Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פישל סיגל ושיינדל ינטה לנסקי שניתפסו גונבים קדילק אספנות של חבר המועדון שוחררו לאחר שריצו כמחצית מעונשם עקב התנהגות טובה. השניים פרצו בבכי מר את ראו עצמם מחוץ לכתלי בית הכלא.

אולם להפתעתם הסתבר להם כי הם עלולים לחזור לכלא כיוון שעוד צפוני הוציא נגדם צו עיכוב יציאה מהארץ

על חוב כביכול שהם חייבים לו עבור הדלק שהשתמשו בו בעת הגניבה.

עם קבלת הצו פרצו השניים פעם נוספת בבכי מר.

גורמים בהנהלה הגיבו בזעם רב על הוצאת הצו והאשימו את מוציא הצו בקטנוניות.

נודע כי חבר המועדון מר מוריס הסכים לכסות מכיסו את סכום החוב שתפח בינתים עקב הוצאות אגרה .עורכי דין. והוצאות שונות. אכסה את החוב גם אם אאלץ למכור ממכוניותי צעק בחמת זעם.

למשמע דברו פרצו זוג הגנבים האומלל בבכי מר בפעם השלישית.

הועדה המרכזית שוקלת נקיטת אמצעים אולם טרם הוחלט נגד מי.

הועלתה אפשרות לעכב יציאת הגנבים עד חג הפסח על מנת שאפשר יהיה להעניק להם את סיכת המועדון בטקס רב רושם כפיצוי על עוגמת הנפש שגרם להם חבר מועדון חסר לב.

ההצעה הורדה מהפרק עקב חשש שהזוג יפרוץ בבכי מר בפעם הרביעית דבר המהווה סימן לא טוב על פי חוקי המאפיה האמריקנית.

ברשותי אוסטין מודל 58 ופליימוט בלוודר מודל 55

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שאלה לי אליך בני,

במידה והגנבים היו גונבים איזו סוברו קלאסית מסוף שנות השבעים האם גם אז היית מקדיש להם עמוד בפורום הנכבד הזה?

אכא זילוך?

פורסם

חנזיר ידידי

כידוע לך בתעשיית הרכב היפני עושים שימוש רב בפסיפלורה במתכת ובמספר מרכיבים במנוע.

בעיני רכב אשר אחד ממרכיביו הוא פסיפלורה אינו רכב ובטח לא יהיה מיועד להיות רכב אספנות.

אי לכך הפנתי כבר בקשה לועדה המרכזית לשלול מרכבים יפניים מסויימים את הזכות להיות רכב אספנות.

או להקרא רכב.

אני תקווה שתפסק מיד המגמה של שימוש בפסיפלורה בתעשיית הרכב.על אמינותה הרבה וחוזקה.

בתקווה שעניתי על שאלתך.

פורסם
חנזיר ידידי

כידוע לך בתעשיית הרכב היפני עושים שימוש רב בפסיפלורה במתכת ובמספר מרכיבים במנוע.

בעיני רכב אשר אחד ממרכיביו הוא פסיפלורה אינו רכב ובטח לא יהיה מיועד להיות רכב אספנות.

אי לכך הפנתי כבר בקשה לועדה המרכזית לשלול מרכבים יפניים מסויימים את הזכות להיות רכב אספנות.

או להקרא רכב.

אני תקווה שתפסק מיד המגמה של שימוש בפסיפלורה בתעשיית הרכב.על אמינותה הרבה וחוזקה.

בתקווה שעניתי על שאלתך.

ענית גם ענית.

אם כך ה"פרשה" שקרעה את המועדון לשניים לא הייתה פוגעת בבעלי יפניות קלאסיות העשויות מגוייבות.

אכא זילוך?

פורסם

לא. לא . חנזיר ידידי התשובה לא כל כך פשוטה.

הפרשה המתוארת לא נגעה רק בנושא הגוייבות( אגב בערבית צחה גוופה ) אלה במהותו של המועדון

שעמוד התווך שלו זה המנגו ברגע שפגעת במנגו פגעת באשיות המועדון ואם זה היו מספר חברים בינהם עורך דין מכובד לא יכלו להסכים.

לכן לדעתי הפרשה תמשיך לבעבע למרות נסיונות הועדה המרכזית להשתיק אותה.

יהיה צורך לקבל החלטות ומהר בינהם האם מהפרח בא הפרי או הפוך .

פורסם
ענית גם ענית.

אם כך ה"פרשה" שקרעה את המועדון לשניים לא הייתה פוגעת בבעלי יפניות קלאסיות העשויות מגוייבות.

הגם אתה ברוטוס?
פורסם

חבר'ה מישהו יכול להסביר מה עומד מאחורי השירשורים האלו?

אני מבין שיש פה קליקה סגורה שמבינה ברמזים ובסמלים של פותח השירשור. אבל יש כאן עוד הרבה חברי פורום שאני בטוח שלא מבינים לאן זה אמור להוביל.

אנא מכם, מישהו שישפוך אור על כל הדברים האלה.

שלכם יוני,

חבר מועדון שאינו קרוב לצלחת ואינו מכיר את הקידוד של השירשורים האלה.

פורסם

אני מבין שיש פה קליקה סגורה שמבינה ברמזים ובסמלים של פותח השירשור. אבל יש כאן עוד הרבה חברי פורום שאני בטוח שלא מבינים לאן זה אמור להוביל.

שלכם יוני,

Yoni

Huge mistake huge!!! זוהי הערת אגב

אירית

פורסם

בני,

דיברתי עם הסוחר סמים השכונתי של קרית טבעון,

והוא ביקש ממני במפורש להגיד לך שתפסיק לגנוב לו את הכדורים הכחולים!

או במילותיו המדויקות:

"אנא, תגיד לו שיפסיק!! (הוא פורץ בבכי...)

זה כבר חודשים שאין לי כדורים כחולים לתת ללקוחות שמשלמים... (כאן הוא פורץ בבכי חזק יותר) אני לא יכול להמשיך ככה!!... איזה מין חחי אלה?! הוא בא אלי, מאיים שיכריך אותי אותי להיצתרף למועדון סובארו קלאסי... ולוקח לי את הכדורים!!! (כאן הוא פורץ בבכי כמו תינוק מגודל ומתחיל לברבר לי משהו על אישתו והמשטרה...)"

בני,

כולנו מבקשים ממך,

בבקשה, תחזיר לסוחר את הכדורים!

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

שלכם יוני,

יש דברים שעדיף לא לדעת.......

אגב אני לא ממש בטוח שכותב השירשור בעצמו יודע מה הכוונה.........

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...