Jump to content

יואב שוהם

  • הודעות

    21
  • כאן מאז:

הנקודות של יואב שוהם

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. שלום לחברים! מחפש משהו שמעוניין לבצע אוברול מנוע , לפורד אנגליה ,105e ,יש לפתוח מנוע ולבדוק האם אוברול מלא או רק רינגים .
  2. מחפש מגן שמש לשימשה הקידמית של פורד אנגליה {חיצוני} 050-3778343 יואב!!
  3. דווקא אנשים עסוקים כמוך מוצאים זמן להכל , בהצלחה!!!
  4. מדהים!!! מדוע שלא תערוך את כל האוסף הנדיר הזה לספר!!!
  5. לחברים בוקר טוב!! מרגיש לא טוב עם התנהלות הדברים! מדוע לא מיידעים את כל חברי המועדון בעיניין תוכנית 1 נגד 100? אולי מישהו נוסף מעוניין להתחרות? מה הקריטריונים? אני אמנם חבר חדש אבל זכויותי ככלל החברים(אני חושב)! מעבר לכל, חברות במועדון ,המילה "חברות" ,לא באה כאן לידי ביטוי! יום טוב לכולם!!! שוהם יואב! פורד אנגליה 1962!!
  6. איך מפרקים תריס כזה ? תודה
  7. תודה רבה!!!
  8. יש למישהוא פירסומת לפורד אנגיה!!!
  9. הטסט לרכבי מסתיים בתחילת מרס 2010 {לאחר חצי שנה} לא קיבלתי רישיון רכב לחידוש בדואר,האם החוק החדש חל עליו {כל שנה}? אם לא איך משיגים טופס חדש ? תודה!!
  10. חברים יקרים! בדרכי להדלקת נר חנוכה בשפיים איבדתי את הקלאץ! הבחנה ראשונית - משאבת קלאץ!! האם למישהוא יש מושג, היכן ניתן לשפץ משאבת קלאץ עליונה של פורד אנגליה , באיזור השרון? מוסך מומלץ בשרון? תודה וחג אורים שמח לכולם!!! יואב!
  11. אחלה סירטון מקווים לראות עוד מזה בהמשך!!! יואב!
  12. מצטרף לברכות!!! שנה מעולה לכולם!!!!!!!!!
×
×
  • תוכן חדש...