Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעולם הרכב הקלאסי, משתמשים בביטוי time warp (קפיצה בזמן, או "עיוות זמן") כדי לתאר מכונית ישנה שנשמרה במצב מושלם ומקורי, לא עברה שיפוץ מימיה, וכאשר נכנסים לתוכה, מרגישים "קפיצה בזמן" עשרות שנים לאחור. לטעמי, יש במכוניות כאלו קסם מיוחד שחסר קצת במכוניות שעברו שיפוץ מושלם ולמעשה ניבנו מחדש. החלום של רבים מאיתנו הוא להגיע למחסן נידח ולמצוא שם את המכונית הקלאסית של חלומותינו, מתוחזקת פיקס עם טסט בתוקף ע"י קשיש חביב שנסע עליה 2000 ק"מ לשנה, והיא רק מחכה להצטרף לאוסף שלנו... מפעם לפעם יש ברי-מזל כאלו בינינו, כמו ליאור ברוך (מי אם לא...) והפרינץ, דרור והאופל רקורד, ואתמול ראיתי מועמדת חדשה לתואר "קפיצת הזמן" של החודש - הסימקה 1100 המתוארת כאן, באתר של ידידנו ליאור ברוך.

מכונית בת 32, 80000 ק"מ, ממוצע 2500 ק"מ לשנה, ונראית כמו חדשה (גם ע"פ עדויות של חבר'ה שראו את המכונית). אוף, אם רק היה לי מקום בחניה...

simca.jpg

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

פשוט מדהימה!!!

מדהים איך אפשר לשמור על רכב רק אם רוצים. טוב לדעת שיש גם אנשים כאלה.

אח.. אלמלא הייתי סטודנט תפרן... כמו שאומרת החתימה- כרגע רק מיצובישי לנסר...

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

למישהו יש 15 אלף להלוות לי?

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

כשעבדתי בדינמומטר הה לנו לקוח מבוגר (אני מאמין למעלה מ75) עם אחת כזו. מבציר79, יד ראשונה!!!! צבע לבן דהוי עם קצת נמשים. היתה עוברת טסטים כמו נסיכה. נכנסת מצד אחד יוצת מצד שני וחוזרת אחרי 6 חודשים למבחן רישוי הבא.

ועל אותו משקל:

היה מגיע לקוח זקן עם טרנזיט mk-1 צבע תכלת יד ראשונה עם גריל לבן (עם כמה מעיכות לא משמעותיות).

היתה גם את הלקוחה עם החיפושית השחורה מודל 1958 שהיתה יד ראשונה עד שבעלה נפתר. ואז היא נאלצה להעבירה על שמה וכרגע החיפושית יד שניה אורגינלית עם צבע מקורי.

היו עוד כמה כאלה שאני לא זוכר עכשיו...

משה אזולאי.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

הספארי שלי שנת 89 קניתי ממושבניק זקן יד ראשונה שכל הזמן החנה אותה אצלו במחסן ועשה איתה רק 9000ק"מ לשנה הרכב מקורי לחלוטין ללא תיקון צבע והניילונים עדיין על השטיח לאורך כל הרכב.

GMC SAFARI 4.3 1989

CHEVROLET CORSICA 1995 2.2

לשעבר בעליה של פונטיאק לה מנס 1974 5.7 שנמכרה בצער עקב קניית דירה.

פורסם
למישהו יש 15 אלף להלוות לי?

כן,

אם אתה רציני,

אם יש לך בטחונות,

. . . ואם תבטיח לשמור על הרכב כמו שהוא.

לילה טוב.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
הספארי שלי שנת 89 קניתי ממושבניק זקן יד ראשונה שכל הזמן החנה אותה אצלו במחסן ועשה איתה רק 9000ק"מ לשנה הרכב מקורי לחלוטין ללא תיקון צבע והניילונים עדיין על השטיח לאורך כל הרכב.
המזדה 3 של חבר שלי נקנתה מהסוכנות בלי שריטה ועם 0 ק"מ...

:wink:

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

אהבתי את מושב המסאז' התקופתי. ידוע גם בשם חרוזי נהג מונית.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אי שם בסתיו 1979, ב"רגילה" אחרי קורס קצינים, נסעתי כטרמפיסט בסימקה 1100 כזאת מהצפון לכיוון ירושלים. מעט מצפון לנתניה, בערך מול ביתן אהרון, נהג בפורד קורטינה שנסע ממול איבד את השליטה, חצה את העפר שהפריד בין הנתיבים (לא הייתה אז שום גדר באמצע) והסטטיסטיקה רשמה עוד תאונה חזיתית בכביש החוף.

חוקר תאונות הדרכים של משטרת נתניה הגיע אליי לרמב"ם בחיפה רק כ-10 ימים אחרי התאונה והסביר את האיחור הרב בגביית העדות בכך שראה את מה שנשאר מהסימקה והיה משוכנע שאין עם מי לדבר. בקיצור הסימקה הייתה טוטאל-לוסט, מי שנהג בה והטרמפיסט שישב לידו קצת פחות.

אחרי שלושה ניתוחים בברכיים, שמונה חודשים ואינסוף שעות פיזיותרפיה חזרתי ללכת ולרוץ.

אין ספק שהמכונית מדהימה. אפשר להריח את הריח של פעם דרך צג המחשב ועד ירושלים. אבל עם כל הכבוד, ויש כבוד, באופן אישי לא בא לי לנסוע שוב בסימקה 1100...

טריומף TR3A שנת 1958

וולוו P1800 "המלאך" 1965

ותמיד מחפש עוד רודסטארים/מכוניות ספורט אירופאיות

פורסם

להורים שלי היתה בדיוק כזו ובדיוק באותו צבע במתישהו באמצע שנות השבעים.

הדבר היחידי שאני זוכר מסימקה זה שנסענו בה לשרם-א-שיח ושאבא שלי נהג לטעות ולחשוב שמדובר ברכב 4על4 בשלל הטיולים שעשינו בה...

בהזדמנות אנסה לאתר תמונות מאותן שנים שבהן מככבת הסימקה.

Now son, you don't want to drink beer. That's for daddies, and kids with fake IDs

Homer Simpson

פורסם
המזדה 3 של חבר שלי נקנתה מהסוכנות בלי שריטה ועם 0 ק"מ...

:wink:

שתראה את הספארי שלי תבין במה מדובר.

GMC SAFARI 4.3 1989

CHEVROLET CORSICA 1995 2.2

לשעבר בעליה של פונטיאק לה מנס 1974 5.7 שנמכרה בצער עקב קניית דירה.

פורסם

מדהים לראות איך היא נשמרה. כשראיתי את המודעה בקלסיקאר חשבתי לעצמי שקפדנות השיפוץ שהיא עברה מרשימה מאוד. האיש אפילו טרח להוסיף את המאוורר שהיה כה אופייני לתקופה...

עכשיו כשאני מבין שלא היה כאן שיפוץ אלא שימור, זה מרשים כפליים. :mm_yeah:

• תוכן חדש...