Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

GPS - המלצות בבקשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולכם

ראיתי שרשור קודם בנושא של ניווט וראיתי שאייל המליץ לקנות מכשיר סיני פשוט. כל הלינקים שבורים. יש מישהו שיכול לעזור לי להבין באיזה דגם מדובר ומהיכן רכשו כל חברי הפורום?

תודה ותאכלו המון מופלטות

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם יש לך\מתכוון לקנות סמארטפון, אין טעם לקנות GPS בנפרד.

לפני שקניתי את האייפון, השתמשתי במכשיר הכי פשוט של חברת Mio, בזאפ ראיתי הרבה מכשירים של המותג ב500 שקל ומטה

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

רוב חברי הפורום פה קנו את המכשיר הזה:

http://www.pandawill.com/50-gps-navigation-system-4gb-avirm-500mhz-with-igo-map-software-24-languages-wince60-p33374.html

מכשיר מעולה, חומרה חזקה וקליטה מעולה. בארץ מוצר מקביל בעל נתונים דומים עולה פי 2 לפחות.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

אתה זקוק למכשיר לצורך ניווט בארץ או בחו"ל?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני השבוע הזמנתי את הדגם הזה:

http://www.ebay.com/itm/4-3-GPS-4GB-Israel-Map-POI-SpeedCam-Hebrew-Menu-Voice-/290459414265?pt=GPS_Devices&hash=item43a0baeef9

נתונים יותר חזקים מבחינת חומרה, מוכר TOP RATED וגם יש עוד דגמים שניתן לבחור מהם. למשל, אפשר להוסיף עוד כמה דולרים ולקבל בלוט'ות או מסך יותר גדול....

פורסם

אם את מתכוונת להתקנה של מפות אז המכשירים שהציגו פה מגיעים עם מפה של ישראל מותקנת במכשיר (יחד עם תמיכה בשפה העברית).

פורסם

בשביל זה צריך אייפון.

האמת היא שאני מוצא את הוייז (גרסאות אנדרואיד ו-BB) קצת מעצבן עם כל הקשקושים על המסך, והוא גם אכזב אותי כמה פעמים באיזור ים המלח. היתרון הגדול שאני מוצא בו הוא דיווחי המכשולים והפקקים, אבל בשביל זה צריך נהג משנה שיתפעל אותו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

טוב,

הרגע חזרתי מאילת עם ניווט WAZE באנדרואיד שלי (מוטורולה מיילסטון).

אני אגיד הכי פשוט: מעולם לא השתמשתי ב GPS לפני כן, אך הדבר הזה פשוט נ-ה-ד-ר, מודיע על משטרות, על פקקים, ואני אישית גם דיווחתי על פקקים וניידות שעוצרות לביקורת רק בגלל שהחברים האחרים ב WAZE תרמו לי גם (לא תוך כדי נסיעה ציוויתי על חבר לטפל בעדכונים :-) ).

ממליץ בחום, אין שום הפרעות במסך כמו שאתה טוען, המסך היה נקי וכיפי (רק העפתי את כל הוויזרים האחרים כי הם הסתירו לי ניידות).

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם
בבקשה.

אני מצטרף לשאר חברי הפורום - סמארטפון עולה 400 (סיני) או 700 (גלקסי מיני), הם שימושיים מאוד ומייתרים את המכשיר הזה

אבל צריך לשלם כל חודש גם על הגלישה כדי להשתמש בGPS בסמארטפון? לא?

פורסם
רוב חברי הפורום פה קנו את המכשיר הזה:

http://www.pandawill.com/50-gps-navigation-system-4gb-avirm-500mhz-with-igo-map-software-24-languages-wince60-p33374.html

מכשיר מעולה, חומרה חזקה וקליטה מעולה. בארץ מוצר מקביל בעל נתונים דומים עולה פי 2 לפחות.

המוצר נראה טוב. אני שוקל לקנות אחד לאמא שלי. אני רק רוצה לוודא:

1. הוא מדבר עברית, נכון?

2. האם המפות מעודכנות? אפשר לבצע עדכונים דרך הרשת?

3. כמה זמן לניסיונכם לוקח למוצר להגיע ארצה במשלוח חינמי? הוא מגיע בתור חבילה עם שליח הביתה או שהולכים לדואר לקחת?

תודה

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...