Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מחפש רכב שמתאים למשפחה עם שני תינוקות. רוב הנסיעות שלנו עירוניות ומדי פעם נסיעות בינעירוניות.

חשוב לי במיוחד :

א. רכב בטוח

ב. חלל פנימי במושב האחורי שיתאים להכנסת שני כיסאות תינוק לרכב ( עם אופציה לאחד נוסף בהמשך)

ג. תא מטען שמספיק להכנסת שתי עגלות

ד. רכב חסכוני מבחינת הוצאות שוטפות (דלק, ביטוחים)

ה. גיר אוטומטי או רובוטי-רציף

עדיין מתלבט בין שתי קטגוריות רכבים : משפחתי קלאסי או מיקרו-וואן.

אשמח לשמוע מה לדעתכם יותר מתאים ו/או הצעות לרכבים ספציפים.

התקציב שלנו עומד כרגע על 50-60k לפרטי מיד שניה או כ70k דרך מימון ליסינג.

המון תודה

פורסם

לי באופן אישי יש כרגע רנו סניק 2. מי שתכנן את הרכב הוא כנראה הורה אמיתי, רכב מרווח ביותר, תא מטען ענק נכנסות בו בקלות 2 עגלות + עודף. יש עיגון איזופיקס מקדימה (נדיר), צאלונים מובנים בחלונות. מבחינת בטיחות 5 כוכבים, מבחינת מחיר אפילו פחות מהתקציב. חסרונות, הגיר לא הכי נעים, מנוע 1600 חלש, אם תמצא 2000 מומלץ יותר.

עוד רכב שחשבתי עליו אבל היה קצת יקר מהתקציב זה הונדה frv, מנוע 1800 של הונדה, מושב מיוחד באמצע בין המושבים הקדמיים, תא מטען ענק, לא זוכר ציון בטיחותי לצערי אבל משער ש 4 או 5 כוכבים.

מנסיון (בתור בעל חנות למוצרי תינוקות) רכבי סדאן ואפילו מנהלים גדולות, מקשות על הכנסת 3 מושבי בטיחות ברכב, אז אם חושבים על העתיד לא הייתי ממליץ ללכת לכיוון סדאן.

פורסם

משפחתיות מרווחות -

סקודה אוקטביה קומבי 2008

טויוטה קורולה (גיר רובוטי - חסכוני, אך לא מתאים לכל נהג) 2008

המחירון של השתיים גבוה מ70 אלף ש"ח, אך מליסינג / השכרה, יש הפחתה משמעותית במחיר.

בהצלחה,

ענת

אוויס

פורסם

נשארנו כרגע עם 3 אופציות :

1. מזדה3

2. פורד פוקוס

3. יונדאי i-30

שלושתם פחות או יותר אותו שנתון, ק"מ ומחר.

מה לדעתכם יותר מתאים למשפחה עם שני תינוקות (אולי אחד נוסף בהמשך).

מה שבעיקר משמעותי לנו זה שיהיה מקום במושב האחורי לתינוקות ,בגז' מתאים לשתי עגלות + ושיהיה חסכוני בדלק (רוב הנסיעות שלנו עירוניות)

פורסם

מזדה 3 צפופה יותר והבגאז' שלה לא מספיק גדול ולא כל כך נוח לשתי עגלות.

לפוקוס ול I30 יש גרסאות סטיישן.

הרבה יותר פרקטי ונוח.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני לא רוצה כרגע ללכת על הסטיישנים. נראה לי קצת מסורבל מדי בשלב זה. השאלה מבין המשפחתיות הרגילות שציינתי , איזו יותר מתאימה לדעתכם.

פורסם

הייתי בוחר בפורד פוקוס .

רק תבדקו ששתי עגלות נכנסות לבגאז' ופתח הבגאז' לא צר מדי בשביל זה.

יש עגלות ויש עגלות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אני לא רוצה כרגע ללכת על הסטיישנים. נראה לי קצת מסורבל מדי בשלב זה. השאלה מבין המשפחתיות הרגילות שציינתי , איזו יותר מתאימה לדעתכם.

תחשוב בשנית

הבגאז מכיל לא רק עגלות אלא תיקים עם כל מה שנדרש ואם על הדרך קופצים להיפר אז בכלל...

אין כמו סטיישן לענייני ילדים.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

צודק לגמרי,

מנסיוני הנוחיות של סטיישן מדהימה.

לא צריך להניף מטענים מעבר לסף של תא המטען.

תא המטען רחב ואינו מוגבל על ידי בליטות של הפנסים.

פורסם
לי באופן אישי יש כרגע רנו סניק 2. מי שתכנן את הרכב הוא כנראה הורה אמיתי, רכב מרווח ביותר, תא מטען ענק נכנסות בו בקלות 2 עגלות + עודף...........

מחזק מאוד את דבריך.

לא מזמן קניתי רנו סניק מודל 2000 שמורה ובזיל הזול ואני באמת נהנה ממנו כל רגע...אוטו באמת מרווח והכי חשובי מאוד בטיחותי וגם מתנהג טוב על הכביש. לי עוד יש מודל יחסית ישן (2000). אני מניח שהדגמים החדשים עוד יותר מוצלחים וטובים ובתקציב שלך אתה בהחלט יכול להשיג דגם יחסית חדש במחיר טוב.

פורסם

תבדוק גם את ניסן נןט.רכב חסכוני יחסית. .הרבה יותר מרווח מאחור ממאזדה 3 ) מעט צר אך שני כיסאות יכנסו בקלות). וגם בגאזגדול ושימושי

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם
שלום לכולם,

מחפש רכב שמתאים למשפחה עם שני תינוקות. רוב הנסיעות שלנו עירוניות ומדי פעם נסיעות בינעירוניות.

חשוב לי במיוחד :

א. רכב בטוח

ב. חלל פנימי במושב האחורי שיתאים להכנסת שני כיסאות תינוק לרכב ( עם אופציה לאחד נוסף בהמשך)

ג. תא מטען שמספיק להכנסת שתי עגלות

ד. רכב חסכוני מבחינת הוצאות שוטפות (דלק, ביטוחים)

ה. גיר אוטומטי או רובוטי-רציף

עדיין מתלבט בין שתי קטגוריות רכבים : משפחתי קלאסי או מיקרו-וואן.

אשמח לשמוע מה לדעתכם יותר מתאים ו/או הצעות לרכבים ספציפים.

התקציב שלנו עומד כרגע על 50-60k לפרטי מיד שניה או כ70k דרך מימון ליסינג.

המון תודה

היי,

שברולט סוניק סדאן יכולה להתאים לך.

מבחינת בטיחות היא נבחרה על ידי איגוד EURO N-CAP כמשפחתית הקומפקטית הבטוחה ביותר בקטגוריה,

וזכתה בחמישה כוכבי בטיחות במבחני הריסוק.

בהשוואה למתחרות בקטגוריה, סך הציונים של הסוניק בפרמטרים הנוספים הם הגבוהים ביותר.

לגבי התא מטען, לשברולט סוניק תא מטען הגדול בקטגוריה, 504 ליטר.

בסיס הגלגלים של הסוניק, שמגדיר את גודל תא הנוסעים, מהגדולים בקטגוריה, 2525 ס"מ ומאפשר ישיבה מרווחת

לחמישה נוסעים בוגרים, יהיה ניתן בקלות להתקין 2 כסאות תינוק.

יש לרכב 6 עיגוני ISOFIX לרתימה מושלמת של כסאות התינוק.

תיבת ההילוכים בעלת 6 הילוכים אוטומטית, מתקדמת ונעימה לנהיגה

בנוסף, נתוני תצרוכת דלק תחרותיים של כ- 18 ק"מ לליטר בנסיעה בינעירונית (על פי נתוני מעבדה)

וגם מערכת בקרת שיוט כסטנדרט ופינוקים נוספים...

לגבי מימון, בהחלט יש הרבה מה להציע

אשמח לספק לך פרטים נוספים בפרטי,

גיא משברולט

• תוכן חדש...