Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה הסיפור:

במהלך עבודתי עצרתי לרגע על מנת להצטייד במעט שתייה ודבר מה לאכול, באחת ממכולות השכונה.

לא עמדתי במקום אסור, לא הפרעתי לשום תנועה, החניתי כחוק.

כשעמדתי להיכנס לרכב שלי, ראיתי שוטר של השיטור הקהילתי, נכנס לרכב המשטרתי שלו, שעמד עם שני גלגלים על המדרכה ושיכל באותה הקלות לעמוד במקביל למדרכה ולא עם שני הגלגלים עליה, ומתכוון לנסוע.

הכנסתי לראשון ותוך שאני עומד במקביל אליו, קראתי לו בצורת צפירה.

שאלתי אותו מה העניין עם החנייה בצורה כזו, למה לעלות על המדרכה בשני גלגלים.

הבחור הסתכל עליי, שתק לשניה ואמר לי את המשפט הזה, מבלי למצמץ, בלי שום עצבים, בקול יבש ורגוע.

נראה היה, שהוא משתמש במשפט הזה, כמה פעמים ביום כאילו היא בילט אין בפה שלו.

לא בעייה לצאת אליו ועליו, להתחיל בויכוח, ולהראות לו שאני לא איזה אזרח מושת*.

לא מפתיע אותי שלשוטרים יש (או כך הם חושבים לפחות), כוחות על אנושיים, והם מסתובבים בהרגשה של "אני סופרמן"

קיים בראשי שמו של השוטר (רקום על החולצה שלו) אבל מה הטעם בלהגיש תלונה? מי יאמין לי? מי יעשה עם זה משהו מעבר

ל"תלונך התקבלה ותטופל בהתאם"?

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תשמע, כנראה שלא יעשו עם זה משהו.

אבל רק בשביל ההרגשה הטובה שלך , שלפחות אולי מישהו ידע מזה, ואולי יטריח את הישבן שלו ויעשה משהו כנגד אותו שוטר סורר , פעם הבאה פשוט תצלם את הניידת ואת מספר הרכב.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

תגיש נגדו קבילה במח''ש, אני עשיתי ככה עם מקרה שקרה לי לפני כמה חודשים, והשוטר ננזף ונרשמה לו הערה, לא יודע מה זה יעשה לו, אבל העיקר אני יצאתי מנצח במקרה הזה, אסור לוותר להם, אלה שמתנהגים איך שהתנהגו איתך, הם אנשים דפרים ומסכנים , שחייבים להרגיש שהם שולטים , כדי לישון טוב בלילה, חתיכת כחול עלוב, זה מה שיש לי להגיד על אחד כזה.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

יש ניידות עם אורות כתומים וכחולים, האם יש להם סמכות של שוטר או שהם סתם קישקוש?

חוץ ממשטרה כחולה לכל דבר, מי עוד יכול להתנהג כמו שוטר מבחינת חלוקת דוחות? יש כבר יותר מידי סוגי ניידות שקשה לדעת איזו סמכות יש למי.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

יש הבדל בין רכב של שיטור משולב לרכב ביטחון.

רכב שיטור משולב צריך להיות מאושר על ידי ראש מחלקת התנועה של משטרת ישראל, ברשיונות הרכב מצויין שיטור משולב.

הרכב יכל להפיץ אור מהבהב, וחייב להיות בו שוטר בנוסף לפקח.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בעירייה המקומית שלנו זה פועל כך:

הנהג, ולא משנה אם הוא "מפקד הכוח" או לא, הוא עובד עירייה, ברשותו אקדח, ללא אזיקים, ואין בסמכותו לעכב אף אחד, לא לחקירה ולא למעצר ולא לעיכוב.

לידו לעומת זאת, יושב שוטר, שוטר לכל דבר, שמועסק ישירות ע"י משטרת ישראל, בשיתוף עם העירייה בה אני מתגורר.

על הניידת כתוב שיטור קהילתי, על הגג שלה יש קוג'אק כחול, זה מה שנקרא ניידת שהיא אחותה למחצה של הניידת המשטרתית הרגילה.

אם לא הייתי עייף, אם לא היה עובר עליי יום ארוך במיוחד, הייתי ממשיך ועונה לו (בינינו, מה כבר יעשה לי? מה כבר יכול לעשות לי? רק לחפש מי שתירק עליו)

מאחר והחבוב היה לבדו ברכב, אני משער שהוא בסך הכל ניסה להפחיד אותי (בלי הצלחה בכלל), והוא היה בדרך הביתה לאחר סיום המשמרת או משהו דומה לזה.

במצבו הנוכחי (כלומר בלי שוטר לצידו), הוא פקח חנייה לכל דבר, רק עם גלגלים.

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם

האמת היא שלפקח כן יש סמכות עיכוב.

אני לא חושב שיש לך מה להתעמת איתו.

ראית? עיצבן אותך? צלם בפלאפון ושלח לגורם הרלוונטי בעיריה (אם זה פיקוח) או למח' תלונות הציבור של המשטרה אם זה שוטר.

איזה חרא זה להיות שוטר היום, הא? גם להחנות איפה שבא לך אי אפשר :roll:

* הבהרה - המשפט האחרון נאמר כהלצה לכל חסרי חוש ההומור.

פורסם

להתעצבן זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים.

אז נתקלת בשוטר שהוא אפס מאופס שבגלל שיש לו פנקס דוחות הוא מרגיש בעל כוחות-על.לא נורא.יש הרבה כאלה כמו שיש גם הרבה שוטרים נורמליים.

V5

פורסם

אומנם השאלה לא כוונה אלי, אבל אני אענה בכל זאת:

אם אתה היית עושה את זה ואותו סייר היה עובר במקום ורואה אותך, אתה לכל הפחות היית נאלץ לספוג דיבור משפיל ובמקרה היותר גרוע גם דו"ח. לכן, אין זה מן המוגזם לצפות שהסייר ינהג כפי שהוא מצפה מאחרים שינהגו, ובמקרה שהוא חורג מהכלל הזה, אף אחד לא צריך להתבייש לגשת אליו ולהעיר לו. נהפוך הוא - מי שצריך להתבייש כאן זה הוא בלבד.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

הפקח יכול לעכב אותך לפי סמכות עיכוב שניתנה לכל אזרח שבשעת הצורך רשאי לעכב אדם.

כלומר או עד 3 שעות או עד לבוא שוטר,הראשון מביניהם.

העיכוב חייב להיות מוצדק אחרת אתה יכול לתבוע אותו על שפגע לך בחופש התנועה וכו'.

פורסם
ולהראות לו שאני לא איזה אזרח מושת*.

ישנן האזחויות שהן מושת* (כל עוד לא שייכים למשפחת הטייקונים/האצולה)

פורסם

נקמיצ'י אהבתי את מה שרשמת.

במקרה כזה ישר לצלם ולהגיש תלונה. הפקח מצידו לא היה חושב פעמיים לתת דו"ח.

פשוט חוצפה מה שהולך כאן.

אל תשכחו שהוא אמור להוות דוגמה והוא זה שצריך להתבייש.

• תוכן חדש...