לחץ גבוה?

מה הייתה מהירות הנסיעה עד שהגעת לתחנה?

אם הנסיעה הייתה יחסית ארוכה, האם עמדת עם הרכב כ-5-10 דקות לפני שמילאת אוויר?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

ניקו עלה על הנקודה שגם אני חשבתי עליה: הגעת לנקודת ניפוח האויר לאחר נסיעה, מה שאומר שהצמיגים שלך היו חמים, מה שאומר שהלחץ בהם עלה בצורה מלאכותית ולכן המנומטר קיבל מדידה שגויה והוציא אויר מהגלגל.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

חבר'ה לא צריך להגזים, בנסיעה הכי מהירה ואגרסיבית לא הצלחתי למדוד יותר מעלייה של 5 PSI בלחץ לעומת מצב קר,

אז 12 זה לא הגיוני בשום צורה.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

ובכל זאת כדאי להודיע לתחנה, רק בשביל שאולי זה יעניין מישהו.

כדאי גם לברר אם יש גוף שאמור לבודק את תקינותם (מכון התקנים? אמון הציבור ? משרד התחבורה?)

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תוכן חדש...