Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ממש צריך עצה מונעת.

לכל אורך הרחוב בשכונה יש עצים גדולים ממש שעושים צל. לכל בית עץ.

וגם ככה צפוף ואין חניות אחרות.

הציפורים מחרבנות כל יום בכמות על הרכב . משו כמו 10 קקי כל יום.

אין לי מקום אחר לשים את הרכב. ואי אפשר להימלט מחירבון הציפורים בכמויות.

הצבע של הרכב מטאלי . וכבר שאני שטפתי את הרכב הצבע נאכל. יש כתמים לא יוצאים. אולי בפוליש.

פתרונות :

1. כיסוי לרכב - אם משו יזרוק סיגריה הרכב ישרף. - זה מעייף תחת כל פעם לכסות - ואנשים יחשבו שהרכב יגואר -אני לא מעוניין.

יש עצה?

פורסם

לקחת אולי איזה חתיכה גדולה של בד, ולתלות אותה מתחת לעץ , מעל לרכב. לנסות לקשור את זה לעץ.

זאת אומרת שהציפורים יעשו את צרכיהן בהנאה , והכל ייפול על ה"כיסוי" ולא יגיע אל הרכב.

זה נשמע קצת בעייתי לביצוע, אבל יכול להיות פתרון טוב.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

לי הייתה בעיה דומה בחניה פרטית בבנין שבו גרתי עד לפני כשנתיים. החניה הייתה ממש מתחת לקו הבנין כך שחצי מהמכונית הייתה מתחת לבניין וחצי מתחת לשמים. בקומה השלישית ממש מעל לחניה היה מזגן, ויונים היו יושבות על הצינורות של המזגן ומחרבנות. זה היה ממש מטריף כי האוטו היה מתכסה כל יום בכמויות, וזה היה ממש על החלון הקדמי והחלון של הנהג.

אבל הפתרון היה פשוט: קניתי בלון עם עיניים (לינק לדוגמה) ותליתי מהחלון (למזלי החלון של חדר השינה שלי היה ממש ליד המזגן המדובר). הבלון הזה אפקטיבי בצורה שלא תיאמן - הציפורים מפחדות מזה כי זה נראה להן כמו עוף טורף, והבעיה נפתרה לחלוטין.

אני רק לא בטוח עד כמה זה רלוונטי לשימוש ברחוב, כי לא בטוח שיהיה לך מקום נוח ומתאים לתלות את זה.

בכל מקרה אם אתה רוצה יש לי שם ומספר טלפון של מי שמוכר כאלה בארץ.

פורסם

רק לידע כללי, שלשלת ציפורים זה משהוא שאתה קושר איתו את הציפור בכדי שלא תברח או לחילופין אולי ציפור עם קלקול קיבה שגורם ללשלשת שלה להיות בצורה שילשולית.

מה שאתה מדבר עליו זה לשלשת ציפורים (או בעיברית מדוברת, הקקה של הציפור).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
כמה עולה בלון כזה ולכמה זמן זה מחזיק?

אני צריך את זה למרפסת דווקא.

נראה לי שבלון רגיל עם ציור של עיניים בלורד צבעוני יעשה את העבודה גם.

פורסם

שציפור תחרבן לך על הרכב זה עוד בסדר איכשהו.:?

שעורב יחרבן לך על הרכב :shock:

אתה תחשוב, מי זה ה-ב^&^&%& שזרק לי את הדבר הזה על הרכב!!

עורבים יש להם חיבה לצבע אדום, מסתבר.

או שתחנה במקום אחר.

או שתכסה את הרכב.

או שתקנה רובה אויר ו..

בהצלחה.

פורסם

מכיר את הבעיה.

יש לנו שתי מכוניות בבית ורק חניה אחת.

לצערי, יוצא לי הרבה לחנות מתחת למקום מפגש של ציפורים.

אין הרבה מה לעשות, פשוט להחזיק טישו במכונית.

דרך אגב, ניר, ממש אהבתי את הרעיון.

פורסם

אני כבר לא זוכר בדיוק, נדמה לי שזה עולה כ-30-40 שקל לחתיכה. זה מחזיק הרבה זמן. החזיק לי כשנה אם אני זוכר נכון, רק צריך היה להוסיף קצת אוויר פעם בכמה חודשים (בנשיפה).

ד"א, צריך לתלות אותם על משהו או להצמיד למקל. זה לא על הליום (למרות שאולי גם זה יעבוד - לא ניסיתי).

אפשר להשיג כאלה במשתלות מסויימות ואני יכול לתת בהודעה פרטית גם טלפון של בחור באיזור קרית אונו שמוכר אותם.

• תוכן חדש...