Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר'יה תעזרו לי! חברה שלי כבר הרבה זמן רוצה שנאכל המבורגר עם ביצת עין! חייב להיות כשר! אין לי מושג איפה יש!

או בת''א או בראשון.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גם אצלי אלו היו עיקר החוויות שלי בבלאק , אבל מניסיוני - בחצי שנה האחרונה - גם בסינמה סיטי וגם בכפר סבא - משהו הישתנה.

אכלתי כמה פעמים והיה לא רע בכלל.

לא בליגה של הגדולים ביותר - אבל בהחלט נהנתי.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

העניין עם סינמה סיטי וכפ"ס די פשוט. הם שני סניפים שהבעלים הוא מייסד הרשת (שיוסדה עם צחי צחי בוקששתר). ישנם לא מעט סניפים (בינהם עזראילי, פולג ובאר שבע), שבהם הזכיינים טיפה זורקים. לפי מה שהבנתי, זכיינים שלא יתיישרו לא תחודש עימם הזכיינות.

אגב, לטעמי, ההמברוגר הכי טוב הוא עדיין הארטבורגר של מוזס. רוב החברה פשוט ממוצעים. ההמבורגר של המסעדה שבה (ואני אומר את זה בצורה הכי אובייקטיבית שיש) הוא אחד הטובים, רק עולה די משכנתא ביחס לכל מקום אחר 8)

אגב, למצוא תעודת הכשר באיזור ת"א-ראשל"צ לא יהיה פשוט ולו מהסיבה שהרוב המכריע אם לא כולו פתוח בשבת. ואם אין בעיה של תעודה, שפשוט יזמין בלי גבינה, גם ככה רוב המקומות מוכרים חזה אווז ולא בייקון (שזה חטא בפני עצמו).

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם
אגאדיר :shock:

אין ולא יהיה על אגאדיר!

לפחות 3פעמים בשבוע עם החברים שם :evil:

אחרי מסעות ארוכים של הכושר קרבי, אחרי אימוני ים קשים, כשאחד החברים חוזר מהצבא, בימי הולדת, כל הזמן אנחנו שם.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

• תוכן חדש...