Jump to content

ChaoscripT

  • הודעות

    1,599
  • כאן מאז:

  • פעילות אחרונה

צפיות אחרונות בפרופיל

צפיות הפרופיל האחרונות חסומות ואינן מוצגות בפני משתמשים אחרים.

הנקודות של ChaoscripT

נהג שודים מדופלם

נהג שודים מדופלם (7/14)

11

מוניטין

  1. האא אוקי, צובר גז זה ה-חיים. אז כן יש וסת בקומה או משהו, גם לי היום יש ברז ניתוק מהיר למנגל ולטאבון. אבל בגז "רגיל" בבתים פרטיים מחברים עם וסת בשביל להוריד את הלחץ. כן אני יודע, חשבתי שהוא מחובר לבלונים רגילים בבית פרטי ללא וסת. אבל צובר זה משהו אחר, כמו שרשמתי גם אני היום עם צובר ומחובר עם חיבור מהיר.
  2. ממממממ יש לך בלונים 48 ק"ג? נשמע מוזר אם חיברו ישירות ללא וסת. דגם הרוג' הוא לא בסיס .. דגם הפריסטייל הוא בסיס.
  3. כרגע עם צובר גז, אבל כנראה שיהיה בקרוב בלוני 48 קילו. באמת נקודה חשובה. מניח שזה עובד עם וסת 30 מיליבר?
  4. אכן הנפוליאון יחזיק הרבה זמן אם שומרים עליו (כיסוי אטום) והם אחלה. איזה דגם יש לך? תודה רבה על ההזמנה טוב לדעת לגבי הרשתות, אולי באמת זה עדיף רבע כזה והשאר "רגיל" ואז "פותרים" את העניין כמה שניתן. אני מאמין שבכל מנגל גז יהיה התלקחויות ואין באמת מה לעשות נגד זה, גם בפחמים יש התלקחויות רק שם הרבה יותר קשה לשלוט על זה. איך ההדלקה שלו? הידנית? זה נוח? סביר?
  5. שמע.... מדגדג לי לקנות (להחליף את הקיים), ועוד בייחוד שאפשר לעבוד עם מכסה פתוח .. בכלל .. משהו נוסף, רשמת שיש בעיה איתו עם דברים שומניים, למה הכוונה? ואם יש לך דוגמאות לבשרים כאלו.
  6. אכן, ב"ליין" התעשייתי שלהם זה מגיע ללא מכסה בכלל, אותה אשת מכירות אמרה לי שפשוט זה בגלל שזה במקום סגור. מעניין מה ההבדל במחירים אם הכל אותו דבר למעט המכסה. אולי אפשר לחסוך כמה שקלים וגם ככה לשים כיסוי אטום. מצד שני, בתעשייתי מקבלים שנה אחריות לעומת הרגיל שמקבלים 5 שנות אחריות
  7. האא אוקי, לעבוד עם מכסה פתוח ולהוציא אוכל יחסית מהר זה סוג של חלום חחח אז בעצם המכסה שם זה רק לצורך הגנה ממזג האוויר? כי לפי הנתונים היבשים החום שם אדיר. אין מה להשוות בין פחמים לבין גז, עשיתי פחמים בחג, הכל הלך טיק טק, אין יותר מידי מקום לטעויות, אחרת פשוט נשרף. החום הרבה יותר גבוה. הגז יותר סלחן, ניתן להנמיך להבות וכו'. לא יודע אם חייב לסגור, אבל אם אתה רוצה לשמור על חום גבוה (עד כמה שניתן במנגל גז) אז כן מומלץ לסגור.
  8. אני חושב שברוב המנגלים, אם אתה מוריד להבות ומכסה פתוח החום חלש, עזוב, אם אתה עם להבות גבוהות והמכסה פתוח, לרוב, מנגלים לא יודעים לשמור על חום. אם אתה עם רשת נירוסטה בכלל החום יורד משמעותית. אני אישית קניתי את הנפוליאון שלי יד2 ורק החלפתי את הרשתות לברזל יצוק, בנתיים מרוצה מהם, משתדל לשמן אותם. נכון, ממליצים לעבוד עם פלנצ'ה על מנת שהמיצים והשומן לא ירדו למבערים, אכן זה קצת מבאס כי אין את ה"פסים" של הצריכה של הרשת. לא יודע למה השוואת את הנפוליאון, אבל לכל מנגל יש את "השטיק" שלו כאילו שלא ידלק מהשומן. לקולמן אני חושב שיש רשתות כפולות ואז זה אמור ישר ללכת לניקוז. בנפוליאון אם אני לא טועה (לפחות אצלי ברשתות ברזל יצוק) יש צד אחד עם תעלות והצד השני בלי, האמת? לא ניסיתי אף פעם עם התעלות, פשוט משתדל מתי שזה מתלקח להוריד להבות עד שזה נרגע.
  9. בגדול גם אצלי בנפוליאון שאני משמן עם בצל ושמן, אני מוריד את המבערים לחום הכי נמוך בדיוק בשביל למנוע את ההתלקחויות.
  10. תודה רבה רבה לכולם על התגובות, עניין אותי לראות את התגובות, וככל הנראה לרוב הגדול יש נפוליאון שככל הנראה מפירסום/חברים הוא המוביל בתחום. לי אישית גם יש נפוליאון Rogue 425SE (עם האחריות הנשיאותית ל-15 שנה) שאני מרוצה ממנו. תמיד הייתה לי סלידה מהיצרנים הישראלים (שדר, ויקטור, שאולי) בגלל האחריות, בגלל איכות החומרים, בגלל חוסר הפרסום וההמלצות של אנשים כאלו ואחרים, ותמיד חשבתי לעצמי שעדיף יצרן בינלאומי עם אבא ואמא (נפוליאון, וובר, קולמן וכו') לאחרונה קצת התעמקתי וקראתי בקבוצות בפייסבוק וראיתי שדווקא כן יש המלצות על שדר, נכנסתי לאתר שלהם ודיברתי עם המכירות שלהם ונראה ששדר אחלה, מייצרים מנירוסטה 304 את כל הגריל, אמבטיה, מבערים ומגני מבערים, ועניין אותי לראות פה בפורום את התגובות לגבי המנגלים. שלא נדבר על ההבדל המחירים אם נשווה את הנפוליאון המומלץ לעומת שדר, יש הבדל של כמה אלפים טובים לטובת היצרן הישראלי (הישראלי זול יותר) בחישוב BTU כמו שרשמתי בתחילת הפוסט, שדר לצורך העניין מובילים משמעותית על קולמן, נפוליאון וכו'. תודה רבה על התגובה, באמת נראה שלפי נתונים טכניים/יבשים יש להם עוצמת חום מטורפת גם BTU פר ס"מ במנגל זה מטורף וגבוה. למה אי-אפשר לעבוד איתו עם מכסה פתוח? אני יודע שהליין מסעדות/תעשייתי שלהם מגיע ללא מכסה אבל זה בהנחה ועובדים איתו במסעדה במקום סגור (זה לפחות מה שהם אמרו לי) אני לא רגיע למנגל פחמים כי כבר היום יש לי מנגל גז. לגבי דברים עם שומן, לרוב אני עושה סטייקים, המבורגר וכו', לא גושים או משהו רציני יותר. (אולי בעתיד נתחיל) גם בנפוליאון שלי קשה מאוד לעבוד עם מכסה פתוח כי כמו שאתה אומר זה נהיה איטי להפליא הבישול של הבשר ולכן סוגרים את המכסה. תודה על הטיפ של הנירוסטה
  11. אהלן חברים, חג שמח לכם. אשמח לשמוע על המלצות שלכם למנגל גז איכותי וטוב שיחזיק קדימה (כמובן מכוסה בחוץ). יש בשוק הרבה שמות ומותגים שזה נורא מבלבל, כל אחד בונה עם חומרים אחרים וטכניקות "מפוצצות". מה באמת עדיף, אמבטיה מיציקת אלומיניום או כל המנגל עשוי נירוסטה? מבערים עשוי נירוסטה או ברזל יצוק? מבערים "פריקים" שניתן להחליף/לנקות או כאלו שלא ניתן לפרק? לדוגמא, נפוליאון נותנת 15 שנה אחריות על המנגלים שלהם (סדרת Rogue), אבל אם נכנסים לעובי הקורה, זה לא באמת 15 שנים על כל המנגל, אלא רק על האמבטיה לדוגמא (שיצוקת אלומיניום), ואני מניח שלא יקרה לה כלום. שדר נותנת 5 שנים אחריות על המבערים ועל המגני מבערים שלהם (ששניהם וכל שאר המנגל עשוי נירוסטה 304 לא מתמגנטת) ויקטור לדוגמא הבנתי שמשתמשים בנירוסטה מתמגנטת (שככל הנראה זה אומר שיש בפנים ברזל), המידע הזה מהאינטרנט ממישהו שעשה בדיקה עם מגנט אין לי בעיה לקנות מהשוק הישראלי, והמחירים בהתאם, שדר חדש עולה הרבה פחות מסדרת Rogue של נפוליאון (בשוק היד ה2 של נפוליאון המחירים שונים כמובן). מבחינת השוואת BTU פר ס"מ במנגל, שדר לוקח בגדול מהמותגים ה-לא ישראלים כי יש להם יותר מבערים פר ס"מ. *סתם התבייתתי על 2 מותגים, השאלה מופנית לשאר המותגים הנמכרים בשוק. **מעדיף לא לקנות חברות עלומות שם ללא אמא ואבא (אוסטלריין שף וכדומה) אשמח לשמוע את דעתכם בנושא, ואם מישהו ניסה ויכול לתת חוות דעת אישית עוד יותר טוב. תודה רבה
  12. יש גם ב- 2700 בלאסט פרייס
  13. אתקן את הטעות, יצאתי קצת פיתה, יותר נכון, קצת הרבה המחיר באמאזון הוא כמעט 3500 ש"ח, פשוט לפניכן לא ראיתי את המיסים שהתווספו בסל הקניות. מצאתי חנות בארץ שמוכרת את המוצר ב- 3990 ש"ח יבואן רשמי. מעניין אם יהיה מבצעי פסח על המיקסר הזה
  14. תודה על התגובה, כן יודע שיש עקומת למידה, כל עוד האישה אישרה, אין בעיה חחח אנחנו נלמד. טוב לשמוע. מה יתן לי לקנות בארץ עם ייבוא מקביל?
  15. גם אחריות, אם לדוגמא צריך לתקן משהו אחרי שעבר חודש, מה עושים? למי מחזירים? אמזון לא יטפלו בי ויפנו אותי ליצרן. (מבחינת הזמן, אני חושב ש"החלון" הזדמנויות הוא חודש) אם אקנה מאמזון, זה יהיה מאמזון האירופאי, אין שם בעיה של חשמל, זה כמו בארץ, 220V תודה לכם על התגובות, לא יודע למה לא ציינתי את זה מלכחתילה, מדובר במיקסר ANKARSRUM 6230, היבואן הרשמי בארץ הוא OIG. המחיר של חדש בערך 4500-4900 ש"ח. עמוד של היבואן הרשמי, https://oig.co.il/product/מיקסר-davo-ankarsrum-6230/ תודה רבה
×
×
  • תוכן חדש...