Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מחר בין 19:00-20:00 יש תוכנית על שיפוץ פורד קפרי 1.6 לייזר-ב YES בערוץ דיסקברי 38.

ניר.

NIR .Y

פורסם

נו טוב אני מוכן לראות את התוכנית למרות שזה דגם לייזר שהכוונה לקפרי MK2 או MK3 שהם דגמים שאני לא ממש מחבב, אבל אולי אני אלמד משהוא.

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

ראיתי את הפרק הזה (אם אני לא טועה בסדרה "המשפצים"), מדובר על פורד קפרי לייזר כסופה, שעוד לפני השיפוץ נראתה יותר טוב מכל הקפרי פה בארץ. אחרי השיפוץ היא נמכרה במחיר מגוחך לגמרי לסטודנטית מרוששת שרצתה "אוטו פשוט וזול"...

למה אני לא גר באנגליה...:???:

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

באנגליה הכל יותר......מהכל....:lol: .

הייתה תוכנית של הילוך חמישי לפני מספר שבועות,והם בדקו פורד קאפרי כמו של עמוס .ש.

מנוע 2600 או 2800 (לא זוכר בדיוק) V6 .

הבוחנת כל כך התלהבה ממנה ואמרה ''אם הייתי בת 17 זה האוטו שהייתי רוצה שיהיה האוטו הראשון שלי.

מלמד את הנהג כל כך הרבה''

פורסם

ראיתי את הפרקים שדברו עליהם ניר, Sprint, ולירון, ואני ממליץ לכ"א שיש לו yes להיצמד למסך בין 19:00 ל 20:00 לערוץ דיסקברי אפיק 35 יש שם מדי יום תוכנית או 2 ברצף על רכבים (בעיקר קלאסיים) בנוסף אני ממליץ לבדוק את:

התכניה של mtv אפיק 65 יש שם תכנית שיפוץ רכבים כל יום בין 16:00 ל-16:30.

ערוץ הסטוריה אפיק 32 מידי סופ"ש 3 תכניות ברצף.

ערוץ 37 (לא זוכר את שמו) יש תכנית או 2 בשבוע על רכבים קלאסיים.

בערוץ בי.בי.סי. פריים בימי ראשון ב 14:00 top gear ובשעה 23:00 תכנית נוספת (לא שידור חוזר!!)

הכי מומלץ !! מידי מוצ"ש בערוץ דיסקברי בשעה 19:00 יש תכנית מתיחות שבה לוקחים רכבים (בעזרת המשפחה של הנמתח) בדרך כלל גרוטאות ועושים מהן דברים מדהימים בשבוע בלבד!!!!

עוד משהו מומלץ ריאלטי של סדנה לשיפוץ רכבים מדי שישי ב 19:00.

לכל תכנית בדסקברי יש שידור חוזר למחרת ב 11:00 בבוקר.

משה אזולאי.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם
משה,אתה מתכון לתוכנית {ב-m.t.v}תדליק לי ת'אוטו-pimp my ride?

עידן.

בדיוק.

מה שהם עושים לרכבים משעשע וכמות המסכי פלזמה/אל.סי.די מוגזם אבל יש שם רעיונות מעניינים.

משה.

Moshe Azulay

פורסם
משה,אתה מתכון לתוכנית {ב-m.t.v}תדליק לי ת'אוטו-pimp my ride?

"תסרסר לי את האוטו" ליתר דיוק... :neutral:

ובאמת, כמו שמשה אזולאי אומר, התוכנית הכי משובחת היא OVERHAULIN' (אוברול), שם הם משפצים ברמה מטורפת! פשוט מדהים! הייתי נותן להם "למתוח" אותי ושיקחו את הספרינט לאיזה מקצה שיפצורים...

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

רק אני מעריך את אופני מחוז אורנג......היחידים שבאת יוצרים דברים מיוחדים ובונים מאפס.

הם גם היחידים שלא משעמם לראות אותם ותמיד קורה משהו מיוחד הם גם מגוונים בעבודות שלהם.

לא אוהב את רוב הסדרות בדיסקברי כמו אובראול למשל שזה מבויים בצורה אמריקאית מגעילה כזאת....פתטי....

לעניין הפרק גם אני ראיתי...כשראיתי שהוא מפרק את הכנפיים עם הנקודות ריתוך נזכרתי כמה נאחס זה לפרק אותם אחרי שהם עברו ריתוך של פחח ישראלי שחשב שצריך לרתך כל 2 ס"מ.( בסיירה, זה ממש אותו חלק )

אבל הפעם הבחור באמת הגזים והביא רכב במצב די גרוע, מנוע מעשן, מלא חלודה,בלי אטמים של סעפת הפליטה,בוקסות רופפות,צמיגים גמורים.

איך הוא חשב למכור ברווח?

פורסם
רק אני מעריך את אופני מחוז אורנג......היחידים שבאת יוצרים דברים מיוחדים ובונים מאפס.

הם גם היחידים שלא משעמם לראות אותם ותמיד קורה משהו מיוחד הם גם מגוונים בעבודות שלהם.

לא אוהב את רוב הסדרות בדיסקברי כמו אובראול למשל שזה מבויים בצורה אמריקאית מגעילה כזאת....פתטי....

התכנית באמת מעניינת רק השידורים החוזרים התחילו לשעמם....

Moshe Azulay

פורסם

זה מצב גרוע זה ?

הלוואי עלי בכל יום כאלה מכוניות ב"מצב גרוע"...

כולה בלאי בפרונט, אטמים של סעפת פליטה (כמה קל עם מנוע אורכי...), את הכנפיים 99% מהאנשים בארץ לא היו מחליפים קומפלט (לך גם תמצא את החלק) אלא עושים תיקון מקומי.

הייתי ממליץ שכל מי שחושב על צביעה עצמית יראה את הפרק ואת מידת ההשקעה בהכנה לעומת התוצאות שדי איכזבו.

מה שכן למדתי זה את הפטנט היפה עם הבורג הגדול והשייבות להחדרת הבוקסת גומי לזרוע של המתלה. אגב הם באופן עקבי טעו בתרגום וקראו לזה "מיסב".

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

זאת גם שיטה פרמיטיבית להכניס פיני בוכנה....

כשאמרתי מצב גרוע התכוונתי ברוח התוכנית.

הוא לא יכול להביא רכב כזה ולצפות למכור אותו ברווח.

לפני איזה חצי שנה הוא הביא BMW TOURING ( לא זוכר את הדגם המדוייק ) עם בעיות קטנות בחלונות החשמליים ובמשאבת הקלאץ.

זה נקרא מצב שאתה יכול להרויח בו בקלות.

לא הבנתי למה הוא הסכים למכור לסטודנטית בלי שום ערך לרכב?

היא תקנה את זה כל עוד זה נוסע והריפודים יפים.

אם הוא היה רציני הוא היה מחכה למכור למישהו שהיה מעריך את הרכב והיה יוצא ברווח.

באמת שכבר נמאס מהשידורים החוזרים של דיסקברי....

• תוכן חדש...