Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ווסת טעינה VR140

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב

אני מחפש ווסת טעינה לחיפושית מסוג VR140 תוצרת integral. הווסת המדובר היה מותקן במקור בפיג'ו ובעוד סוגי מכוניות והבנתי שאילתרו ברכב בעבר כי הווסת הזה עולה פחות מחצי ממחיר מקורי של בוש.

האמת היא שמצאתי בחשמליה בירושלים אבל החשמלאי חושב שזה חלק נדיר (ולצערי קצת צודק ...) ודורש מחיר כפול...

האם למישהו יש מושג היכן אני יכול למצוא חלק כזה או מקביל באזור ירושלים או המרכז?

תודה רבה

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

המפעל של "אינטגרל" נמצא ברמלה ותוכל להזמין וסת כזה בחנות חלפים בירושלים ששמה

א.ד.צ, טל' 02-5621719 ובקש שם את אבי. בכל יום שני שליח של אינטגרל יוצא לירושלים ובעוד חצי שעה הוא יוצא מרמלה, אז אם תוכל לבצע הזמנה זאת מייד תקבל הווסת עוד היום.

מחירו 96 שח + מע"מ כלומר בסה"כ 112 ש"ח.

בברכה ובהצלחה - רפי לין :-)

פורסם

תודה רבה. המחיר הזה הוא בערך 50% ממה שרצו בירושלים...

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

• 14 שנים מאוחר יותר...
פורסם

ניסיתי היום להתקשר לאינטגרל כדי לקנות ווסת טעינה מסוג VR120 - והטלפון "איננו מחובר"...

http://www.integral.co.il/iprd.htm

שלחתי מייל ונראה אם אקבל תשובה.

האם ידוע למישהו אם אינטגרל עדיין קיימים?

תודה

"סוויץ' בראש" - מכונאות רכב לחובבים | www.switch-barosh.com

• תוכן חדש...