Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום,

יונדאי שופ, חנות חלקי היונדאי היחידה בישראל מייבאת ומשווקת חלקי יונדאי מקוריים מהיבואן לצרכן.

ברשותנו אלפי פריטי יונדאי מקוריים במחירים טובים.

אפשר להשיג אצלנו מגוון גדול של חלקים: חלקי טיפול, חלקי מנוע, חלקי בלמים, חשמל ואלקטרוניקה, ממירים קטליטים וסעפות פליטה, חלקי פרונט, מוצרי גומי, פלסטיקה ופרזול, חלקי מיזוג אויר, חלקי מערכות קירור ומשאבות שונות.

אנחנו מבצעים משלוחים לכל חלקי הארץ.

ניתן בעזרתנו לאתר את החלק הדרוש ואף להזמינו מקוריאה במידת הצורך. (אם הוא לא קיים בארץ).

בקרוב תיפתח גם מחלקת האביזרים ותוכלו גם לפנק את רכבכם.

ניתן גם להתייעץ איתנו לגביי הטיפול ברכב ולגביי עלויות החלקים ונחיצותם.

כתובתנו:

בית אלפא 17 תל אביב

טל: 03-7162540

פקס: 077-4601826

WWW.HYUNDAISHOP.CO.IL

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

בעקבות תשובתו האדיבה של יונדאי שופ, נסעתי אתמול לחנות שלו בת"א וקניתי מנגנון לחלון החשמלי עבור היונדאי שלי.

אני חייב לציין שהנסיעה הבינעירונית הייתה משתלמת מאחר והמחיר של החלק היה מאד מאד אטרקטיבי והיחס של ליאור המנהל היה מעל ומעבר.

מומלץ בחום לכל בעלי היונדאי.

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום,

אני מחפש פנס קדמי ימני לרכב יונדאי אקסנט שנת 2006 יש לכם? יש למישהו הצעות איפה אפשר לקנות במחיר טוב ולקבל שירות טוב ואמין?

תודה

• 6 חודשים מאוחר יותר...
  • שבועיים מאוחר יותר ...
  • שבועיים מאוחר יותר ...
  • חודש מאוחר יותר...
  • 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

האם יש בחנות גם חלקים לרכבים ישנים שנת 99 ומטה?

יש לי יונדאי אקסנט 3 דלתות שנת 97 והפלסטיק בין ההגה למטה עד לדוושה שמסתיר את כל הכבלים נשבר לי יש לכם חלק כזה?

• תוכן חדש...