Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ארגון מפגשישי - אגפים נוספים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאור תגובות מספר לנושא שמדי פעם עולה, ברצוני להתייחס לכך מכמה היבטים ואני מקווה שזה יתן תשובה לשאלת השאלות.

ארגון מפגשישי על בסיס קבוע (שבועי ) צורך קצת יותר מהתארגנות ספונטנית, צריך מישהו או יותר נכון קבוצת אנשים שתקח על עצמה את האחריות הזאת מתוך הכרה שזה לטווח ארוך וקרוב לוודאי שהיא תשאר אחריות שלהם סולו.

האחריות מתחילה

1. במציאת מקום הולם הכולל בית קפה "למנוחת לוחמים" שרותים וחניה צמודים, עם עצים מצלים לימות החום (להזכירכם המפגש בהדר יוסף היה בעייתי גם בגלל עובדה זאת) ולחילופין מענה גם לימים גשומים.

2. פתוח ביום שישי ואינו סוגר לפני כניסת השבת שנכנסת בעונת החורף מוקדם.

3. לדאוג שבית הקפה יכיר בהתארגנות קבועה זאת ויוקיר אותה כפי שזה נעשה בקופי טו גו ובתחנת הדלק ילו בלב המפרץ, והכוונה לשירות מיוחד והנחות ותסכימו אותי שבשני המקומות אנחנו "מפונקים".

האחריות ממשיכה בלדאוג שהמקום יהייה "חי ותוסס" הן בארגון אירועים מיוחדים דוגמת השקות כמו גם; והכי חשוב! להיות בקשר תמידי עם החברים ולדרבנם להגיע.

המפגשים בשני האגפים גדלו והרבה בגלל העובדה שכמה חברי מועדון אחראים (כולל ההנהלה) דאגו ודואגים על בסיס קבוע, להתקשר לחברים להזכיר להם על המפגשישי וכאלו שלא הופיעו ברצף לכמה מפגשישי לברר לשלומם, עד היום זה נעשה גם מעל גבי פורום זה וגם ובמיוחד באופן פרטי, אגף מרכז הנוכחות מרשימה, באגף צפון "קצת פחות" אבל אחראי האגף ממשיכים לעסוק במלאכה בקיצור אף לא רגע דל.

לפני כמה שנים ניסינו לארגן את מפגשישי בבאר שבע,. בבאר שבע ובאזור ישנם הרבה מאד חברי מועדון, טרח ועמל רבות חבר המועדון גואל דרורי ואחרי שני נסיונות הכל נפל כי חברים פשוט לא הגיעו.

לא ירדנו מהרעיון, וחבר מועדון דניאל באום פנה ונפגש עם הנהלת המועדון , נבחנו מספר חלופות והוחלט לקיים מפגש במודיעין, העניין נדחה מסיבות שונות אולם כבר בקלאסיקון הקרוב יתפרסמו פרטים לגבי המפגש, הכוונה היא; בתור התחלה לארגן מפגש אחת לכמה זמן, בין היתר במטרה לבחון אם יש עניין ואם יש נוכחות סבירה על מנת בעתיד ליצור מפגשישי על בסיס שבועי קבוע לחברי מועדון מהסביבה הקרובה כולל ירושלים.

לסיכום; מפגשישי קבוע לא יכול להתקיים על בסיס של "יאללה בא לכם להגיע" , " הנה אנחנו כבר 3 חברים שרוצים" או "נביא גזלן" , אין בכוונתי לשים ללעג את אלו שדברים אילו נאמרו על ידם, אולם מפגשישי צריך להיות קצת הרבה יותר מ3 משתתפים ואי אפשר לסמוך על גזלן באופן קבוע, מנסיון וכמובן בצדק גזלן יגיע לכל מי שיציע יותר "עסקים".

אירית

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אירית

בשלב ראשון ירושלים רבתי (כולל ק.ארבע מעלה אדומים והרי י-ם) נסתפק במפגש מוקדם לצורך יציאה משותפת למפגש בתל-אביב, אחרי שניצבור כמות ראויה נחשוב גם על מפגש נוסף-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
אירית

בשלב ראשון ירושלים רבתי (כולל ק.ארבע מעלה אדומים והרי י-ם) נסתפק במפגש מוקדם לצורך יציאה משותפת למפגש בתל-אביב, אחרי שניצבור כמות ראויה נחשוב גם על מפגש נוסף-רן

זה גם רעיון....

אירית

פורסם

כדאי שהחניה תהיה מספיק גדולה ולא רק גבולית ...

שתהיה תאורה טובה בחניה עבור ערבי החורף המוקדמים

שפעם ב-X מפגשים תצא שיירה של המכוניות לסיבוב קצר ושיווקי :wink:

שהמפגשים ילוו ב"חנות מזכרות", בשילוט מקדם פנים, בחיבוק (לא דובי) של חברים חדשים

באוירה של מועדון ולא של חבורות חברים .

פורסם

ואפשר אולי, לשם התחלה ודירבון,

להעלות לבירה (ולבירה) גם כמה מכוניות מהמרכז . . .

ואז, אם זה יילך, שהירושלמים האלה יתמודדו לבד עם ההמשך, לעזאזל...

:mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah: שלכם בתקוה - אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

אין לי ספק שלא התכוונת ללעוג ל: "אנחנו כבר שלושה" ו- "נארגן גזלן", אבל היות ובאמת אין יכולת לאמוד את מספר החברים מהאיזור המעוניינים להשתתף - זו ההתחלה.

לפני כמה שנים - עוד כשמפגשישי היה בהדר יוסף, הגעתי עם הרכב למפגש.

אחרי היכרות קצרה איתי ועם הרכב שלי, כולם הסתדרו להם בחבורות (וכשאני כותב חבורות זה מלשון חברויות, ולא חלילה מכל לשון אחרת) שלהם, והרגשתי אאוטסיידר לחלוטין. נכון שאז עוד לא היה פורום, נכון שכיבדת את נוכחתי בנשיקה (שלא נשכחה עד עצם היום הזה), אבל אין מה לעשות - זה טבעם של אנשים - ובאמת אין לי כל תלונות למי מכם.

אין ספק שהרבה יותר קל לתקשר עם אנשים מוכרים, שיש להם מכרים משותפים, בדיחות פרטיות ועוד, מאשר לדבר עם אדם זר - וחלק מהבעיה היא שלי, שגם לי קשה להתחבר לאנשים "זרים" ולהכנס לקליקות שנוצרו.

במקום לנסוע ביום שישי אחה"צ לתל אביב, ולעשות מבחן מאמץ למכונית, אני משתדל לקחת את הילד/ה לסיבוב בירושלים, אמנם אין לי את הפינוקים שיש לכם, ואין לי את המפגש עם אחרים - אבל זה יותר טוב מאשר שהאוטו יישאר לעמוד בחניה מתחת לבית.

שלא יובן לא נכון, אני לא מאשים אף אחד, אלא רק מסביר את הקשיים הכרוכים בהגעה לתל אביב, אה, כן - יש גם שעה, שעה וחצי דרך חזרה הביתה...

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם
אוקי הייתי צריכה להפעיל קצת עבודת בילוש בכדי להבין מי עומד מולי ומכיון שאינך מזדהה אז גם אני לא אסגיר, אבל הרובר הסגירה אותך....

ענין הקליקות שנוצרו ונוצרות והוזכרו כאן גם ע"י SLS, אני לא רואה בהן שום דבר שלילי זה אך ורק טבעי שתיווצרנה כאלו ולו רק בגלל העניין המשותף שיש לחברים שהתחברו לקליקה הזו, הקליקות הללו הן לא דבר סגור אלא מאד דינמי , כי למרות שלפלוני יש רכב אמריקאי והוא שייך לקליקה הרלוונטית, הוא גם ג'יפאי או בעל רכב דו גלגלי או ללא כלי רכב ומוצא לא פחות עניין בקליקות האחרות, יעידו פה חברי פורום שחלקם חברי מועדון חדשים וחלקם לא חברים, שנתקבלו בברכה ובחיבוק (לא דב) ובנשיקות (טוב זה הסטייל שלי אני לא מצפה שלמשל קובי מילוא יאמץ את השיטה ....), ההתחברות וההתקרבות צריכים להיות גם מהצד של המצטרף החדש, וככל שיתמיד יותר להגיע כך גם ההתחברות תהייה מהירה יותר.

אירית

פורסם

תאמינו לי שנורא קל להכנס לקליקה.. ועוד מגוונת כמו זו שאני התחברתי אליה :)

גם חיבוקים, גם נשיקות, וגם לחיצות יד כשצריך

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
תאמינו לי שנורא קל להכנס לקליקה.. ועוד מגוונת כמו זו שאני התחברתי אליה :)

גם חיבוקים, גם נשיקות, וגם לחיצות יד כשצריך

כל כך הרגשת בנוח ששטפת את זאב בבירה על המפגשישי השני שלך, אני מכירה אותו אי אילו שנים ולא הגעתי לאינטימיות כזאת איתו.....

אירית

פורסם
אין לי ספק שלא התכוונת ללעוג ל: "אנחנו כבר שלושה" ו- "נארגן גזלן", אבל היות ובאמת אין יכולת לאמוד את מספר החברים מהאיזור המעוניינים להשתתף - זו ההתחלה.

אחרי היכרות קצרה איתי ועם הרכב שלי, כולם הסתדרו להם בחבורות (וכשאני כותב חבורות זה מלשון חברויות, ולא חלילה מכל לשון אחרת) שלהם, והרגשתי אאוטסיידר לחלוטין. נכון שאז עוד לא היה פורום, נכון שכיבדת את נוכחתי בנשיקה (שלא נשכחה עד עצם היום הזה), אבל אין מה לעשות - זה טבעם של אנשים - ובאמת אין לי כל תלונות למי מכם.

אין ספק שהרבה יותר קל לתקשר עם אנשים מוכרים, שיש להם מכרים משותפים, בדיחות פרטיות ועוד, מאשר לדבר עם אדם זר - וחלק מהבעיה היא שלי, שגם לי קשה להתחבר לאנשים "זרים" ולהכנס לקליקות שנוצרו.

במקום לנסוע ביום שישי אחה"צ לתל אביב, ולעשות מבחן מאמץ למכונית, אני משתדל לקחת את הילד/ה לסיבוב בירושלים, אמנם אין לי את הפינוקים שיש לכם, ואין לי את המפגש עם אחרים - אבל זה יותר טוב מאשר שהאוטו יישאר לעמוד בחניה מתחת לבית.

שלא יובן לא נכון, אני לא מאשים אף אחד, אלא רק מסביר את הקשיים הכרוכים בהגעה לתל אביב, אה, כן - יש גם שעה, שעה וחצי דרך חזרה הביתה...

דיברנו בטל'- השיטה להגיע עם מישהו מחובר לצורך החיבור הראשוני ואז כבר ממשיכים .....

נצא ביחד למפגש והכל יראה אחרת-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
דיברנו בטל'- השיטה להגיע עם מישהו מחובר לצורך החיבור הראשוני ואז כבר ממשיכים .....

נצא ביחד למפגש והכל יראה אחרת-רן

יש לוודא קודם שהוא גם מחובר למציאות....:wink:

אירית

פורסם

מסכים עם כל מילה. אני מגיע לעיתים למפגשי המועדון אבל עם הרכב ה"רגיל" הענתיקה לא מתאימה לנסיעה הזו.

ידוע לי ששני חברי מועדון ירושלמיים - אלון ודניאל ניסו לארגן מפגש באזור מודיעין יוזמה שאושרה עקרונית ע"י נחום. אבל זה לא התקדם ולא ברור לי למה. אני מוכן לתרום ולהרים את הכפפה לקיום מפגשים כאלו. אם לא אחת לשבוע אז לפחות אחת לחודש בחודשי האביב והקיץ.

מה דעתכם?

פורסם
מסכים עם כל מילה. אני מגיע לעיתים למפגשי המועדון אבל עם הרכב ה"רגיל" הענתיקה לא מתאימה לנסיעה הזו.

ידוע לי ששני חברי מועדון ירושלמיים - אלון ודניאל ניסו לארגן מפגש באזור מודיעין יוזמה שאושרה עקרונית ע"י נחום. אבל זה לא התקדם ולא ברור לי למה. אני מוכן לתרום ולהרים את הכפפה לקיום מפגשים כאלו. אם לא אחת לשבוע אז לפחות אחת לחודש בחודשי האביב והקיץ.

מה דעתכם?

לשרותך ונוחיותך אני מצטטת את עצמי שוב:

"לא ירדנו מהרעיון, וחבר מועדון דניאל באום פנה ונפגש עם הנהלת המועדון , נבחנו מספר חלופות והוחלט לקיים מפגש במודיעין, העניין נדחה מסיבות שונות אולם כבר בקלאסיקון הקרוב יתפרסמו פרטים לגבי המפגש, הכוונה היא; בתור התחלה לארגן מפגש אחת לכמה זמן, בין היתר במטרה לבחון אם יש עניין ואם יש נוכחות סבירה על מנת בעתיד ליצור מפגשישי על בסיס שבועי קבוע לחברי מועדון מהסביבה הקרובה כולל ירושלים"

מקווה שהפעם זה ברור

אירית

• תוכן חדש...