Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשבוע הבא אני מעוניין לסעוד במסעדה הזאת ולפשוט רגל, אך הביקורות הרעות שקראתי עליה מפחידות אותי.

כמה שאלות:

אם חברתי לא חובבת בשרים היא תהנה במסעדה הזאת?

אני מתכנן להוציא עד 500 שקלים על מסעדה האם זה יספיק לזוג?

מישהו מכיר את המסעדה?

איך השירות שלה?

האוכל?

תודה,

ושבוע טוב

תמיר.

פורסם

500 יכול להספיק אם לא תתפרע שם (המחירים בשמיים, אגב).

שירות מצוין, אוכל גם טוב.

בקשר לחלק עם הבשרים, לא יודע להגיד לך.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הייתי במסעדה, כחובב בשר התקשתי מאוד להאמין איך אפשר כ"כ להרוס את כל הארוחה, האוכל היה פשוט מזעזע!

המיקום עצמו מדהים, רואים את כל רמת גן\גבעתיים וכו' ממש מדהים מהבחינה הזו, אבל הייתי מעדיף משמעותית פשוט לעלות לתצפית ואח"כ ללכת למסעדה טובה :)

אבי

פורסם

אמנם אכלתי שם לאחרונה לפני 5-6 שנים, אבל גם אז עדיף היה לעלות עם 2 מנות שווארמה במקום לאכול את האוכל שמוגש במסעדה הזו.

הנוף והאווירה ללא תחליף לדעתי למי שאוהב נוף "אורבני" עלק.

עריכה: התקציב שלך גבולי מינוס גם ללא בקבוק יין אם אתם הולכים על ארוחה מלאה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

הייתי שם מס' פעמים כל פעם הזמנתי מדליוני פילה עם פירה ואספגוס-מעולה!

האמת כל פעם שחזרתי אמרתי שאני ינסה משהו אחר, אבל תמיד בשניה האחרונה הזנב נכנס בין הרגלים:)

זה נכון

פורסם

מקום די פלצני, אולם הם השתפרו מעט בשנים אחרונות.

אבל אין מה לעשות. זה עושה את זה לבחורות.

500 שקל יספיקו בהחלט אם לא הולכים על הגשה מלאה של 5 מנות ובקבוק יין בהמלאי הפרטי של דוד עזריאלי.

פורסם

תראה, אם הכוונה ללכת למסעדה רק כדי לסמן וי שהייתם (ולא משנה מי רוצה) באותה מסעדה - אז אתה יועד בערך כמה יעלה ומה התמורה.

א-ב-ל, אם הכוונה ללכת למסעדה משובחת, אומנם לשלם הרבה בתמורה להנאה מהאוכל, לחוות בילוי מהנה טעים, תציץ בשרשור דומה

אני בקטע הצמחוני כל עוד מדובר במנות ראשונות ואחרונות, כך שאולי כדאי, כדי לתת לגברת שלך הרגשה טובה, שתחפש מסעדה טובה עם אוכל איטלקי או צמחוני?

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

מעבר לנוף הנחמד, היחס פלצני והאוכל ממש לא טואם את רמת המחיר.

אם אתה מחפש בשר טוב, אווירה טובה, ומחירים סבירים - לך ל"רק בשר" בסלמה ביפו.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

אכלתי שם ביום האהבה האחרון,

היה ממש נחמד, יצאתי ב 430 ש"ח כאשר שנינו אכלנו גם מנת פתיחה, עיקרית וקינוח (ושתיה כמובן)

אכלתי סטייק מעולה ! ממליץ עליו בחום.

מה שכן - תזמין מקומות מראש - ותבקש לשבת ליד החלון (אחרת זה קצת מוריד מהחוויה - אך עדיין חוויה מעולה !)

בסה"כ האוכל היה טעים מאוד, וההרגשה הזו של להיות בגובה תורמת ללא ספק לאווירה הנעימה.

לא משהו שהייתי חוזר עליו כל חודש - אבל בשביל אירוע או משהו חד פעמי - בהחלט מומלץ !

IMG_0973.jpg

IMG_0969.jpg

IMG_0970.jpg

IMG_0974.jpg

פורסם

יש סיבה שאתה חותך את כל הסטייק לפני שאתה אוכל אותו שניר?

לפי דעתי ישיבה בשעת השקיעה במסעדת רפאל יותר מהנה ויותר טעים.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

הייתי שם לפני כמה חודשים.

סה"כ מאוד נהנתי - גם מהאוכל וגם מהאווירה. ממש לא קטסטרופה כמו שתיארו כאן (גם אני הלכתי על המדליוני פילה).

המקום לא זול - אבל לחוויה חד פעמית זה הגיוני.

מה שכן - תבקש שישמרו לך מקום ליד החלונות.

פורסם

אני כשהייתי שם הייתי עדיין ילד קטן כך שבקשר לאוכל אני לא אוכל לומר כלום.

אבל אם לא חבל לך על הכסף אז תילך, תנסה. אולי תאהב ותרצה גם לחזור.

אני במקרה כזה הייתי מעדיף לבחור ללכת למסעדה טובה שהמחיר שם אכן יהיה תואם לרמת האוכל.

לאחר מכן, אפשר לעלות למסעדה ולהינות ממשהו קליל או סתם לצפות בנוף.

לא חושב ששווה לשלם הרבה כסף בשביל לשבת ולהסתכל על כמה בניינים מגבוה תוך כדי האוכל.(ואני אדם שמאוד מאוד אוהב בניינים גבוהים והנופים שנתן לצפות בהם).

• תוכן חדש...