Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפור שלא הלך כתמוכנן A3 1.8T

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים פורום,

אני חדש בפורום וברצוני לשאול לספר לכם מה עשיתי באוטו ותוכלו אולי לעזור לי..

לפני כשנתיים רכשתי A3 טורבו ואוד מתעניין בשיפורים.

לפני כמה שבועות אני ניגשתי לחבר קרוב שמשפר הונדות בעיקר, בשביל לקבל עצה לשיפור.

הוא הציע שאני אתחיל בפורטינג למנוע, כבן אדם שלא מבין שאלתי איך זה נעשה, הוא הסביר שמכניסים חול ליניקה ונותנים למנוע לעבוד על סל"ד שלא מגיע לגדישה.

הוא שלח אותי לרכוש 12 קילו של חול, והתחלנו את כל התהליך.

במהלך התהליך בערך אחרי שהכנסתי 6 קילו של חול, המנוע התחיל לקרטע ולצלצל צילצולים מוזרים.

אז הפקסנו והוא אמר שזה בסדר עכשיו צריך רק לנקות את הסעפת. הבעיה שגם אחרי שניקינו זה לא סידר. עכשיו האוטו לא ממש נוסע כמו שצריך .

ברצוני לשאול אתכם כאנשים שקיבלתי חוות דעת שאתם מבינים עניין - מה עשינו לא טוב שזה גרם למנוע לקרטע ולצלצל?

תודה רבה ויום טוב.

פורסם

1.:shock2:

2.:screwy:

3.:conf:

בגלל ששכחתם להוסיף מלט ומיים אז לא הושלמה היציקה.

עריכה = במחשבה שניה, אל תתיחס למה שרשמתי כי אם הכנסת 6 קילו חול אז אתה בטח עוד תעשה את הכתוב מעלה

בזמן שיקח לחברי הפורום לעכל את מה שעשית ורשמת ולהגיב לך, תואיל לרשום באיזו דרך הכנסתם את החול למנוע ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

1.פורטינג - הורדת שטח והחלקת מעברים בראש המנוע ע"פ תכנון מדוייק לזרימה אופטימלית ותיעול האוויר

2.במה שעשית יכול מאוד להיות שדפקת את השסטומים במקרה הטוב,במקרה הפחות טוב חרטת ושרטת קשות את הצלינדרים

הרעש קרוב לוודאי מהשסטומים,חייבים לפתוח מנוע (במוסך אמיתי) ולראות מה קורה - אני הייתי מזמין גרר

הדבר היחיד שקרוב אגב למה שה"משפר" ניסה לעשות זה ניקוי חול בלחץ שמיועד להסרת שומנים ושאר שכבות קשות להורדה וזה נעשה בכלל כשהחלק מפורק ואין קשר בין זה לבין הפורטינג הנ"ל

מצטער שיש לך כאלה חברים

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

משהוא אחרון שאני חייב להוציא כדי שאוכל להירדם בלילה.

מאז הבריאה שני דברים הדהימו אותי בעולם הרכב :

1. למבורגיני מסויימת גמעה 1000 מיל בנהיגת מסלול ללא שמן והקארטר שמן עצמו (דוגמא לאיכות ודיוק בייצור חלקי המנוע)

2. המנוע 1.8T של ואג עדיין עובד וגודש אחרי 6 ליטר חול (דוגמא ל...)

עריכה = יש מצב שאתה המשתמש הזה, יש לכם את אותה כתובת מייל שהו רשם פה?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לא, זה חבר שביקשתי ממנו להלוואת לי את הכתובת אימייל שלו בישביל שאני יוכל להירשם מהסיבה שזו הפעם הראשונה שאני עולה לפורום לכתוב.

אם הבנתי נכון מנוע הלך?

פשוט אני צריך לאסוף את חברה שלי מהשדה תעופה בבוקר וזה הרכב היחיד שלי, הרכב נוסע רק מקרטע מאוד

פורסם

מי בשם האלוהים מכניס חול למנוע???

אכן צער רב על חברים כאלה, משפר הוא לא, סתם מישהו שלא יודע איך ניראה שסתום, הוא כן.

~ COMP-morel maximo 6.5 SUB-helix db 12 AMP-helix db four H.U-alpine bt177

פורסם

תמיד חשבתי שראיתי ושמעתי כבר על הכל. אין ספק, תמיד אפשר להפתיע! :shock:

לפותח השרשור:

חבל שלא פתחת את השרשור הזה לפני ביצוע הפעולה. כמחווה של רצון טוב, אני חושב שמן הראוי היה שהחבר לפחות ישתתף איתך בעלות הנזק, שככה"נ עומדת להיות בסכום גבוה מאוד (אני חושב שלא אגזים אם אומר שאנחנו מדברים פה על חמש ספרות).

כמובן שאם יש לו מצפון, לדעתי הוא חייב לקחת אחריות על כל הנזק, אבל אולי זה דבר מוגזם לצפות ממי שאשכרה שופך חול למנוע.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

איזה קטע גדול והזוי:shock::shock::shock:, אני לא יודע אם לצחוק(להתפוצץ הכוונה:lol:) או לבכות ממה שראיתי זה הרגע.

ועוד וואגית 1.8T, לא חבל? מקווה שהוצאות התיקון לא יותירו את הכיס בולט החוצה..

אלעד

:evil:LEON CUPRA 2011 ,GIAC STAGE 1

פורסם

כבר היה תרד' כזה בחול, ממש בידיוק אותו הסיפור עם אותה הכמות של החול ועם הטיונר של ההודה המזוייף. קצת נראה לי שפותח התרד' העתיק קצת מאיזה מקום !, בשביל קצת צומת לב.

אני אמצא את התרד' הנ"ל ואפרסם אותו !

בברכה אסף.

פורסם

לצורך העניין, שתהיה קריאה מהנה -

Hey guys, I've got a 98 1.8T. I've had a k04 and chip for a while and wanted to get more performance. I was recommended to port and polish the intake and exhaust. We found out they used abrasive material to do it like gritty sand. So I got with my friend that tunes Hondas and we decided to try it ourselves. We got a bag of sandblasting sand and hooked up into the intake and started the car. We had to hold the gas so it would run. He wanted to let the engine suck in the sand through the intake so it would port it out and then push it out the ehxaust so it would port the exhaust manifold.

I was worried that it might cause problems but he figured it'd be OK as long as we didn't make boost and it get sucked in the turbo. After running the car and letting it suck in sand we got about half way through a 25 lb bag. The check engine light was on and the engine was bucking and kicking and sounding really weird. We stopped and hooked the car back up normal and took off the sand supply. We tried to start it again and it was really hard. Once started it couldn't idle and kept making weird noises. We took it out and drove it and it started to make scraping and knocking noises.

Help! Can anyone tell me what to do! My buddy only does Hondas so he doesn't know much about Audis.

ולתרד' המקורי, היו עוד כמה פסיכים שפתחו את אותו התרד' בחו'ל -

http://www.audiforums.com/forum/showthread.php?t=80267

בברכה אסף.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...