Jump to content

marvel88

  • הודעות

    97
  • כאן מאז:

הנקודות של marvel88

נהג חדש

נהג חדש (2/14)

1

מוניטין

  1. תוכל בבקשה לרשום את הסוג של הביפר שאתה קנית וכמה עלה לך? תודה מראש
  2. כל הכבוד על העבודה המסורה למצוא לנו מקום , ונשמח מאוד לתמונות של המקום.
  3. כל הכבוד על העבודה , רק תדע לרשום בהתחלה מה העבודה שביצעת.
  4. עבודה יפה מאוד ורכב מעולה תתחדש על הרכב ותשמור עליו.
  5. תתחדש על הרכישה , גם אני חשבתי לקנות מכונת DA , מה העלות שלה?
  6. אז במה זה עוזר לנו? בסוף אנחנו רוצים ללמוד מאנשים איך לעבוד נכון ויעיל ואם אין חשמל ומים , אז מה נעשה?
  7. ממש יפה , מעניין כמה זמן זה יחזיק מעמד בגלל הקיץ שיש בישראל ותעדכן אותנו .
  8. גם לי יצא לעשות עם מגבונים וכל מיני נסיונות אחרים ובאמת מה שעזר לי זה Carpet and interior Cleaner של חברת meguiars ממש אחלה ספריי והוריד לי המון שחור מהתקרה ( ממליץ בחום).
  9. נשמע ממש אחלה כל אחד יתרום משהו מעצמו ויהיה פשוט פנטסטי=] אין לי בעיה להביא כמה בירות חח כי בכל זאת אני לא מומחה בדייטלינג אז אני מגיע קצת (הרבה) להעשיר את הידע.
  10. אחלה דבר , פחות דיבור יותר מעשים מי לוקח על עצמו את כל הארגון ויש לו מקום או שהוא מכיר מקום? ויוכל להסביר לנו את כל הדרך איך להגיע.
  11. חח כמובן שלא התכוונתי ל 12 ברזים את יודעת יותר נכון 2 ברזים שנוכל לעבור מידי פעם מאחד לשני וללמוד תוך כדי ולא רק אחד שיוכל לעבוד איתו.
  12. מצד שני שתדעי שבטוח יגיעו יותר משלושה רכבים וכנראה את כל השאר לא תצליחי להכניס לשטח המדובר.
  13. לדעתי שלושה רכבים זה שטח קטן כי כאמור יגיעו לשם לדעתי כמה עשרות מכוניות אז נצטרך שטח גדול יותר ואם יש אפשרות גם גישה לכמה ברזי מים יהיה יתרון שיוכל לעזור לכולם.
×
×
  • תוכן חדש...