Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי ווספה שנת 62 שקניתי מקיבוץ בדרום הארץ. קיבלתי מהקיבוץ ייפוי כח להוצאת ניירת חדשה והעברת בעלות אולם במשרד הרישוי נאמר לי שהווספה לא רשומה על שם הקיבוץ ואמרו לי את שמו של הבעלים אך בשום פנים ואופן לא היו מוכנים להגיד לי את כתובתו. כמו כן גם לא ציינו שהווספה לאחר הורדה.

בבדיקה שעשה לי מישהו במשטרה ע"י מספר הרישוי של הווספה נאמר לי שהכלי הורד מהכביש בשנת 95 ולכן אי אפשר להשיג מידע על הבעלים דרכם.

בקיבוץ טוענים שהווספה רשומה על שם הקיבוץ אך אין להם רשיונות ישנים מכיוון שנסעו בא ללא ביטוח וטסט והם לא מכירים את השם שנאמר לי במשרד הרישוי.

הווספה ממש חמודה וניתנת לשיפוץ בקלות וממש חבל לי עלייה. השאלה שלי היא: האם ניתן לאחר שאני משקם את הווספה ומביא אותה למצב תצוגה להעביר אותה איזה תהליך במשרד הרישוי ( מכון תקנים וכו"ו ) ולהחזירה לכביש?

האם יתכן ובמשרד הרישוי בחולון עשו טעות כלשהי? ( גם במשרד הרישוי ברחובות לא נאמר לי שהווספה הורדה מהכביש אלה רק שהקיבוץ הוא לא הבעלים).

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

• תוכן חדש...