Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

גחלים טובים, זה מה שאני מחפש.


urban.racer
שימו לב! השרשור הזה בן 3303 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אז, אנחנו די אולדסקול בבית ומכינים בבית "על האש" עם גחלים. אבא שלי ממש מסרב בתוקף להביא גריל גז. מכיוון שאני מחפש לשדרג את ההכנה, אני מוצא שהגחלים שניתן לקנות בשקים הגדולים, להלן, גחלי הדרים, די מעפנים. בנוסף, הגחלים הדחוסים למיניהם של יעקובי או החברה המיובאצ שאינני זוכר אאת שמה די מחורבנים גם הם.

 

אני מחפש גחלים טובים. כאלו שיבערו לאורך זמן, כאלו שלא ידעכו מהר. למישהו יש המלצות?

 

על הדרך, צר לי על הצילומים הגרועים, אבל עדיין. שתבינו איך צריך לאכול בשר.

2012-03-23 19.13.21.jpg

2012-03-23 20.15.43.jpg

2012-03-23 20.34.13.jpg

2012-03-23 21.00.28.jpg

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

  • חברי המעגל הראשון

זאת הדרך לאכול בשר:mm_yeah:

 

לא זוכר את השם של הגחלים שאנחנו תמיד מדליקים, אבל זה קיים ברוב הסופרים ועל העטיפה יש תמונה של מכונית נאסקר בגוונים כחול ואדום. נדלקים בקלות ומחזיקים הרבה שעות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פאק, עשית לי מה זה תאבון עכשיו :shock:

 

יש 2 גחלים טובים שנתקלתי בהם:

הסוג הראשון של kingsford שניתן למצוא בסופרים-גחלים דחוסים מאוד שבאים עם חומר הבערה כבר דחוס אך הם ללא עשן כמעט והם מחזיקים די הרבה זמן (החזיקו אצלי למעלה משעה, מקסימום לנפנף פה ושם).

 

הסוג השני שנתקלתי בו הוא פחם ארגנטינאי שראיתי אצל חבר, אינני זוכר את שמו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ה"גחלים" הדליקים ביותר הם של קינגספורד אם אני לא מתבלבל בשם - ורק האדומים.

הבעיה היא שאלו לא בדיוק גחלים טבעיים אלא תערובת של שבבי עץ ונסורת עם סיבית והרבה הרבה דלק - לא בדיוק הכי בריא בעולם.

 

חמי שגם הוא כל היום מחלק את הזמן בין הקצבים למנגל, אומר שהדרך הכי טובה לדעת אם הגחלים טובים היא להקיש עליהם.

צריך להיות רעש חלול והם אמורים להיות קלים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא מנסיון אישי, אבל חבר "מומחה" משתמש רק בגחלים מאורן.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש בשוק גם גחלי פרמיום איכותיים ויקרים, אחד מהם שקופץ לי לראש הם הפחמים של ג'ק דניאלס,כן, היצרן של הוויסקי!

 

הפחמים עשויים כמובן מחביות היישון של הוויסקי לאחר שיוצאות מהמחזור.

 

888-4079-1.jpg

 

 

יש עוד פחמים של איזה יצרן וויסקי אבל לא זכור לי מי כרגע.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא סתם הם הכי טובים - זה לא קשור לאלכוהול, אלא לעץ אלון,

שהוא אחד העצים הכי דחוסים שיש שאיננו רעיל.

 

אם תצליח להניח את ידך על איזה גזם של עץ תות, נצל את ההזדמנות -

עוד עץ קשה ודחוס שבוער שעות על גבי שעות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בגדול, כן, אבל צריך להיזהר מעצים עם שרף בעל ריח חזק מדי,

כגון אקליפטוס. זית ודובדבן - אחלה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני הייתי רוכש פחמים ביפו באיזו "פחמייה" ברחוב יפת (חנות שמוכרת רק פחים בשקים גדולים), גם שם מדובר בפחמי הדר אבל מזכרוני הם היו מצויינים.

 

לגבי הדלקת הפחמים, אני מאוד נגד שימוש בכל הפחמים שמכילים חומר מדליק, גם מהפן הבריאותי וגם מהפן הקולינרי- הם משאירים טעם לוואי באוכל.

 

אני משתמש בשיטה שלעולם לא מפספסת:

 

שם נייר טואלט באיזה 2-3 נקודות במנגל (פשוט לוקח גליל, עושה איזה 2 ליפופים סביב כף היד ומניח את זה במנגל ומקבץ סביב הנייר את הגחלים).

על הנייר טואלט אני שופך שמן (רגיל) עד שהנייר נספג בערך 70% ואז מדליק את הנייר.

כל 2-3 דקות הופך את הגחלים סביב הנייר, כעבור 10 דקות יש מנגל מוכן לשימוש בלי שהייתי צריך לנפנף פעם אחת וכל הגחלים דלוקים וללא טעמי לוואי.

 

ולפותח השרשור,

 

אתה בחור רע! (לשים תמונות כאלה בפורום פתוח?....מתי אפשר לקפוץ לאיזה מינגול? :lol:)

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

 

http://www.sheynjewellery.com.hk

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מחזק, נייר טואלט ושמן זו כנראה השיטה הטובה ביותר (והנוחה ביותר כי היא קלה מאוד ליישום גם בשטח)...

ואני אומר את זה אחרי מחקר מעמיק של התחום 8):wink:

נסו, ותראו איך לא תצטרכו לרכוש מדליק פחמים נוסף בחייכם :lol::wink:

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם אני מאז שגיליתי את הנייר + שמן כבר לא משתמש במדליק, עושה סביב הנייר מגדל (בצורה נכונה שיכנס אוויר) ואחרי 6-7 דקות מפרק ומנפנף והכל מוכן תוך 2-3 דקות נוספות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש ברמלה מכולת בשם חסונה שמוכרת שקים גדולים של גחלים מעולים. נדלקים בקלות, בוערים במשך שעות וממש לא יקרים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים


×
×
  • תוכן חדש...