Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בזיהוי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וולבו.

הדור שלפני ה-121.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

מדובר בוולבו PV544 , מנוע 1800 כמו בסדרה 120 - יוצר במקביל אליה כרכב הזול יותר של וולבו-

לא יודע היום , נכון לשנת 90 (אז התגוררתי שם ) עמדה אחת כזאת בערד

שבת שלום לכולם ניר גרצמן

"אלה שרוקדים נראים משוגעים בעיני אלה שלא שומעים את המוזיקה" :turn-l: תבקרו..הסיפור של רכב האספנות הראשון שלי... VW BUS 1978 [url]http://www.wix.com/omergart/nirvw/page-1#!__page-1/my-car[/url]

פורסם

זו שברח' נס ציונה היתה לפני כשנתיים למכירה ולא נמכרה.

היתה אחת בירושלים של כתב בעיתון כלשהו או בטלביזיה, עשה לעצמו כתבה יפה עם תמונות הרכב בעיתונות, השתמש הרכב בעת שחי בחו"ל וייבא את הרכב כשהגיע לפני כמה שנים לארץ הקודש. הרכב אצלו יד שניה, ורצה מחיר סביר מאד (לדעתי). נדמה לי שחיפוש יעלה שהרכב כבר עלה לדיון בפורומנו.

רכב נוסף נמצא במצב לא מלבב במיוחד אצל משה רוזן.

אגב, יש עם חלון קדמי שלם, ויש עם חלון חצוי.

"כמה" תמונות נוכל למצוא כאן:

http://images.google.co.il/images?svnum=10&hl=iw&lr=&q=volvo+544

בברכה - אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

ויש אחת למכירה בלוח המועדון!

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

וולוו 544:

יוצרה בין השנים 1959-1966 והיתה הדגם שהחליף את ה-444

עד 1961 יוצר הדגם עם מנוע 1582 סמ"ק ומערכת חשמל 6V

מ-1962 קיבל מנוע 1778 סמ"ק ומערכת חשמל 12V

יוצרו כ-250000 יחידות מהדגם, אשר רבות עדיין נוסעות בכבישי העולם.

אין בעיה להשיג חלפים ויש מועדונים ברחבי העולם וחנויות התמחות בחלפים.

לפני מס' חודשים הגיעה 544 שנת 1964 שיובאה לארץ בשנים האחרונות עם שלט למכירה מודבק על חלונה.

ולגבי החלון הקדמי המפוצל, למיטב ידיעתי הוא היה רק ב-444 שמאד דומה ויזואלית ל-544 (יש לה גם גריל שונה) ב-444 היה גם חלון אחרוי קטן יותר ומפוצל בשנים הראשונות ובדגמים האחרונים של ה-444 החלון האחרוי הוא יחידה אחת.

גירסת הסטיישן של הדגם הופיעה בשנת 1961 ונקראה 210Duett למרות הכוונות הרשאנות לקרוא לה 545.

הסטיישן הוא גם השריד האחרון לסדרה, והוא יוצר עד 1969. גירסת הסטיישן הגיעה רק עם מנוע 1778 של סדרת ה-120.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
זו שברח' נס ציונה היתה לפני כשנתיים למכירה ולא נמכרה.

היתה אחת בירושלים של כתב בעיתון כלשהו או בטלביזיה, עשה לעצמו כתבה יפה עם תמונות הרכב בעיתונות, השתמש הרכב בעת שחי בחו"ל וייבא את הרכב כשהגיע לפני כמה שנים לארץ הקודש. הרכב אצלו יד שניה, ורצה מחיר סביר מאד (לדעתי). נדמה לי שחיפוש יעלה שהרכב כבר עלה לדיון בפורומנו.

הרכב הזה השתתף בראלי למטולה שמועדון החמש ארגן וזה היה המסע

הראשון שלו יחד עם המועדון אחרי שייבא אותו לארץ .

הרכב היה יפה מאוד , הוא אפילו הביא לי שטיחים לאופל רקורד שלי

שמוטבע עליהם הסמל "אופל" בצורתו המקורית ההיא .....

הייתי שמח לפגוש את הבחור הזה שוב אחרי כל כך הרבה שנים .

מישהו יודע מה איתו היום ?

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

• תוכן חדש...